Dag 15

I dag har været en lidt slowly dag. I morges gik mig og Annika en laaang tur med hundene ned til stranden. Det var super dejligt og der var mega lækkert vejr, så det nød jeg rigtig meget!

walking the dogs

Den lækre strand, som ligger 5 mins gang fra vores hus :-)

udsg

Der hvor vi gik, kunne man se over til Connecticut! Crazy, i know

stranden gåtur

Endnu et lækkert billede af den dejlige strand, det er simpelthen så flot!

Nå men da vi kom hjem slappede vi lidt af og spillede wii og fik middagsmad. Får tit en æggesandwich, som jeg forestiller mig er en æggemad (med rugbrød, altså). Puha savner allerede rugbrød, især med leverpostej og agurk, da!

Efter vi havde spist ville børnene bare spille Mario, men det gad jeg ikke, så jeg ordnede noget vasketøj. Efter jeg var færdig gik jeg ned og spillede pool med dem, og mig og Seb vandt over Annika! Wuhhu. Efter det ville børnene igen spille wii, men jeg ville rigtig gerne lave noget udenfor, fordi der var så godt vejr. Men ja… Nå men så besluttede vi os for, at køre ned til Oyster Bay og få en is!

ice cream

 

Mums det var godt, og så kom vi også lidt ud hjemmefra, så det var rart!

Da vi kom hjem slappede vi alle af, sammen med hundene på sofaen og det var rigtig hyggeligt! Og om aftenen var vi ude og se Seb spille sin første fodbold kamp, og han klarede det rigtig fint! Men skal lige have lært ham nogle tricks i haven, snart 😀 Efter det tog vi hen til et sted med frozen youghurt. Har aldrig smagt det før, så det var sjovt! Plus herovre er det meget billigt, iforhold til i DK. Så tog mig rigeligt med youghurt! hihihihihi

Stille og rolig dag, med lidt stress på inden Seb skulle til kamp (bl.a. fordi han ikke kunne finde hans fodboldstøvler, hæhæ)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *