Dag 340

I dag stod jeg op som jeg plejer og gjorde rent i køkkenet og ordenene vasketøj. Fik så noget morgenmad med Seb, og chillede så lidt med Seb i sofaen, og vi hørte højt musik og sang med, rigtig hyggeligt! Han sagde så jeg skulle hente ham om 25 min, også skyndte jeg mig ellers ned på værelset for at Skype med min moder og fader. Og det var super dejligt at snakke med dem, lang tid siden sidst, for vi har alle haft meget travlt.

Nå men gik så op til Seb og han gik så i gang med hans lektier og Annika øvede klaver, så jeg slappede bare lidt af på værelset. Gik så ned i stuen og Annika spurgte om jeg ikke ville med i poolen, og det ville jeg self gerne! Da man kom ud blev man bare ramt af en hedebølge, puha der er lummer varmt, lige for tiden, i dont like that! Vi legede så en hel masse i poolen og det var super sjovt og hyggeligt!

Kom så ind, fik et bad og gik så ned i stuen. Vi spiste så alle middagsmad sammen og sad så bare og snakkede.
Nå men Skypede så med Andrea i dag også, for det passede lige, så det kunne vi ligeså godt, og det var super dejligt at snakke med hende, nu sker det jo snart live 😀

Nå efter jeg havde skypet med hende, gik jeg ned og spillede wii med Seb. Gik så ned på værelset og gjorde mig klar, til at vi skulle ud og spise. Vi tog så afsted og spiste på et lækkert sted lige ned til stranden, fik en bøf. mums!
Vi tog så hjem, og spillede alle kort (oh poop), og det var super hyggeligt! Skulle så putte børnene og sørge for de fik børstet tænder og gik så ned på mit værelse. Så nu kører Project Runway så i baggrunden og jeg spiser lidt af mit chokolade, hihi 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *