Dag 338

I dag har været en meget stille og rolig dag, og der er ikke sket så meget. I morges sov jeg helt indtil min vækkeur vækkede mig klokken 7.45 og jeg lå bare og slumrede i sengen i 15 min. Jeg stod så op og gjorde mig klar og gik så ned i køkkenet. Jeg gik så i gang med at rydde op også gik jeg op for at ordne vasketøj. Rockies halsbånd var så væk, så det skulle vi lede efter, men vi fandt det desværre ikke, det var væk! Jeg gik så ned på mit værelse og ordnede nogle ting og slappede så lidt af. Jeg pakkede så mine kickboksning ting, jeg kunne nemlig godt komme afsted i dag, så det var super fedt!

Da jeg kørte afsted kørte nogle af de andre afsted mod et pandekage sted, så var helt fint med at skulle til kickboksning 😀 Jeg kom så derhen og Ramona kom også i dag, det er jo snart ved at være min sidste gange, så det er fedt jeg kan få de sidste gange med Ramona, det er altid sjovere når vi begge er der 😀 Vi gik så ind og snakkede lidt med dem der var der og gjorde os så klar, også lavede vi så vores opvarmning som ikke var så forfærdeligt hård, det var den kun for mig fordi jeg ikke kommer så tit mere, så det er lidt skod. Men jeg overlevede da også strakte vi så ud også gik vi i gang med at bokse. Runderne var rigtigt fede i dag, og den sidste var god med en masse forskellige slag som vi skiftede og gjorde hurtigt. Så vi var godt svedige, vi parrede så med hinanden i 4 min også var vi så færdige og strakte så ud. Efter timen, som altid, stod mig og Ramona og snakkede lidt og snakkede om at mødes engang i ugen, fordi hun har fri det meste af dagen nu fordi hendes barn er i camp, så det kunne være hyggeligt! Kunne måske godt finde på at købe et par sneakers mere, men det må blive på min danske kort, for er rimeligt flad 😀

Nå men jeg kørte så derefter hjem og klokken var allerede næsten blevet 12. De andre var så gået i poolen, men Seb kom så op og han ville gerne lege med mig, så vi gik nedenunder og spillede Call of Duty i en halv times tid og gik så ovenpå og hjalp hostmom med at rette an til frokost. Vi sad så allesammen udenfor og spiste og vi fik lidt salat og de dyreste krabbekager, jeg nogensinde har hørt om, næsten 100 dollars, også var de også helt friske og det var faktisk super gode!

Efter vi havde spist, hjalp jeg med at rydde op. Jeg gik så en tur med hundene sammen med Annika, og hold nu op der var bare blevet varmt, sådan rigtig lummer varmt! Så da vi kom tilbage gik vi direkte i poolen og hyggede og legede ellers bare deri en times tid cirka. Jeg var så blevet træt og gik derfor op og gik så direkte ind i et bad. Efter det lå jeg bare og slappede af i min seng en lille times tid, indtil Seb kom ned og spurgte om jeg ikke ville lege med ham, så vi spillede krokket og et par spil bordtennis derefter også, og han endte med at vinde det meste af det øv!

Der var så kommet endnu en ven over og mig og Annika sad så og spillede et nyt spil de havde fået, og Seb og ham kom så og vi spillede alle sammen. Jeg skar så noget vandmelon ud til os og vi hyggede så ellers bare og spillede. Han skulle så hjem derefter. Jeg tømte så opvaskemaskinen og hostmom skulle så til og afsted til et møde, så jeg sad og så lidt TV med Annika. Mig og Seb gik så ned og spillede lidt mere Call of Duty. Hostmom kom så hjem en time senere og vi tog så ud og spise. De andre gæster der er på besøg var inde i byen og spise, så vi kunne være lidt for os selv for engangsskyld, så vi tog hen og spiste på Cresent, som ligger lige ned til stranden og vi fik så alle sushi. Jeg fik så bare 2 california rolls og de smagte super lækkert. Vi snakkede og hyggede så bare og jeg nød den lækre udsigt. Da vi alle var færdige kørte vi så hjem og der var klokken allerede blevet lidt over 21. Så vi så lidt TV også gik jeg ned på værelset og har nu siddet og set lidt TV og klokken er nu lidt over 23, så jeg vil til og i seng!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *