dag 16!

I dag har været en hygge dag. I morges skulle noget af det praktiske gøres, og børnene skulle gøre rent på deres værelse,  og børste deres tænder inden vi kunne gå ned og spille wii, som de jo elsker. Efter det gik mig og Annika en tur med hundene, mens Seb læste lektier derhjemme. Da vi kom hjem ordnede jeg vasketøjet, og jeg fik vasket mit eget sengetøj, mums! Så hoppede mig og Seb lidt på trampolin og vi lå alle lidt i hængekøjen hvor vi legede en leg. Så spillede vi scrabble også kom hostmom hjem, og vi spiste frokost. Tog så en lille pause på mit værelse, og mig og børnene gik ud og legede med hundene udenfor.

hygger i haven med hundene

Smukke basser, de er simpelthen så dejlige!

Derefter chillede vi lidt, og så lidt tv, også besluttede mig og Annika os for at køre ud og handle toiletartikler til mig, fordi jeg manglede en masse, som vatpinde, barberskrabere, hårspray, osv. Og imens spillede Seb tennis med en ven.

i need things

Dejligt at komme ud og få købt lidt ind. Fik oveni købet købt mig en elektrisk Svambebob tandbørste, så sejt! Og shampooen herovre koster kun 88 cent, hvilket er omkring 5 kroner eller sådan noget! Herre meget nice

Nå men da vi kom hjem, legede jeg lidt med hundene igen, også kom hostmom hjem igen, og vi snakkede alle lidt. Hov, det skal lige siges, vi fik Sebastian til at klæde sig ud i nogle af hostmoms kjoler, det var simpelthen så sjoooovt! hahahha

Nå, men senere gik jeg ned på mit værelse, for at Skype med Andrea, og det var rigtig dejligt, at snakke med hende :-)

Efter det gik jeg ud i køkkenet og hjalp med at dække bord også fik vi lækre burgere til aftensmad, yummi (angusbøf, du!) Efter aftensmaden, skulle jeg ud og køre, for skulle mødes med nogle andre au pairs i Oyster Bay. Der var så mange mennesker, fordi der åbenbart var noget bil halløjsa, hvor der var en hel gade lukket af, bare med lækre og overdrevet biler, så havde svært ved at finde et sted at parkere! Fandt endelig et sted, ikke pænt parkeret, men ja, også kunne jeg simpelthen ikke finde det sted vi skulle mødes. Så gik op og ned ad gaden i 10 min, og fik så endelig øje på Kendra! Mødtes så med en der hed Ana, og Ramona og vi fik is og hyggede os rigtigt meget, mens vi så på biler og snakkede!
awkard position i know

Wuhuuu lækre biler, og super søde “nye” venner. Står akavet i know… 😀

biler oyster bay

Hæhæ, en af de mange fede biler!

Efter vi havde gået lidt op og ned af gaden, besluttede mig, Kendra og Ramona os for at sætte os og få noget at drikke et sted, så det gjorde vi. Men ad min drink smagte nasty, puha… Så det var ikke meget jeg drak! Og Kendra skulle have en dobbelt gin og tonic, puha den var stræk. Ville have væltet omkuld hvis det var mig. Nå men vi snakkede en hel masse, og grinte og det var såååå hyggeligt! og vi besluttede at vi ville mødes 1-2 gange hver uge, for at lave en masse sjove ting! Skal bl.a. måske til Philadelphia i næste uge med Kendra, wiii!

ramona and kendra having fun

Hæhæ, ja vi hygger! To søde piger, vi skal nok få det sjovt sammen 😀

Vi fulgte så Ramona ned til hendes lift, også kørte jeg Kendra hjem i Glen Head. Så nu er jeg lige kommet hjem og vil til og sove, for skal tidligt op i morgen, og skal med Seb til tandlægen :-)

Knus Nanse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *