Dag 14!

Wuhuuu, har nu været i USA i 2 uger! Det er helt vildt, for det føles kun som om jeg har været her i et par dage 😀 Tiden er simpelthen fløjet afsted! I dag har været en meget chill dag. I morges kom Annika ind til mig og vi lå og snakkede lidt og jeg fik morgenmad. Der regnede, så vi besluttede os for at spille Wii og gå med hundene senere. Efter vi havde spillet Wii gik vi en laaaang tur med hundene og der var pludselig rigtig dejligt vejr, så det nød både jeg og hundene godt af! Da vi kom hjem, gik jeg ned på mit værelse, for både Seb og Annika skulle have tennislektioner, også tænkte jeg, at jeg kunne Skype med mor og far imens, og det gjorde jeg så. Det var rigtig dejligt at snakke med dem, så kan man lidt igen :-)

Til middagsmad spiste vi alle sammen, vi fik linseburgere også fik vi en lækker salat dertil og sushi! Mums 😀 Også er jeg blevet helt forelsket i en sodavand der hedder Fresca, som ikke indeholder noget sukker eller noget, det er såååå godt! Da vi havde spist mad, gjorde jeg rent efter os og mig og Annika spillede Yatzy og legede med hundene i sofaen. Senere på eftermiddagen slappede jeg af på mit værelse og tog et varmt langt bad!

Om aftenen var vi nede og spise i golfklubben, hvor der var Barbecue aften, så der var buffet og en masse lækker mad at vælge imellem 😀 Me like it!

the creek view

Udsigten ud over noget af golfbanen :-)

the creek golfklubben

Her er golfklubben, som ligger lige ud til vandet og der er utroligt flot indenfor og utroligt søde tjenere, som familien kender rigtig godt!

the creek dinner

Min audensmad!

Da vi var færdige med at spise tog mig, Annika og en pige der er på besøg ned til et andet klubhus for at bowle, og det var mega sjovt!

the creek bowling

En rigtig gammeldags og hyggelig bowling hal!

the creek i know im hot

Haha, et af de mange billeder Annika tog af mig, ser rigtig fræk ud, i know 😀

the creek strike

Efter min første og eneste strike, wuhuuu!

Nå men så kørte vi hjem, i hostmoms cabriolet og det var skønt at få vind i håret! Da vi kom hjem gik vi alle ned i kælderen og jeg kiggede på, at Seb spillede wii mario med hans ven 😀

waffles

Dem her ikke også? Bedste snack ever 😀 Det er vafler, som en slags småkage, totalt yummi! I don’t care i love it <3 hæhæhæh

Nå, men nu sidder jeg igen på mit værelse og er på vej i seng, for skal tidligt op igen i morgen :-)

Hej hej!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *