Dag 13 :-)

Hello!

I dag har været en rigtig god dag! I morges gik mig og Annika med hundene og efterfølgende spillede mig, Seb og Annika wii mario, rigtig sjovt! Især når vi alle skændes for sjov over hvem der hopper på den anden og hvem der har kommet til at dræbe hvem, hæhæ 😀 Ved 10 tiden skulle jeg til at køre, for jeg skulle være ved Kendra, en au pair fra Sydafrika, som jeg også boede på værelse med i New Jersey :-) Det var nemt at finde hen til hende, da jeg havde GPS i bilen, men den sagde så to adresser, Nord eller Syd… Også måtte jeg til at tænke logisk. Så kørte til Nord adressen og heldigvis var det rigtigt!

Da jeg kom til deres hus hilste jeg hurtigt på hendes hostmom og hendes ene dreng, de var begge rigtig søde! Så kørte vi ellers mod Roosevelt Field, som lå omkring 30 min derfra. Men da vi så kommer til et kæmpe kryds, er der afspærret i den bane som vi skal i, og vi bliver derfor nødt til at køre ned af en anden vej. Men problemet var, at man skulle nedad den vej for at komme til Roosevelt, så vi blev nødt til at vente til politiet havde flyttede sig, og det gjorde de så heldigvis også! Efter lang tids søgen efter shoppingcenteret, fandt vi det endelig! Men da vi så skulle ind, var det lidt forvirrende og vi måtte spørge om hjælp 😀 Endelig kom vi ind og det var kæmpe stort! Virkelig stort 😀

Vi var begge meget sultne, så vi begyndte at lede efter mad, hvilket næsten alt sammen var fastfood. Så vi valgte et sted hvor man kunne få en slags sandwich, med pommes og cola. Ad ad ad, det værste måltid jeg nogensinde har fået! Vi kunne ikke bide det kød der var deri over, puha det var så ulækkert! Så vi drak kun vores cola. Nå men så stod det ellers på shopping, og vi shoppede nok i 3-4 timer, men det var meget fancy og dyre butikker der, så jeg fik ikke købt så meget :-)
shopping things

Dagens indkøb :-) En t-shirt fra American Appeal, nye shorts fra Nike (som jeg havde brug for, efter jetski uheldet, hihi) og et par alm shorts :-)

Efter et par timers shopping på tom mave, var vi sultne igen og fik derfor en subway, det ved man hvad er og det var lækkert! Mens vi sad og spiste kunne vi høre en masse piger skrige og noget live musik i baggrunden :-)

Roosevelt field

Vi fandt aldrig ud af hvem de var 😀 hæhæ

Nå men så besluttede vi os for at tage hjem ved en 5 tiden, og da vi kommer ud på parkeringspladsen, ser vi begge to kæmpe skræmmer foran med hvid maling og jeg når næsten at gå i panik. Jeg ringer og ringer til min hostmom for at fortælle, at der er noget der har bakket op i os og vi ledte efter kameraer, som muligvis kunne have filmet det! Efter noget tid kørte vi bare, mens vi var lidt sure over, hvem den idiot kunne være der havde bakket op i os uden at skrive en seddel. Men så ringende hostmom og sagde, at det var noget der altid havde været der! puha, der faldt en sten fra mit hjerte! Nå, men så kørte jeg Kendra hjem, mens vores GPS drillede os meget og ledte os på afveje. Men fik endelig sat hende af, og vi aftalte at hun skulle komme herhjem i næste weekend, så det glæder jeg mig til!

Da jeg kom hjem, slappede jeg lidt af også skulle vi ud og spise på deres sejlklub :-) Da vi kom hjem så drengene film, jeg gik ned på mit værelse og 5 min efter kom Annika, og vi hyggede på mit værelse, viste hende billeder på min iphone osv. Også spillede vi det dansker spil jeg havde taget med, det var simpelthen så sjovt! Fx var der spørgsmål om hvad en hanhest og en hangris hedder, og vi var flade af grin, for hun vidste det ikke! 😀 Nå men jeg vil ligge mig til at sove, for er helt smadret af at være så pumpet med adrenalin og af at køre bil! 😀 Hahaha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *