Dag 116 – Thanksgiving – parade og central park!

Såååå i dag ringede vækkeuret klokken 5, og vi troede begge to seriøst at det var løgn, der var mine øjne virkelig ikke klar til at stå op! Men kom dog op af senge og gjort mig klar, vi havde så ikke så meget tid så jeg skyndte mig ned og begynde at lave nogle madpakker og Andrea kom så og hjalp til. Vi skyndte os så ud en tur med hundene, bare en kort tur, fordi så skulle vi hurtigt videre, da vi skulle med toget fra Hicksville (25 min herfra) klokken 6.16… Vi blev så helt klar og havde pakket os godt ind og kørte så ellers til toget, hvor vi i dag endelig kunne få en god pakeringsplads, vigtigt!

sover i toget
Ja, jeg sov så lige lidt i toget, men det var der virkelig brug for, kunne næsten ikke!
Vi kom så til Penn og skulle så mødes med Frederikke, som vi næsten går forbi, og vi køber så en varm kakao og venter på nogle af hendes veninder, som vi ville følges med :-)
Vi gik og vi gik så for at finde et godt spot at stå, men det var nemmere sagt end gjort! Vi fandt så først et helt fint sted, men der måtte man lige pludselig ikke stå længere også måtte vi videre og se for en anden plads, og vi fandt et spot der var udemærket også var det ellers bare at vente. Der var klokken 7.30 og paraden startede først klokken 9, 20 gader nede. Vi ventede og vi ventede og endelig kom det og hold nu op hvor var det hele bare flot, en super fed oplevelse, selvom det var herre koldt og der sneede på et tidspunkt!
selfie venter på paraden
Vente vente vente, kan ligeså godt bruge tiden på at tage selfies!

parade gamle damer danserparade 10parae mount rushmore
parade 10
Wuhuuu, det hele så bare så nice ud og deres kæmpe ballonner, de var virkelig kæmpe!
parade svambebob
Nå men paraden tog så lidt over 1 time og vi gik så videre for at finde ud af at komme hen til Rockefeller center, for at komme op og se udsigten ud over Central Park, men da vi kom derhen sagde de at der var meget tåget og skyet, så det ville ikke være en god ide at tage derop, så det droppede vi og gik så ellers ned mod Central Park, som altid er super hyggelig og fin 😉
mig og a central park udløsernanna central park
Wuhuuu vi fik taget en masse billeder, set skøjtebanen og oplevede et mega tamt egern, så cute!

Nå men vi gik så hen for at finde en metro, og sørme om det ikke var rigtig nok!
Vi vendte så snuden hjemad, fordi vi tænkte tingene måtte lukke når der jo var thanksgiving, så det kunne vi ligeså godt og da vi kom ned på Penn, gik toget 2.22 og der var klokken 2.22, så vi løøøøb bare ned til toget og vi nåede det sørme også! Vi fik så set dagens billeder på vejen hjem, og hold nu op der er bare super flot i central park, uanset årstid!

Nå men på vejen hjem kørte vi lige indenom Stop and Shop for bl.a. at købe noget lækkert aftensmad, da vi jo skulle nyde thanksgiving alene, så det var helt fint! Vi kom så hjem, pakkede lidt ud og gik så en lang tur med vovserne, som begge var fulde af energi!
Vi kom så hjem og vi slappede lidt af i sofaen. Jeg fik så en god ide at det kunne være skønt at få et fodbad, så det gjorde vi så!
fooodbad
Aaaarh sååå rart! vi legede så fodsalon, hæhæ, og jeg lagde neglelak på Andrea!
fodsalon
En lille slave

Nå men vi var så begge to blevet sultne, så jeg smækkede nogle nachos med ost ind i ovenen! I mellemtiden var jeg så gået i gang med at favre mine øjenbryn, og jeg var spændt på resultatet, og ja deeeet.. Det var ikke den samme som jeg plejer og bruge, så måtte også lige tage en anden omgang 😀
selfie chiller
Wuhuuu, vi chiller bare i hygge tøj og det hele!

jeg gik så i gang med at lave guacamole og hold nu ferie jeg skulle virkelig blive kok, selv Andrea kunne lide den!
måååms forret
Vi frådede så nachos og da vi var færdige, gik jeg så i gang med at stege de her basser!
bøffer
Lækre Rib-eye bøffer. Andrea havde så bestilt medium og det synes jeg jeg ramte meget godt!
perfekt cooked
Den synes jeg godtnok jeg ramte riiiimeligt godt!
hovedret
Dagens thanksgiving måltid jeg fik da også lige bikset en lille sauce sammen!

vi spiste så og så lidt TV. Vi gav så resterne af bøfferne til hundene som slupredere det i sig! Nå men vi gik så ned på værelset for at gøre mine sko rene og farve det sidste af mine øjenbryn. Også var det ellers blevet tid til igen at gå en tur med hundene, inden vi alle skulle i seng! Vi gik så begge i et bad og gjorde os klar til at skulle i seng, så nu har vi lige hygget med nogle snacks og i morgen går turen igen ind til byen hvor der er Black Friday, og det står derfor på shopping! Wuhuuuu det bliver godt, men koldt igen!
mig og a til paradenmig central parkmig og a central park udløserkigger op

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *