Dag 117 – SOHO og Empire State Building!

I dag kunne vi endelig sove lidt længe og vi havde sat vækkeuret til klokken 8, aaaarh dejligt! Det var så meningen at vi ville tage toget klokken 9, meeen det kunne vi ikke lige nå, så vi besluttede os for at tage et senere :-)

Vi gjorde os så klar og jeg gik en tur med hundene, også skyndte mig og A og spise noget morgenmad også pakkede vi ellers en hurtig madpakke og kørte mod stationen! Vi vidste så godt at vi ikke kunne få en plads ved stationen i sag, fordi der er Black friday, hvilket betyder at de fleste butikker har 30-50%, så vi måtte holde ved centeret og vi skulle derfor igen løbe hen til stationen, det er vi nærmest blevet vant til!

Vi kom så endelig på toget og da vi så kom derhen skulle vi så finde ud af at komme til SOHO, hvor vi skulle shoppe for de sidste spare penge og der var jo også en masse procenter derinde så det var mega lækkert og vi kunne lige give den lidt mere gas! Vi troede så vi var kommet med den forkerte metro, men det var heldigvis den rigtige og da vi så kom op fra stationen, så skulle vi jo så bare lige finde the main street i SOHO! Og det var heldigvis nemt nok, og hold nu op hvor var der mange mennesker. Kan godt forstå det hedder black friday, fordi der var sort af mennesker! Jeg fik så købt mig nogle ret lækre ting, bla tre t-shirts, alle til billige penge og de var mega fede og derudover fik jeg købt mig to par grå bukser, wuhuuu så nu har jeg en masse sæt! Kan være jeg ligger et billed ind af tingene senere!

Nå men vi gik så i Zara, som Andrea rigtig gerne ville, og hold nu op der var seriøst proppet med mennesker, man kunne knapt nok gå der, det var virkelig vildt og der kunne man virkelig mærke hvor mange mennesker der jagtede tilbud!
SOHO

SOHO cafe

Vi besluttede os så for at vi var færdige, for vi havde begge brugt en masse penge og fået det vi nu gerne ville have. Så vi hoppede på en metro til Empire State Building, og da vi kom herhen, sagde dørmændene, at det ville tage 1,5 time at kommer derop, og der var klokken 15, og vi ville gerne have sådan at vi både kunne taget billeder når der var lyst og når der var mørkt! Så vi krydsede vores fingre og håbede på at vi kunne nå det. Køen tog så en evighed og efter 1 time og 15 mins ventetid, kom vi endelig derop og hold nu op hvor er det bare smukt! Det smukkeste og vildeste jeg nogensinde har set i mit liv, det bliver virkelig ikke flottere!
a og me

downtown

downtown om natten

flooot
Så fint som noget kan være! Vi gik så et par runder udenfor og tog nogle billeder, og når det blev for koldt så holdte vi lige en pause indenfor, super luksus! Da klokken så var omkring 5, og vi både havde billeder når det var lyst og mørkt, besluttede vi os for at smutte, men det var nemmere sagt end gjort…. Vi stod nok i kø i 30 min bare for at komme ud derfra, så mange mennesker var der!
Og mig og A, var både mega sultne (vi havde intet middagsmad fået) og super trætte og ømme i fødderne efter, så vi gik ned af mod Penn og tog toget til Hicksville. Vi kom så til stationen og gik så ned til bilen og jeg tog mine sko af for de var virkelig helt smadret. Så satte vi ellers kursen mod Merrick, hvor vi hentede Frederikke og vi købte så lidt aftensmad med på vejen, også kørte vi ellers hjemad. Vi hyggede så med lækker mad og hvidvin og snakkede. Og vi blev alle enige om at det var lækkert med en omgang burritos!
middag

kæmpe vin
Super lækkert og efter vi havde spist hyggede vi med lidt musik og et par spil, hæhæ. Vi snakkede så videre også blev klokken pludselig mange, og nu er klokken 1.30 og jeg tror vi er klar til at gå i seng! Nårh ja vi gik også et par ture med hundene, så de kunne blive dejligt trætte til natten og få lavet det som de nu skulle lave.
Er såååå klar på at komme i seng nu, så godnat! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *