Dag 115 – Outlet og bio!

Eeeendelig kunne vi bare sove lidt længe i dag, og vækkeuret var sat til klokken 8.15 og vi var dog kommet lidt sent i seng… Sad og sov over computeren i går da jeg skulle skrive blog, ikke så godt!
Nå men blev så vækket af en skraldevogn der holder og dytter i indkørslen, meeen nåede ikke lige ned og satte skraldespandene ud, men pyt! Vi lagde så lidt og snakkede lidt for lige at vågne. Jeg gik så en tur med hundene mens Andrea endelig fik sig et bad, hæhæ 😉 I dag skulle det så forestille sig at regne hele dagen, også midt på eftermiddagen skulle der sne. Jeg skal love for at det regnede da jeg var ude med hundene, og de var bare våde da vi kom hjem, så tørrede dem lige og det elsker de!
våd rockievåd happy
Et par våde hunde!

Jeg gjorde mig så klar og fik noget tøj på og vi fik os så noget morgenmad, men vi havde ikke rigtig nok mælk, så jeg blandede mit med noget mandelmælk, puuuh, det var godtnok ikke godt! Sååå var lige hurtigt færdig. Fik så givet hundene noget mad også pakkede vi ellers lidt snacks og nogle colaer og kørte så afsted mod Tanger Outlets! Vi kørte lige indenom med nogle skjorter der skulle til rensning og jeg skulle hæve nogle penge, wuhuu!

GPS’en sagde så at det ville tage en time at køre derhen og der stod bare ned i stænger så måtte bare holde 20 i 2, heeeele vejen, men ja ja vi kom da frem og Andrea var lidt overvældet, for det er altså bare lige større end man tror! Så begyndte shoppingen ellers og vi var helt klar! Vi kiggede i alle butikkerne med dame tøj, altså 😉
endnu en fin hata er fin med hue
Andrea fik prøvet et par hatte, da
Vi fik købt et par ting, inden vi skulle holde en lille middagspause, og der havde vi allerede brugt 2 timer, på nok 5 butikker, sååå. Men de var så også store og gode! Jeg fik mig så noget taco bell til frokost og A fik McDonalds!
middagspausen fra shoppingnanna middagsmad
Hvis der er nogle der kan se lækre ud når de spiser, så er det os!
shopping halvvejs
Vi er ikke engang halvvejs!

Nå men jagten gik så videre og det var mega lækkert, for de fleste butikker havde 50 % på alt i butikkerne i dag, fordi på fredag er det Black Friday, som er den største udsalgsdag om året pga Thanksgiving, som er i morgen :-) Så det var mega heldigt, og vi kunne lige tillade os at købe lidt mere 😉
dagens poser
Alle mine poser, puuuh

dagens indkøb nanna
Mit indkøb efter dagens 5 timers lange shoppingtur! Fik købt mig, en sort shiny cardigan, en sort gennemsigtig flowy cardigan, en grå lang cardigan, en grå frakke/jakke som ligner en blazer, en sort lang skjorte, en lang lukket strik, og to par sorte bukser også fandt vi et mega fedt billede i Wallmart!
Er super glade for alle mine køb, og her er nok for omkring 1000 kr, og det synes jeg godtnok for alle de lækre ting!

dagens indkøb andrea
Andreas indkøb, en masse lækre ting! Man kan godt sige vi er meget farverige, alle de farver! Hahhahah!

Nå men vi kørte så lige indenom Wallmart inden vi vendte snuden mod Hicksville, hvor vi skulle i bio og se Horrible Bosses 2! Vi kom så til Broadway Mall og her shoppede vi lidt videre og jeg fik købt nogle af trøjerne her, fra H&M og Forever 21! Nå men vi købte så nogle snacks og købte også lige to cheesburges me i bioen, fordi vi ville lige spare lidt penge på aftensmaden 😀 Vi satte os så godt til rette i de lækre stole! Og filmen var mega sjov, hold nu op, den kan varmt anbefales! nårh ja, forresten da jeg skulle parkere, var der bare ingen pladser tæt på centeret fordi det jo stod ned i stænger, og den plads jeg så vælger at holde på, er så i en kæmpe sø (altså en kæmpe vandpyt), og Andreas sko blev helt gennemblødte, jeg fik mig godtnok et lille grineflip, hahah! Nå men vi kørte så hjemad og kørte lige indenom Stop and Shop for at handle lidt ind :-) Så kørte vi ellers hjem og vi tog en masse tøj på for at gå en tur med hundene, og de fik næsten gjort alt hvad de skulle! Vi kom så hjem og tørrede hundene og slippede dem så op og vi gik ned på værelset for at pakke alle vores ting ud og lagde det op så vi kunne tage billeder af det 😀 Vi ryddet så lidt op på værelset, for der var godtnok rodet, også gjorde vi også lige rent i køkkenet og nu ligger vi lige og får styr på alt til i morgen, hvor vi skal tidligt op (meget tidligt, klokken 5.30!) også ind til byen for at se den kæmpe Thanksgiving parade! Wuhuuu det bliver godt, men nu er klokken snart 12 og vi skal til og sove, så goooodnat! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *