Dag 114 – Cake Boss, juletræspyntning og Maddam Tassauds!

Okaaay! Så i dag ringede vækkeuret igen tidligt, og jeg gik så ned i køkkenet for at høre hvad dagens plan var. Og det endte med at mig og Andrea kørte dem i skole, også skulle vi hente dem igen klokken 12. Og det passede perfekt, fordi så tog vi ud for at spise morgenmad et sted, som i dag stod på en bagel!
mig morgenmad
Super god!

Nå men efter det handlede vi lidt ind også kørte vi ellers videre mod Roosevelt field, hvor der i dag var et au pair event, som startede klokkken 10, hvor vi skulle hen og pynte et træ for velgørenhed :-)
kæmpe sølv juletræ
Suuuper flot juletræ! Da vi kom blev vi så ellers sat i gang med at lave en masse sløjfer der skulle på træet og mens vi gjorde det introducerede vi os alle for hinanden og det var super hyggeligt!
vores juletræ au pair care
Resultatet blev super fint! Vi gik så lidt rundt for at se de andre juletræer og der var bla et barbie juletræ og et harley davidson træ! Det var super cool og vi snakkede lidt med de andre au pairs. Vi fik så taget et fælles billede og det var så tid til at tage afsted igen. Vi fulgtes så ud med nogle andre au pairs som vi stod og snakkede lidt med. Vi kørte så videre og hentede børnene fra skole og kørte så dem hjem. Jeg hjalp så lige at gøre dem klar med det sidste inden de skulle afsted! Vi fik så alt på plads med hostmom hvad vi måtte/skulle og ikke måtte 😀 Vi sagde så farvel og vi skyndte os så at lave en lille madpakke og tage hen til toget. Vi havde så lidt travlt, og da vi så parkerede var der 5 min til toget gik og det tog 5 min at gå derhen, så vi løb næsten hele vejen. Da vi så næsten er ved stationen, kommer toget… Vi spææææner så afsted op ad trapperne, puuuh, og vi nåede det så lige med et hængende hår! Heldigt 😀

Vi kom så ind på Penn station og der var klokken omkring 2, vi havde så planlagt at tage hen til Hoboken for at besøge Buddy (Cake Boss), så vi tog en metro derhen og gik 5 min også var vi ved New York Skyline, som er det flotteste jeg nogensinde har set!
mig og a skyline 4mig og a
Vi kunne tage en masse billeder med vores selfie udløser, så smart! Vi gik så en lille tur her og tog en masse billeder. Vi gik så videre ned mod Cake Boss, og kom så endelig derhen og fik igen taget nogle billeder!
selfie cake boss
Der var så ingen kø i dag, hvilket var rimeligt lækkert! Vi fik så købt en lille tiramisu kage, en brownie, to mini kanelsnegle ting og en lille cannoli, alt sammen så vi kunne dele 😀 Vi så desværre heller ikke Buddy i dag!

Vi gik så ned til the Skyline igen og spiste vores tiramisu og cannoli, måååms de var gode!
selfie med tiramisu
Den bedste tiramisu vi begge nogensinde har fået! Det var helt vildt, den var bare perfekt, der var ikke noget man kunne sætte en finger på!

Nå men vi gik så nede ved Skyline igen og vi besluttede for at blive indtil solen var gået lidt mere ned, så Andrea kunne se når alle bygningerne var tændt med en masse lys!
P1020238 2
Endnu smukkere om aftenen altså!

Nå men vi begyndte så at fryse rigtig meget og vi gik derfor ned mod toget, som vi tog ind til times square og vi begyndte så søgningen på Madam Tassauds (voksmusem, til jer der ikke aner hvad det er ;-))! Wuhuu, vi fandt det så nemt, for jeg kunne godt huske hvor det var! Andrea gav mig så billetten i fødselsdagsgave og det var super sødt af hende, tak! Vi gik så op også begyndte billed tagningen ellers! Hold nu op hvor ser de bare ægte ud, det var nærmest uhyggeligt til tider!
svambebob firkant wuhuu
Svambebob! Det vigtiste 😀
charlie chaplinkim kardashianmichael jacksonden engelske kongefamilie
Vi fik taget en masse billeder og mødt en masse kendte og det hele var super sjovt og fedt 😀 Vi kom så til et sted hvor man kunne få støbet sin egen hånd i voks! Det skulle Nanna da ihvertfald prøve!
P1020349 2
Det var simpelthen så sjovt! Først skulle man have sin hånd i iskoldt vand i 30 sekunder, og hold nu op hvor var det koldt, kunne seriøst ikke mærke min hånd til sidst!
P1020346 2
uuuuh! Skulle så have dyppet hånden i en masse forskellige ting, varm voks, som så blev kølet ned også skulle det dyppes deri igen og til sidst skulle jeg dyppe hånden i farve og jeg valgte hot pink!
vokshånd
Er super glad for resultatet! Det eneste der er, var at jeg ikke lige fik nået at strække mine fingre helt, så den blev lidt sammenkrympet, meeen den var fin og super sjov!

Vi gik så videre og så det sidste og købte da også lige lidt bland selv slik, måååms!
kæmpe rice krispices
Kææææmpe slik bar! Slap af!

Vi var så færidge og gik så ned mod toget og der var klokken omkring 19.30 og vores tog gik 19.54 så vi gik en tur i K-mart bare lige for at kigge og tulle rundt 😀 Vi hoppede så på toget, meeeen fordi klokken var 5 i 20, så skulle vi begge betale 5 dollars ekstra fordi det var i myldrertiden. Havde klokken bare været over 20, skulle vi ikke… eyh altså

Nå men vi kom så endelig til stationen og på vejen hjem havde vi set billederne igennem og hørt lidt musik. Vi gik så ned til bilen og kørte så hen til biografen og gik så op for at købe billetter til i morgen aften, hvor vi skal ind og se Horrible Bosses 2! wuhuuu det skal nok blive sjovt! Vi kørte så hjem, gik en tur med hundene, hvor de begge gjorde hvad de skulle, også var det ellers tid til at vi kunne få noget aftensmad og det var sørme også på tide, for der var klokken 21.30! vi spiste så bare cornflakes til aftensmad og det var lækkert!
aftensmad morgenmad
tihi, bare fordi vi kan

vi hyggede så lidt med hundene og satte så dem af, og begyndte så at gå rundt og låse alle døre og slukke alle lys i huset! Vi blev så endelig klar til at gå ned i seng også kunne vi jo komme tidligt i seng, men nu har jeg brugt nok en time på at ligge billeder over og skriv blog, så Andrea sover trygt og det gør jeg også om 2 min! Alt i alt en super lækker dag, hvor vi bare har nået så vanvittigt meget!

I morgen står den på Outlet og bio! Og vi kan sove bare lidt længe, vigtigt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *