Dag 113 – Arkade og biotur!

I dag ringede vækkeuret klokken 6.30 og jeg listede i bad, mens Andrea slappede lidt videre af i sengen. Det er super længe siden jeg har fået et morgenbad, og puuuh, var da lige ved at falde i søvn derinde under det alt for varme vand… Men ja det gik og jeg fik mig gjort klar og gik så ned i køkkenet. Her gjorde jeg ungerne klar til skole og tømte opvaskemaskinen og sådan. Andrea kom så også ned og vi kørte så alle 4 afsted til skole. Så fik Andrea også set den flotte skole og vi fik sendt børnene godt afsted i skole, meeen da vi sætter Seb af, kan jeg se at Annika har glemt sine sportssko så vi kører tilbage til upper school, og jeg ringer og ringer til hende, men intet svar… Så siger jeg for sjov at hun sikkert har glemt den i bilen, og Andrea siger så at hun synes der er noget der vibrerer i hendes sæde. Og ganske rigtig så sidder Annikas mobil i sædet bagpå… Så vi måtte traske ind på skolen og ligne nogle små elever på skolen, selvom vi ikke levede op til dress coden, hæhæ. Vi finder så Annika som sidder forvirret på gulvet og leder efter noget. Hun bliver så super glad da hun ser os, og vi giver hende tingene og så kunne vi så køre afsted for at få noget morgenmad.

Vi kørte så på en kæmpe diner, som jeg også har været på før og den er super lækker!
dineren
Wuhuu, kæmpe diner, det kan vi lide!

Vi kom så ind og fik en bås for os selv og bestilte så begge pandekager, mååååms! Jeg fik pandekager med nutella og Andrea fik med chocolat chip, som altid er en klassiker!
pandekage nutella
Vi bestilte så både en appelsin juice og en varm kakao også havde vi fået vand også, så vi manglede ihvertfald ikke drikkevarer 😀
varm kakao diner
Det var bare en super lækker kakao!
Diner
Vi kunne da også lige tage et billede af det med min smarte selfieudløser, som jeg har fået af Andrea!

Vi kørte så videre til Roosevelt field, hvor vi gik rundt og kiggede og shoppede lidt og vi fik set på en masse nike sko igen, igen 😀 Efter at have brugt et par timer her, kørte vi så videre i Dave and Busters, som er den kæmpe arkade med en masse spil, som jeg også har været i før, og som jo er alt for sjovt!

Vi havde så 200 point at gøre godt med, og vi spillede alt fra fruit ninja, til at danse, til at køre bil, til at spille guitar hero, til at spille basketball og air hockey, ja jeg kunne blive ved, der var sååå mange ting man kunne spille og som altid kan man vinde billetter, som man så senere kan bruge i butikken.
spiller fruit ninja
Fruit Ninja! (vandt over dresen)
kører bil dave and busters
Ja i race vandt jeg så også over dresen, hihi
dave and busters
Wuhuuu, vi elsker det! Det er som at være 8 igen, altså!
dave and busters 2
😀


Den giver den gas!

hahaha!

Nå men efter at have brugt alle de point der var på kortet, gik vi så hen og havde 700 billetter at gøre godt med og vi endte med at købe et dobbelt shotsglas til mig, slik til dresen og pink engangsfarve til håret, hihihi
mustache
hæhæ

Vi kørte så lidt rundt for at lede efter en Taco Bell, men vi fandt den aldrig, for GPS’en ledte os totalt på afveje! Så vi vendte snuden hjemad istedet for. Da vi kom hjem tog vi noget hurtig frokost og gik så en tur med hundene! Vi skyndte os så afsted efter Seb og fik så ham hentet og kørte så hjem, hvor vi satte et spil pool op og mig og Andrea spillede mod Seb, men efter vi havde spillet i 2 min, ringede Annika at hendes sport var aflyst, så vi kørte afsted igen efter hende… Vi kom så hjem og holdte en lille pool tunering, hvor jeg var på hold med Annika og Seb og Andrea var et hold, og vi spillede bedst ud af tre, hvor de vandt, rent held!

Nå men efter det chillede vi så bare lidt og tog nogle selfies! Også hjalp vi ungerne med at pakke lidt tøj, som jo skal afsted til Arizona i morgen efter skole!
selfie med sebselfie med a og seb

Og så så vi ellers bare lidt tv og hyggede med hundene i sofaen! Så kom hostmom og hostdad ellers hjem og vi gjorde os alle klar til at tage afsted. Ungerne og hostdad skulle hen og spise hos en god ven af familien, hostmom skulle i kirken, så mig og Andrea kørte i Roosevelt field igen, for at se Dum og Dummere 2 også få noget Taco Bell, til audensmad!
taco bell endelig
Endelig!!!

Vi satte os så til rette inde i biografen og hold nu op hvor var jeg flad af grin mange gange, kunne nok have fået 10 grineflip, den var simpelthen bare sååå sjov! Jim Carry er bare den bedste skuespiller ever, virkelig! Den var nærmest mere en succes end Hunger Games…
bio dum og dummere 2
Fik mig en hvid kitkat mååååms!

Vi kørte så hjemad og har nu lagt os i sengen og klokken er nu snart 1, og vækkeuret ringer 6.30, så vi bliver vist nødt til at sove 5 kvater i timen i nat!
Og Tillykke til min skønne storebror, Niclas, der lige har fyldt 21, håber i nyder dagen derhjemme, fejrer den herovre med danske flag på bordet! Knus og kys til jer <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *