Dag 87

Årrrh har sovet som en drøm i nat! Efter jeg har fået lavet endnu en øre piercing, har jeg bare sovet dårligt om natten, for jeg har ikke ville ligge på den…
Meeen i nat, hvor jeg ikke kunne sove besluttede jeg mig så for at prøve bare at ligge lidt på den, og der var slet ingenting! Det har jeg aldrig prøvet med nogle af mine piercinger før, og det var bare såååå skønt!

ny piercing 29 okt

Til jer der undrer jer over hvor og hvordan den ser ud! 😀 Er super glad for den, og synes den er super fin :-) Og den gør slet ikke ondt, så det er jo bare et plus!

Nå men i morges var morgenen som den plejer, men skulle dog kun køre Annika i skole i dag, for Seb havde fri fra skole, fordi der var sådan en slags skolehjemsamtaler hele dagen, så alle børnene i lower school havde fri. Snyyyyd! Nå men jeg kom så hjem igen og vi skulle finde ud af hvad vi skulle bruge dagen på, der var så en der spurgte min hostmom om Seb ville have en kammerat over, og det ville han gerne men først senere, så ham og hostmom gik en lang tur med hundene. Imens spiste jeg noget morgenmad og ordnede en masse vasketøj!

Vi slappede så lidt af og så tog med og Seb afsted efter hans legekammerat som ellers bare skulle have tilbragt dagen på skolen. Vi fik så hentet ham og de legede så ellers for dem selv og hostmom kørte ud for at handle, jeg hyggede så lidt med hundene, som har været oppe i huset hele dagen, og det har de virkelig nydt! Nå men jeg skypede så med bette Dresen, og det var som altid super dejligt, og det er nu ikke længe til hun kommer herovre til mig og vi skal få de fedeste 10 dage. Hun fik også lige hilst på Seb og hundene. Seb ville så have mig med ned og spille basketball med dem, så måtte sige farvel til Andrea og smuttede så ned og spillede mod dem. Jeg vandt! Wuhuuu, hæhæ. Og vejret i dag var super lækkert, der var suuuper varmt og vi kom alle til at svede. Vi gik så ind og fik noget frokost og jeg fik mig et par skiver ristet rugbrød bare med smør, mums!

Hostmom kom så hjem og hun havde købt en masse, for i morgen kommer her 50 mennesker, så der skulle handles en masse snacks. Så det tog lidt tid at få alt ud af bilen og i diverse skabe. Jeg hyggede så lidt mere med hundene og gik så ellers ned på mit værelse for at slappe af, endte så med at falde i søvn, ups… Nå men jeg gik så ned i køkkenet, også var Rockie forsvundet, vi kunne ikke finde ham nogle steder. Så var det fordi han havde gået ud på altanen og vi havde lukket alle døre, hahah! Nå men Seb’s legekammerart blev så hentet og vi gik i sving med hans lektier, det tog meeeget lang tid, og han skulle bl.a. tegne en hest, og hahhahah det var virkelig sjovt! Hans tegnetalent er ikke ligefrem af de største, det lignede mere en død ræv, eller et eller andet, hahah, det kunne han dog også godt selv se 😀

Nå men det blev så tid til at jeg skulle hente Annika fra skole så det gjorde jeg så. Inden vi kørte hjem kørte vi lige indenom noget hakket kød til bolognese. Vi kom så hjem og jeg begyndte at dække lidt bord mens hostmom lavede maden. Det begyndte så pludselig at regne og Seb var til fodbold så hostmom synes jeg skulle tage hen og se om de stoppede før tid fordi det regnede, så det gjorde jeg så. De stoppede dog ikke før tid, så ventede bare på han var færdig. Vi kørte så hjem og jeg nåede lige at komme ind af døren inden jeg skulle køre Annika afsted. Kom så hjem igen, spiste endelig min aftensmad og gjorde så lidt rent og skulle så afsted efter Annika igen, puuuha haha 😀 Nå men vi kom så hjem og der var Seb og hostmom gået i seng, så det skulle vi også. Da jeg lige havde lagt mig i min seng, kommer Annika og banker på om jeg ikke ville putte hende, så gik med op på hendes værelse, og hun faldt i søvn i løbet af 2 min, så listede igen ned på mit værelse, og chiller nu med noget musik og sådan lidt, du ved :-)

Nårh ja, i dag hører vi pludselig et bunk og jeg kigger ud, så ligger der en fugl på terrassen. Og jeg tænker den skal nok leve op igen, det har alle de andre fugle jeg har set flyve ind i vinduer gjort, men ik ham her, han var færdig… Så måtte fjerne ham… Det gjorde jeg så med en spand og en ske… Puha det var frygteligt og var mega bange for at den lige pludselig skulle komme til live og begynde og hakke i mig, altså hahahaha

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *