Dag 88!

Amen altså… Så i går da jeg skulle til at skrive mit blogindslag, går alting godt, lige indtil jeg skal udgive det, så vil den ikke lade mig gøre det. Så går næsten i panik og prøver at åbne den i en ny fane, hvor der står at siden er under opdatering og den vil snart komme op og køre igen. Skrev så til min farmand, om han ikke ville kigge på det når han vågnede, og jeg lagde mig derfor til at sove, så det var derfor der ikke var noget helt indslag i morges, sorry 😀 Nå men han fiksede det selvfølelig, og tak for det daddy! Så det var heldigt der ikke var flere problemer med det!

Nå men i dag har simpelthen fløjet afsted, og jeg har faktisk haft en smule travlt! Stod i morges lidt tidligere op end jeg plejer for jeg ville tjekke om far havde svaret mig om bloggen kunne fikses, og det kunne den jo så. Jeg gjorde mig så klar og gik ned i køkkenet, morgenen fløj afsted og vi kørte så afsted og jeg satte børnene af og kørte så videre i fitness. Der gik jeg så en times tid og kørte så ellers videre for jeg skulle jo til kickboksning i dag! Jeg skulle dog sætte bilen af på et værksted, da den skulle til eftersyn, fordi det passede nemlig med at den kunne blive tjekket mens jeg var til kickboksning. Jeg gik så derover fra værkstedet af og det tog kun 5 min, jeg sad så lidt og ventede på Karolina (som nu er min træningsbuddi, sorry Emilie ;-)). Nå men timen gik så i gang, og jeg følte ikke liiige helt for det i dag, men da man kom i gang var det simpelthen sååå fedt! Opvarmingen var en killer, som den åbenbart er hver gang, med løb, syge mavebøjninger, syge armbøjninger, jumping squats, lunges, you name it! Vi gik så i gang med selve boksningen og det synes jeg altid er super sjovt! jab jab jab jab! Hahha 😀 Det var dog også lidt hårdt men ja ja 😀 Vi skulle så sparre lidt med hinanden og sluttede af med en voldsom hård maveøvelse! Puuuh så var man for alvor donnes 😀

Nå men efter det sad vi lidt og snakkede med instruktøren, som er super sød btw. Hun spurgte så Karolina hvad hun lavede her i USA, og hun sagde hun var au pair, også var der lige pludselig en anden der sagde at det var hun også (vi var kun 4, så 3 af os var au pairs hahhaha!), så det synes jeg nu var meget sjovt! Vi snakkede så med hende efter klassen og hun viste sig at være fra Thailand og havde været her i 7 måneder, mega skægt!

Vi snakkede så alle med dem om om vi skulle have et medlemsskab osv, men jeg var bare sådan i tvivl, så jeg spurgte om jeg ikke endeligt kunne give svar næste torsdag og det kunne jeg godt! Men efter jeg snakkede med Karolina om det, så vil jeg gerne melde mig ind, jeg synes det er super fedt og mega fed motion og bare det at træne sammen med nogle er super fedt! Nå men vi stod så lidt og snakkede udenfor og udvekslede facebook med hende fra Thailand og vi snakkede om at mødes i biffen på et tidspunkt. Vi sagde så farvel og jeg gik ned for at hente bilen. Og der var simpelthen så fancy indenfor, og der kom jeg traskende med mit svedige udseende og store hoodie, haha! Så kommer der en pæn herre hen til mig og siger at bilen er klar, og jeg får pænt kørt bilen hen foran mig og en meget venlig herre ønsker mig en vidunderlig da, haha! Hvilken service, det var virkelig luksus 😀

Nå men jeg kørte så hjem, og jeg gik i gang med at bage en banankage, fordi vi havde så mange gamle bananer, som ligeså godt kunne bruges fornuftigt 😉
banankage d 30 okt
Mums hvor det duftede godt mens den blev bagt! Jeg lavede så noget frokost til mig selv og jeg var også blevet godt sulten!
rugbrødsmadder til frokost d 30 okt
Måååms, sådan en tre stykker, ristet og skåret tyndt, det er noget der dur! hæhæ

Jeg tog så kagen ud af ovnen og skyndte mig ned på mit værelse for at skype med mine dejlige og savnede forældre. Snakkede så med dem i nok 1,5 time og vi kunne have blevet ved med at snakke, men de var ved at dø af sult og jeg skulle afsted efter Seb. Men som altid så var det helt igennem fantastisk at snakke med dem, og jeg bliver i så godt humør bagefter! Taaak 😀

Nå men jeg får så hentet Seb og vi skulle så også videre og hente Annika. Mig og Seb sidder så og snakker og lige pludselig får Seb trykket på en SOS knap som er ved at ringe til alarm centralen, og vi er ved at gå i panik, også spørger bilen os om det er en nødssituation også skulle jeg sidder der og sige nej, haha, også registrerede den det så, puuuh heldigvis! Hahha vi flækkede af grin bagefter 😀 Nå men vi fik så hentet Annika og vi kørte så alle 3 hjem. Da vi kom hjem var der en og fikse vasken, så vi ville ikke forstyrre og gik derfor udenfor. Mig og Seb lagde os på hængekøjen et stykke tid og gik så indenfor for at lave Seb’s lektier.
selfie med seb 30 okt

Hæhæ, vi hygger med hver vores kage! Jeg fik banankage, og mums hvor var den blevet god 😀 Det synes Seb dog ikke (han kan ikke lide bananer, så forståeligt nok), så han spiste en cookie i stedet for. Vi lavede så hans lektier og efter det gik vi ned i kælderen for at spille en omgang pool efterfulgt af en masse spil på wii’en!

Vi gik så ovenpå og hostmom var ved at gøre klar til at vi skulle få omkring 50 gæster ved 19.30 tiden, hun bad mig så gå en tur med hundene så det gjorde jeg så. Da jeg kom hjem tog jeg et bad og gjorde mig klar, og ligesom jeg kom ned i stuen kom de første gæster. Jeg hjalp så med at sætte en masse mad på bordet (og spise det, hihi) og snakkede lidt med folk. Mig og Seb forsøgte os også i at være tjenere og gik rundt med mad til folk, men til sidst ville Seb gerne ned i kælderen for bare at chille, så vi tog lidt mad med derned, og senere kom Annika og tog hundene med, så hyggede vi os ellers bare med en film det meste af tiden. Da klokken var omkring 22 gik vi ovenpå igen, for børnene skulle til og i seng, jeg puttede så først Seb også Annika som begge hurtigt faldt i søvn! Jeg gik så nedenunder og hjalp hostmom med at rydde det hele op også ville vi ellers også til og i seng, nu er klokken også 23.35 og jeg ved heldigvis jeg sover som en sten i nat, efter kickboksning!

I morgen skal jeg mødes med Frederikke og vi skal på bagels date, wuuhuu det glæder jeg mig til! 😀 Og nårh ja det er halloween i morgen, endnu mere fedt! Måske jeg skulle lave et prank på ungerne, haha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *