Dag 86

Sååå i dag er der ikke sket det vilde. En rimelig normal dag 😀 Morgenen var som den plejede og jeg kørte i skole og kørte så videre i fitness, var så der cirka 1,5 time og kørte så indenom stop and shop for at handle lidt mælk og sådan. Jeg kom så hjem fik mig noget morgenmad (havde glemt at få min banan med i bilen, så var pæææænt sulten), havde så hundene med oppe da jeg spiste og da jeg var færdig tog jeg dem ned på tennis banen så de kunne brænde noget energi af!

Jeg gik så i gang med at bage et rugbrød, da vi ikke rigtig havde noget jeg kunne spise til frokost, og jeg kan altid spise rugbrød, mums! Ordnede så noget vasketøj og hentede så hundene igen. Jeg slappede så lidt af i min seng og skrev med nogle af hovederne derhjemme, som jeg nu gør hver dag.

Efter det gik jeg så ned og fik noget frokost og jeg kogte nogle æg til min rugbrødsmad, iiiih! Hostmom kom så hurtigt hjem og vi snakkede lidt og jeg spiste så ellers min rugbrødsmad mens jeg så lidt tv, og havde igen taget hundene op og hyggede med dem i sofaen efter jeg havde spist!

æggemad wiii 28 okt
Eeeeelsker det, især skorpen den er så frådern!

Nå men jeg ordnede så noget mere vasketøj og ryddet lidt op hist og her. Traskede så ellers ned på mit værelse igen indtil jeg skulle hente Seb efter skole. Og da han har fri fra skole i morgen behøvede han ikke at lave hans lektier i dag, så vi gik direkte ned i kælderen for at spille wii winter olympics og vi spillede lige indtil jeg skulle afsted for at hente Annika. Jeg fik så hentet hende og mig og Seb gik ned for at spille pool.
spiller pool med sebbi 28 okt
Wuhuu, jeg elsker at spille pool især med ham her! Bassen! Han vandt sørme anden kamp, tror det var fordi jeg var lidt ufokuseret, hæhæ (eller det håber jeg). Vi gik så op i stuen igen og hyggede lidt på sofaen og så hjalp jeg med at dække bord også var der ellers aftensmad og alle var hjemme til aften, hvilket er længe siden så det var hyggeligt! Jeg tog så opvasken bagefter og vi satte os så alle til at se en film. Kan ikke huske hvad den hed, men den var super god. Klokken var så også næsten blevet 21.30 og der ville alle i seng (undtagen Seb, meeen han ville ikke lige sidde alene i stuen, haha). Jeg tullede så ned på mit værelse og har nu slappet lidt og vil sååå meget til at sove… Hmm, synes jeg er lidt sulten… nå men ja

Er forresten begyndt at sove i hoodie, langbukser og hyggesokker, ved ikke om det er mig der er noget galt med eller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *