Dag 56

Uhhh, mig og Jenny faldt så ikke i søvn lige med det samme i går, hæhæ. Vi kom til at snakke, nok indtil klokken 3, så da vækkeuret ringede klokken 7.30, tænkte jeg bare ej det er løgn det her, kan vi ikke bare sove videre og blive i sengen resten af dagen, altså. Ej, men vi kom da op efter en times tid og jenny fik vist på min hostfamilie og efter det kørte vi så ned til dineren nede i byen og fik morgenmad!
diner jenny 28 seppancakes 28 sep
Mumsle lumse, en god omgang morgenmad, nok den bedste jeg har fået herovre indtil videre! Vi fik begge chocolat chip pancakes og en muffin (som var kæmpe), også skulle vi da self også lige have et glas kakao mælk, yolo du ved! (hæhæ).

Vi sad så og tegnede lidt på bordet (det er lovligt, bare rolig) og spillede hangman, hæhæ. Efter det havde vi besluttet os for at tage ind til the city igen, for det ville Jenny gerne og jeg ville self også gerne! Så det gjorde vi og jeg spurgte så lige om det var ok med min hostmor og hun svarede så, at bilen ikke kunne holde på den station, som jeg så selvfølelig havde holdt på, da den ikke var registreret, og der sad vi på toget, så gik næsten helt i panik, men så sagde hostmom, at det heldigvis ikke galt i weekenden, så det var pænt heldigt!

Nå men vi kom så med toget ind på penn station og vi kom op på Madison Square Garden, og der var en masse demonstrationer og en hel masse indere, mega sært…! Og flere gader var lukket pga. der er en masse præsidenter, og premiere ministere i byen pga. United Nation møde, halløj.
demonstration 28 sepnew york madison square garden 28 sep
Det var lidt mærkelig at gå der, for man kunne virkelig mærke en masse had mod religion og bare had generelt, men ja sådan er det bare…

bikes 28 sep

Da vi så går på vej ned mod Times Square møder vi en masse lækre mænd på motorcykler som alle er iført suits og de kørte gennem hele new york og de var mega mange, mega fedt! Så var der lige lidt øjenguf til os da

Vi kom så ind på Times Square og der var som altid rigtig mange mennesker og der var super varmt i dag, så det er bare lig med endnu flere mennesker. Vi gik så lidt rundt og gik bl.a. i M&M’s store, hihi. Også gik vi ellers ned mod Central Park!

new york 28 sep på vej mod cp

På vej ind til Central Park, stod der en masse hestevogne og mennesker der ville prøve at sælge en masse, hvilket var lidt belastende, men når man kommer derind så er det bare så cool, og man føler virkelig man er med på sådan en eller anden film, det er så vildt og flot! Vidste ikke engang der var en hel zoo derinde også, den er jo kæmpe, som i gigantisk!

central park klippe 28 sep
central park 28 sep
central park selfie 28 sep

Et par hyggelige billeder fra Central Park. Efter det besluttede vi os for at tage til Soho, for bl.a. at se china town, og der tog vi så metroen til og vi var stolte over, at vi kunne finde vejen (ja, det var mest Jenny der var god til den del, men ja, hæ)! Vi kom så op og der var bare en stor kæmpe lang gade og side gader med tøjforretninger, altså der var alt! Vi var inde i en kæmpe topshop, den første jeg har set herovre, kæmpe footlockers med de fedeste sneakers, så man næsten ikke kunne vælge hvilke man ville have!
adidas sko næste køb 28 sep
De her basser, er helt sikkert mit næste køb, jeg prøvede dem nemlig og de er så super lækre at have på, det er som at gå på skyer, altså!

Efter vi havde gået rundt og kigget på lidt butikker, endte vi med ikke at købe noget også tage ind til penn station igen, for Jenny ville gerne være hjemme ved 7 tiden, og jeg skulle også helst være hjemme inden aftensmad. Men inden vores veje skiltes gik vi lige på Fridays og fik den der Brownie obsession, som vi også fik i går, hihi
brownie omg 28 sep
Jamen, omg… Den var endnu bedre end den i går, den var såååå god, uh!

Vi skulle så derefter begge skynde os at nå vores toge, og vi sagde så farvel til hinanden og det har været super hyggeligt! Elsker når der sker noget i mine weekender, og jeg kan komme lidt ud nogle gange 😀
På vej hjem i toget, faldt jeg så lidt i søvn og vågnede så heldigvis op 5 min inden jeg skulle af, ret heldigt eller god timing, jaaa?

Jeg kørte så hjem og snakkede med børnene og hyggede lidt med dem i sofaen og hørte dem og deres dag. Også var hundene blevet klippet i dag og de ligner bare små søde basser, ik fordi de ik gjorde det før, men de er helt vildt fine nu!

Efter det tog vi så ud og spise på The Cresent, som er super lækkert og ligger lige ud til vandet og stranden og vi nåede lige at få solnedgangen med, det var sååå flot, himlen var helt lyserød! Jeg fik mig så en burger, mums! De sagde så at de ville begynde på kur i morgen, og den der havde tabt sig mest på en måned ville få 100 dollars, meeeen jeg vil ik lige sige min vægt til nogen, gider ikke engang selv at vide den, det har jeg ikke lige noget at bruge til, så. hæhæ.
Men vi så så lidt golf på tv’et og vi snakkede lidt om til aftensmaden den tur jeg gerne vil til i December til Philadelphia, den synes de jeg skulle tage med til også også studere det med som man kan, så det har jeg da tænkt mig at gøre! 😀

Jeg gik så ned på mit værelse og begyndte at skrive blog og høre musik, og pludselig banker det på døren, og det er så Annika der gerne lige vil have jeg kommer og snakker med hende, så hun kunne falde i søvn, det gjorde jeg så, så nu vil jeg selv til at sove, goooodnat! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *