Dag 55!

I dag har været en super fed dag! Startede op med at vågne inden vækkeuret, som sædvanlig lige inden klokken 7… Nå men lå så og chillede lidt på værelset. Gik så ned og fik morgenmad. Jeg slappede så lidt af på værelset, mens børnene spillede tennis. Vi begyndte så alle sammen at gøre klar, til at skulle ind til New York City. Der var et kæmpe event med en masse koncerter i Central Park i dag, og min hostfamilie skulle derind og havde VIP billetter, og jeg skulle mødes med Jenny, som skulle blive lørdag og søndag, hvilket jeg glædede mig til!
på vej til new york
Vi kørte alle sammen derind og det elsker jeg, for udsigten er sååå fed lige inden man skal under tunnellen til manhatten! Vi kom så derind, og trafikken var sindsyg og hostdad skulle droppe mig af på et tidspunkt, og det gjorde han så og jeg stod der og anede ikke lige helt hvor jeg var og hvad retning jeg skulle i, for Jenny var ved Madison Square Garden, sååå det var lige med at finde derhen. Men jeg kom da derhen imod og Jenny skulle så gå mig i møde, men det endte med at vi kom til at gå på det modsatte fortov af hinanden, så vi måtte lige finde et sted at mødes, haha!

Nå men vi gik så lidt rundt inde på Times Square og shoppede lidt, men kun i Loft, som er en super fed butik, som jeg er forelsket i nu! Det var så meningen jeg også ville have købt et par Nike sko, men kom til at bruge for mange penge i Loft… Hæ

Vi gik så videre for at finde noget at spise, og vi endte så på Fridays, som var super lækkert og vi var begge mega sultne!
fridays burger jenny 27 sep
Vi fik begge en burger og den var hamre god, og Jenny sagde så at vi skulle prøve deres brownie og det gjorde vi så, og tjeneren var sådan, er i sikre, agtigt, som om at, det kunne vi da ikke spise! Men det kunne vi bestemt 😀
brownie jenny 27 sep
Prøv lige og se den her basse! Det er den bedste brownie jeg nogensinde har smagt i mit liv, tak Jenny! Det er vores kage nu, du 😀

Vi gik så propmætte videre, og jeg havde taget en kæmpe taske med, med en lille kølertaske i, hvor jeg havde lavet nogle sandwich og noget at drikke, et tæppe og sådan lidt :-) Meeeen da vi så kom ud, og var godt fyldt op og rimelig trætte i vores ben, for vi havde begge gået lang, så besluttede vi os for ikke at gå endnu 37 min til Central Park, hvor der var koncert inde, men det følte vi ikke lige for. Så vi gik ned og tog toget, og vi havde det super varmt begge to, for der var sååå varmt i dag, sikkert den sidste sommer dag, men det gør mig ikke noget!
new york 27 sep med jenny
Smukt som altid!

Vi sad så og sang med på noget himmelhunden på vej hjem. Og da vi så endelig kom til stationen, skulle vi så finde hostmoms bil, som havde taget den tidligt om morgenen og jeg havde fået nøglerne, men det var en større opgave, men jeg prøvede at låse den op, også fandt vi den endelig!

Vi kørte så hjem og jeg fik vist Jenny huset og vi sad lige udenfor og fik spist lidt is og kiggede på den fantastiske udsigt!

Efter det besluttede vi os for, at tage i Scare house, som næsten lige er åbnet, hvor der er en masse forskellige scare houses, fx er der et med klovne, et med pirater osv. Vi valgte så at gå ind i det mest uhyggelige, og køen var rigtig lang og vi stod i kø i nok 50 min og der var sååå varmt, så da det endelig blev vores tur var vi næsten helt udmattede, men det var vi ikke længe da!
scare house 27 sep
Jamen, det var sååå forfærdeligt, vi knuede os til hinanden og klemte hinandens arme, og efter 2 sek begyndte vi begge at skrige. Der var forskellige sektioner og man kunne ikke se om personerne var ægte eller ikke ægte. Og hvis de var ægte ville de self forskrække dig og ånde dig i nakken og forfølge dig, så du blev mega bange! Og på et tidspunkt, var jeg virkelig klar til at smide håndklædet i ringen, for der var så mørkt og jeg kunne ikke se hvad der var foran mig, men så sagde vi til hinanden okay, de må ikke røre os, også forsøgte vi at berolige hinanden med, at prøve at forudse hvad de ville gøre, og hvor og hvornår de ville forskrække os, og det gjorde det lidt bedre, men da vi så endelig kom ud var vi helt udmattede og svedige… Vi gik så lidt videre og kiggede på de andre huse, men vi blev enige om, at det var nok for i dag!

Vi kørte så hen til centeret for at se en film i biografen og vi endte med at se “This is where i leave you”, og den var lidt underlig og kedelig, men det var hyggeligt og vi fik lidt frozen yoghurt mens vi ventede, sååå 😀
biograf jenny 27 sep
Vi havde taget et tæppe med, for de fyrer altid op for air konditionen, så det var godt, for jeg frøs!

Vi kørte så hjem og hoppede på hovedet i seng, nu er klokken også snart 1.30, fordi min blog lige valgte ikke at gemme halvdelen af det jeg lige havde skrevet, så måtte starte forfra, sorry Jenny, nu kan vi sove, hihi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *