Dag 54

I dag har været en rigtig hyggelig dag. Satte mit vækkeur til klokken 7 i morges, og jeg vågnede lige inden vækkeuret ringede, og jeg kunne mærke jeg godt kunne have sovet et par timer mere. Nå men 5 timers søvn, er da bedre end ingenting! hihi, især når det er pga den vildeste koncert oplevelse, jeg nok kommer til at opleve i mit liv 😀 Gik så ned i køkkenet og spiste morgenmad, ordnede noget vasketøj og tog så et bad. Skulle så afsted med børnene (som har fri fra skole) til tandlægen, og da Seb kom ud, havde han sørme bøjle på, det var en overraskelse, men han tog det super flot!

Vi kom så hjem, og skulle så ellers hygge resten af dagen, da der var super dejligt vejr og alle havde fri! Vi gik så udenfor, og jeg sad og snakkede med Seb nede ved poolen. Senere på dagen spillede mig, Seb, hostdad og Annika en fodboldkamp. Pigerne mod drengene. Og puha der var varmt, så jeg kom til at svede, hihi! Drengene vandt 3-5, men pyt vi havde den næsten 😀 Det var super sjovt, men efter blev jeg simpelthen nødt til at køle lidt af indenfor. Senere spillede vi et spil kort (oh poop), som også var super hyggeligt. Vi slappede så ellers bare alle af, indtil vi skulle afsted til biografen, hvor drengene skulle se Maze Runner(gad jeg så godt at have set, men det bliver næste gang jeg skal i bio!) og os piger skulle se Dolphin Tale 2. Den var super sød filmen og efter det kørte vi ind og handlede i en kæmpe organic forretning og de havde alt muligt lækkert, mumse lumse. Vi kørte så hjem og så lidt American Ninja Warriors, hæ.

I morgen får jeg så besøg af en veninde fra DK, som også er au pair, Jenny, og det glæder jeg mig rigtig meget til. Tror det endte ud med, at vi skulle mødes in the city, fordi min hostfamilie skal derind ved middagstid, der er nemlig et kæmpe event i central park, med en masse live musik osv. Så tror vi mødes derinde, så det skal nok blive godt!

Kram og kys til jer alle derhjemme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *