Dag 57

I dag har været stille og rolig, og man kan vist godt sige, at jeg har været lidt uproduktiv i dag, hæhæ. Men jeg var simpelthen så træt efter weekend og torsdag, hvor jeg er kommet noget senere i seng, end jeg er vant til, sååå. Nå men vækkeuret ringede så klokken 6.30 og jeg plejer så og ligge lidt med min mobil, men det var jeg simpelthen for træt til i dag, så jeg satte vækkeuret til klokken 6.55, så jeg lige præcis ville kunne nå at gøre mig klar til klokken 7, som er der jeg skal være nede i køkkenet, og jeg nåede også det hele, selvom jeg var meget træt!

Kørte så børnene i skole, og kørte så ellers bare hjem i dag, ingen træning til mig da, selvom jeg det sikkert ville have været godt, med alt det mad vi har ædt i den her weekend, men tror godt jeg ville kunne falde i søvn på en af maskinerne, og det gad jeg ikke lige risikere. Så da jeg kom hjem fik jeg lidt morgenmad, som jeg nød udenfor og ordnede så vasketøjet, og så lagde jeg mig så ellers ned på værelset for at sove… Jeg sov så cirka indtil klokken 12, og det var super dejligt. Hvis jeg ikke havde gjort det, så kunne jeg godtnok ikke have klaret dagen, da!

Nå men da jeg vågnede, gik jeg så ned og fik noget middagsmad og ordnede det sidste af vasketøjet. Skulle så Skype med Andrea og vi snakkede næsten 2 timer! Det var som altid super skønt, at snakke med hende og man bliver helt i godt humør bagefter :-) Gik så et bad og gik en hurtig tur med hundene og hentede så børnene fra skole, som i dag havde fri på samme tid. Så da vi kom hjem, hyggede vi lidt med hundene, gik lidt vindruer også lavede mig og Seb hans lektier, og efter det ville børnene lege doktor, så det gjorde vi så. Det var super sjovt, men tror desværre ikke nogle af dem skal være læger når de bliver voksne.

Vi hyggede så med efter det, hvor seb spillede lidt saxofon, annika spillede klaver og vi spillede et spil kort sammen, indtil vi skulle køre på en restaurant for at mødes med hostdad. Vi skulle mødes på Basil Leaf, som jeg har været med på et par gange nu. På vejen var der sket en alvorlig ulykke, hvor to biler var totalt smadret, og det var lidt uhyggeligt, puha… Men vi kom hen på restauranten efter at måtte køre en lille omvej. Fik så bolognese, og den er som altid et sikkert hit! Vi kom så hjem og alle gjorde ligesom deres egne ting. Lidt efter kom Seb ned på mit værelse, og vi lå og snakkede lidt i sengen, og efter det kom Annika og snakkede med mig og ville gerne have, at jeg puttede hende, det gjorde jeg så. Er så lige gået ned på værelset, og sidder nu igen og hører lidt musik og går i seng så snart jeg har skrevet det her færdigt, hæhæ. Men vil i fitness i morgen, så det skal nok blive godt, eller, ej, hæhæ! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *