Dag 330

I dag har været en rigtig god dag, og den er bare gået super stærkt! I morges havde jeg sat mit vækkeur til klokken 7.30, men jeg vågnede lidt inden det og kunne ikke føre nogle i køkkenet, så satte det i stedet til 7.50. Jeg vågnede så der og stod så op og gjorde mig klar. Seb sad så og så TV da jeg gik ned i køkkenet og jeg satte mig så ved siden af ham og gav ham en krammer og han var så sød at slukke tv’et og snakke lidt med mig, også ville han ellers lege! Han ville spille Call of Duty. Han gik så nedenunder men jeg skulle lige tømme opvaskemaskinen. Hostmom kom så ned og vi snakkede lige hurtigt. Hende og Annika tog så afsted, for Annika skal åbenbart hjælpe med summer lejr på skolen den her uge, det er super fedt for hende! Så hun skal afsted hver dag fra 8.30 til 13, godt hun kan komme hen og passe nogle små børn, som hun elsker, så sker der lidt!

Jeg gik så nedenunder for at spille med Seb og vi endte med at spille næsten en time. Hostmom ville så gerne have vi gik en tur med hundene, så vi det gjorde vi så. Det var skam også hyggeligt. Vi stoppede så fordi vi prøvede at få bær ned, men vi fik ikke flere end 6. Vi kom så hjem og jeg satte så Seb i gang, han skulle børste tænder og rydde hans meget rodet værelse op! Jeg gik så ned og pakkede mine ting og ordnede noget vasketøj. Jeg gik så op og tjekkede hvor langt Seb var kommet. Han havde så brugt 10 min på at sætte alle hans våben i orden og vi skulle snart til og afsted så satte ham i gang med de sidste ting! Vi kørte så afsted og jeg satte ham af. Jeg kørte så videre i fitness, og hold nu op det føles som sådan en lang tur når jeg ikke er vant til at køre helt hjemmefra!

Men jeg kom så derhen og sagde så til dem at jeg gerne ville stoppe mit medlemsskab og det var meget underligt at skulle gøre det. Men jeg har så indtil den 15 juli, så det passer jo helt fint! Jeg gik så ned og der var ikke mange i dag! Jeg startede så ud med og løbe og jeg endte med at løbe 4 km, så det var super fint! Jeg havde så en time mere og bruge, for jeg skulle tage Annika med hjem der klokken 13. Jeg endte så med at gå 4 km også også sluttede jeg af med 10 min på crosstrainer, også kunne jeg ikke mere, selvom jeg ikke havde brugt al tiden. Jeg kom så lidt tidligere hen på skolen, men jeg gik ind og kiggede og fandt så Annika og så alle de søde børn hun havde passet. De skulle så alle hentes og vi ventede så på at de blev hentet også kunne vi køre hjem! Vi kom så hjem og jeg fik mig endelig noget og spise. Vi snakkede så om at gå i poolen og jeg sagde min mad lige skulle synke ned, så vi aftalte klokken 14. Jeg gik så ned og slappede lidt af på mit værelse også skiftede jeg så. Annika kom så og vi gik ned til poolen.

Der var lidt køligt udenfor i dag til pool vejr, og jeg mærkede poolen og den var meget koldt. Men jeg hoppede i alligevel og puha det var alt for koldt. Jeg blev dog i i 10 min, men jeg kunne simpelthen ikke holde det ud, så vi gik i hottubben men den var også kold, så vi endte med bare at gå op, for jeg har ikke lige brug for at være syg! Jeg gik så ind og tog et dejlig varmt bad og det var dejligt. Efter det ordnede jeg lige nogle ting også kom Annika ned på mit værelse. Hun ville så spille kort, så vi spillede et spil også spillede vi mit dansker spil, jeg synes det var sjovt men der var mange spørgmål Annika ikke kunne svare på desværre! Klokken var så allerede blev 16. Jeg havde brug for at slappe af, så jeg gik derfor ned på mit værelse og slappede af. Jeg tænkte så jeg lige kunne trænge en lur ind inden jeg skulle hente Seb klokken 17.30. Jeg nåede så at sove 20 min før hostmom kom ned og kaldte på mig. De skulle tjekke mit badeværelse, for der er åbenbart vandskader nedenunder. De fandt så ud af at det var mit badeværelse der var galt med, så må ikke bruge det, mega skod!

Nå men jeg kørte så afsted efter Seb. Jeg fik så hentet ham og hans ven. Vi kom så hjem og jeg skulle næsen afsted igen for at hente hostdad. Vi snakkede så på vejen hjem og da vi kom hjem dækkede jeg bordet med det samme og hjalp med at lave maden færdig. Vi spiste så udenfor det var super dejligt. Jeg tog så opvasken bagefter og vi sad så og så American Ninja Worriors. Klokken 20 cirka gik jeg så ned på mit værelse. Jeg har så brugt super lang tid på at skrive min blog, det tager så lang tid når jeg ser TV imens! Jeg har nu snart se en film, den er meget spændende, så tror jeg bliver nødt til at se den færdig selvom den først slutter klokken 23! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *