Dag 329 – shopping + Baseball kamp!

I dag har været endnu en super lækker dag, dog har både mig og Ramona været noget kun trætte, for det er jeg ikke meget søvn det er blevet til! Jeg havde sovet okay om natten, men lige pludselig ringer en alarm, og jeg tænker jeg har da ikke sovet mere end 1 time. Klokken var 8, og det var så Ramona der havde valgt at sætte hendes alarm til alt alt alt for tidligt. Blev lidt sur, for kunne ikke sove igen. Vi snakkede så alle lidt og vi gik så tilbage i seng. Jeg vågnede så op med et sæt og kiggede på mit ur og der var klokken blevet 9.30, så vi skulle til og i gang og afsted. Så vi gjorde os klar og sagde så farvel og tak til Nicole, som skulle blive hjemme fordi der var en i hendes værtsfamilie der holdte fødselsdag. Men ja vi kørte så mod toget og vi skulle så nå det der gik klokken 10.21, og da vi kom var den 10.23 men jeg kunne se toget komme, så der skulle løbes og vi nåede det heldigvis! Det gjorde bare ondt på Ramona pga af hendes tattoo 😀

Der var super mange med toget, og der var nogle meget højtråbende mennesker… Der var åbenbart Gay Parade inde i byen i dag, fordi det er blevet lovligt for alle homoseksuelle at gifte sig herovre i denne uge, så det skulle de da fejre, åbenbart! Ej det er også en stor ting, men irriterende i det øjeblik, det var de sku… Så jeg var super glad da vi endelig kom til Penn, for jeg havde det ikke ligefrem super godt fra i går!

Nå men vi gik så op og vi satte så kursen mod Times Square og Footlocker, for denne her gang ville Ramona gerne have et par sko 😀 Vi var dog begge blevet sultne, så vi fik derfor en god solid omgang frokost på Subway, det var virkelig tiltrængt og en kold cola, aaarh! Vi gik så videre og kom så derind og jeg var lige i Sunglasses Hut for at kigge på Ray Ban solbriller til far, men de havde desværre ikke dem han ville have, for det var en 2 år gammel model. Nå men vi var så i Footlocker, men de havde ikke den sko Ramona gerne ville have, underligt når de havde den i Roosevelt. Hm, vi gik så lidt videre og gik så ned af mod 5th avenue fordi der skulle Gay paraden være, men vi kunne ikke se nogen da vi endelig fik os mast derhen! Hm tænkte vi og begyndte så at gå nedad til 33th street. Vi så så lidt af paraden men den var ikke i gang mere, der var bare en masse folk der stod og festede! Har aldrig set så mange lesbiske og bøsser på et sted da, puha.

Vi havde så begge brug for bare lige og sidde, så vi gik ind på en Starbucks og jeg fik endelig internet. Det er mega skod mit 3G på min mobil virker ikke overhovedet, så havde nærmest ikke haft kontakt med nogen i næsten 2 dage også ved jeg mor Mette bliver bekymret 😀 Vi sad så her i nok 45 min for der var så mange jeg lige skulle skrive til. Vi gik så videre og tog så subwayen helt ned til downtown hvor vi så skulle tage færgen over til Staten Island hvor Baseballkampen skulle spilles! Jeg var super spændt, men jeg var desværre bare så vanvittigt træt. Vi kom så over på Staten Island omkring klokken 15 og kampen startede så klokken 16. Vi sad så lidt og kiggede på udsigten, og man havde den fedeste udsigt over manhatten det var virkelig flot!
skyline 28 juni
Smukt!

Vi gik så hen og ville ind, men det kunne vi ikke, vi skulle hen og have vores billetter et andet sted, for Ramona havde det kun på mobilen. Vi gik så hen til en anden indgang men der ville de heller ikke lade os ind. Vi blev så sendt hen et andet sted som så endte os med at sende os det sidste sted hen, men hold nu op et kaos, var lige ved at tro de ikke ville lade os ind 😀 men vi fik så vores billetter og et lilla armbånd og en kasket og fik så at vide at vi havde gratis mad, snacks og drikke i 2,5 time og jeg var bare sådan, omg det er for vildt! Vi følte os helt som VIP’s! 😀

Vi gik så ind og fandt vores pladser, som også var super fede! Vi gik så op efter en lille snack og en sodavand også begyndte kampen så småt at begynde.
baseball kamp 28 juni
Feeeed udsigt!

Der var så cheerleadere og nogle andre der dansede og nogle søde maskotter. Selve baseballkampen var ikke så vildt spændende for os, tror mere vi nød stemningen og at kigge på alle menneskerne 😀 Vi sad så bare og hyggede os og så kampen. Vi gik så op og tog en hotdog og satte os så igen. Der var en masse underholdning så det var sjovt og vi fik også en skumfinger weee! 😀
selfie baseball skumfinger 28 juni
Den var jeg meget glad for, tror den skal med hjem 😀

Vi blev så meget trætte ligepludselig. Så vi gik op og tog endnu en hotdog. Vi anede så begge ikke hvor lang tid det ville tage før kampen var færdig, så vi slog det op og vi havde været der i 2 timer der og der var ikke sket det vilde i kampen. Men ja vi valgte så at gå en halv time efter, for så kunne vi tage færgen klokken 18.30! Vi tog så færgen og jeg sov hele vejen på min skumfinger 😀 Vi skulle så hen og tage subwayen og det var endnu 20 min. Vi kom så endelig på Penn sation og havde så 20 min indtil vores tog gik, så vi gik ind i K-mart, for at kigge på kuffert til mig igen, de har nemlig altid billige kufferter! Og jeg fandt en super fin en til 64 dollars (omkring 420 kr) også købte jeg også en t-shirt med USA flag på til kun 5 dollars, som skulle bruges til sovetrøje!

Vi løb så hen til toget for vi var åbenbart lidt langsomme, og alle siddepladser var næsten taget, men vi endte da med at sidde ned, dog ikke ved siden af hinanden men pyt! Vi kom så til Hicksville og vi kørte så hjemad, jeg havde godtnok også brug for at se min seng! Jeg kørte så Ramona hjem og jeg kom så endelig selv hjem da klokken var lidt over 22. Jeg sagde så hej til de andre som sad og så film og vi snakkede lige hurtigt. Børnene havde bestået bådkurset, så det var super flot! Jeg gik så ned i seng med det samme og tror jeg sov i løbet af 2 sekunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *