Dag 328 – Tattoo, Ted 2 og bytur!

I dag har været en super god dag, og man må sige vi har nået en hel masse! I morges havde jeg sat mit vækkeur til klokken 8.45, men jeg vågnede af mig selv klokken 8.20, så jeg lå lige og blundede i sengen en halv times tid og gik så derefter ned i køkkenet. De var så alle der og vi snakkede. Jeg satte mig så med Seb mens han spiste morgenmad. De skulle så til og afsted fordi de skulle hen og tage bådkørekort kursus klokken 9. Jeg gik så ned på mit værelse og jeg skrev nogle fifs ned til Niclas, fordi han tager jo snart til USA, så jeg lavede en lille liste over til i NYC. Jeg begyndte så at pakke, fordi jeg skulle sove hos Nicole, eller det var ihvertfald det jeg gik ud fra! Jeg skulle så være hos Ramona 15 min over 10, der havde hun bestilt taxaen til 😀 Så jeg gik ned og fik morgenmad og gjorde mig så klar og pakkede så de sidste ting og sagde så farvel til hostmom og hostdad, som var i gang med at spille tennis!

Jeg kørte så afsted og kom så hjem til hende og vi kørte så sammen hen til en tattovør omkring 35 min væk, den vi var henne ved sidste weekend og høre. Vi gik så ind og der stod en gruppe af 4 mænd. Men vi fik så talt med en og de kunne godt lave hendes tattovering i dag. Så hun snakkede med ham om hvad de skulle lave og han skitsede den for os. Jeg gik så lidt og kiggede imens, og de 4 mænd endte da også med at snakke til os og spørge hvad vi skulle og hvad vi lavede og hvor vi var fra! Så de skulle lige have hele vores livshistorie. Efter godt en halv time var det endelig blevet tid til at hun skulle tattoveres. Jeg måtte så ikke komme ind i rummet, men jeg sad indenfor og kiggede ind. Han gik så i gang og hun skulle forresten have lavet to roser på siden af hendes mave. Og i starten så hun ud til at klare det fint, men efter en halv times tid, kunne man godt se hun var i smerter. Det endte så med at tage næsten 1,5 time og det gjorde rigtigt ondt på hende, men hold nu op resultatet blev bare super fedt!
selfie tattovør 27 juni

ramona tattoo 27 juni
Super fed!

Hun var virkelig super glad for den så det var super fedt! Hun betalte så og det var okay pris, det var 320 dollars så lige omkring de 2200 kr. Vi sagde så farvel til de 4 mænd som vi havde flere samtaler med og vi fik da også set deres tattoveringer, ja de var så ikke så fede, men ja 😀
Vi gik så ind på Dunkin Donuts som lå lige ved siden af bagefter og fik noget frokost. Der var klokken også blevet lidt over 13. Hun havde meget ondt, især når hun sad ned, og det blødte også lidt, ja det var bare lidt klamt 😀

Efter vi havde spist, gik vi så over i en vinforretning, fordi vi ville købe noget til om aftenen. Så vi endte med at købe en stor hvidvin, en lille flakse vodka og en lille flakse captain morgan, så var det vist også godt! 😀 Vi kørte så hen i broadway mall, fordi vi ville rigtig gerne se Ted 2, den kom nemlig ud i går. Vi købte så billetter til kokken 16.20, så vi havde 2 timer indtil den startede. Vi kiggede så lidt i butikker. Og jeg kiggede efter solbriller til far to steder, men de havde ikke den model nogen af dem! Vi gik så i Victoria Secret og jeg endte med at købe 5 par nye underbukser, det var virkelig tiltrængt, og de var super dejlige! Efter det gik vi i Target for Ramona skulle købe noget creme til hendes tattoo og jeg købte slik til biografen. Vi gik så ud og sad lidt og kom så i tanke om at vi skulle have noget cola og appelsin juice, så ind i Target igen og købe det!

Vi besluttede så for at gå op i biografen og var der der så 30 min før. Vi måtte så ikke gå ind i biografen fordi de skulle gøre rent. Vi kunne så gå ind og filmen startede så efter en 20 min. Det var virkelig virkelig sjov, og helt åndssvag også men det elskede jeg bare! Den kan helt sikkert anbefales hvis man gerne vil grine 😀 Da vi så havde set den, kørte så hjem til Ramona, for hun skulle hente sit tøj og rense sin tattovering. Jeg lånede så Ramonas computer, for jeg har ikke kunne få internetforbindelse hele dagen, mega irriterende! Men jeg skrev så lidt med mor, som ikke kunne sove! Vi kørte så afsted mod Nicole, som nok boede 15 min væk. Vi var lige indenom efter noget aftensmad fra McD og kørte så hjem til Nicole. Vi kom så og jeg hilste på hendes hostmom. Vi gik så alle nedenunder og snakkede om hvad og hvor vi skulle tage hen. Vi kom ikke rigtig frem til noget, for det var Nicole der skulle køre og dermed hende der bestemte og det skulle komme til og regne meget, så hun vidste ikke helt om hun følte sig tryg med at køre langt! Men vi sad så bare og snakkede og vi spiste vores aftensmad.

Vi åbnede så for vinen og den var super god, dejlig sød, så det var jeg glad for 😀 Jeg gjorde mig så klar og tog lidt mere makeup på og skiftede tøj og vi snakkede så og snakkede, men da klokken blev 21.20 ville vi til og afsted! Vi kørte så og der regnede lidt, men hun var fin med at køre det sted hen vi gerne ville, og det ville nok tage 35 min at komme derhen. Vi kom så endelig derhen og prøvede så at finde hen på en bar, men Ramona fulgte os så i den anden retning, men vi var lige hurtigt inde et sted for jeg skulle simpelthen bare tisse. Vi gik så videre og brugte lang tid på at finde det, men fandt det så endelig og det var så også der vi endte med at blive resten af aftenen. I starten fik vi et par drinks og jeg gav shots, og vi snakkede så det var super hyggeligt. Men senere var det ud på dansegulvet og tror mindst vi endte med at danse i 2 timer, og hold nu op hvor var det bare sjovt! 😀 Vi dansede med en hel masse og humøret var bare super højt. Klokken blev så 3 og vi ville alle gerne hjemad. Så jeg sov på vej hjem i bilen og vi kom så hjem og tog makeuppen af også var det ellers bare direkte i seng! hold nu op jeg var træt og mine øre var helt ødelagt fra den høje musik, det er jeg ikke lige vant til! Men super god dag det har det virkelig været, og super dejligt endelig at kunne gå ud!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *