Dag 327 – Home alone!

I dag har jeg været alene hjemme det meste af dagen, og jeg har derfor kunne gøre lige hvad jeg vil (næsten da!). I morges vågnede jeg da vækkeuret ringede klokken 7.30 og jeg lå så lige og vågnede også gjorde jeg mig ellers klar. Jeg gik så ned i køkkenet hvor de fleste var. Jeg satte mig så ved Seb og vi så lidt TV. Jeg begyndte så at tømme opvaskemaskinen og sætte i også vaskede jeg bordet. Jeg satte mig så igen og hyggede med Seb og vi så American Ninja Worriors! 😀 Jeg gik så ned og tog mine ting og gjorde mig klar og sagde så farvel til dem alle, fordi de skulle hele dagen være på nogle venners båd, indtil sent om aftenen, så ja jeg havde fri!

Jeg tog så taget op på den røde bil, og hold nu op den bliver bare mere og mere besværlig synes jeg. Kunne slet ikke få det op og blev så irriteret og endte med at bare fyrre det i og fik så endelig det på plads, så jeg kunne køre! Jeg kørte så afsted mod fitness, men vi havde ikke flere bananer, så jeg var lige indenom og købe nogen, så jeg kunne få en inden jeg skulle træne. Jeg kom så til fitness omkring klokken 9.45 og der var næsten ingen der, men det gjorde mig nu ikke noget. Jeg startede så ud på løbebåndet, og jeg kunne godtnok godt mærke på min krop at jeg havde været til kickboksning i går og især mine ben, men det var faktisk rart at løbe. Så jeg endte med at løbe 4 km også gik jeg 2 km derefter. Jeg stod så af og der føltes mine ben godtnok meget rustne. Men jeg sluttede lige af med 10 min på crosstrainer, også gad jeg ikke mere! Det var så meningen jeg ville have opsagt mit medlemsskab i dag, men der var en masse mennesker der da jeg kom op, så jeg venter til på mandag!

Jeg kørte så indenom en skoforretning og jeg endte med at købe to par sandaler for bare 25 dollars (omkring 180 kr!)
sandaler 26 juni
Synes de var super fede!

Jeg var så indenom en legetøjsforretning hvor jeg købte endnu en lille afskedsgave, som jeg er sikker på Seb synes er meget sød 😀 Jeg kørte så indenom og handlede mælk og cornflakes og lidt brød. Jeg var så i banken og satte penge over, også kunne jeg så ellers køre hjem. Klokken blev så lidt over 12 før jeg kom hjem, så jeg satte mig og så TV mens jeg spiste min morgenmad. Jeg sad så lidt og legede med hundene og lukkede dem så udenfor. Jeg gik så ned på mit værelse og tog slappetøj på og lå så bare en time og fladet helt ud, det var rart! Jeg tog mig så sammen og gik ind og tog mig et dejligt varmt bad. Da jeg så kommer ud kommer der en ven på besøg, som hostmom skrev måske ville komme og ligge ved poolen. Han kom så og jeg hilste på ham. Han gik så ned og lagde sig ved poolen, og jeg lagde mig så udenfor i hængekøjen og slikkede sol, mens jeg lyttede til musik. Efter 45 min blev jeg dog nødt til at skifte position, så jeg satte mig i en stol, og sad så der i 20 min.

Jeg kunne så ikke mere, der var alt for varmt 😀 Jeg gik så ind og kølelede lidt af. Jeg tog så hundene med ud og gå en dejlig lang tur, og hold nu op de havde det varmt, de prustede! Gjorde jeg dog næsten også, puha 😀 Men det er dejligt med noget varme og sol, så kan jeg lige nå at få en bette tan inden jeg kommer hjem til kolde Danmark 😀 Da vi kom hjem, tog jeg en lille snack og gik så ned på mit værelse, for jeg skulle lige ordne en afskedsgave til Ramona. Det tog noget tid. Men jeg gik så ned i køkkenet og ordnede mit vasketøj også. Jeg stod så og tømte opvaskemaskinen og vennen kom så, han skulle til og afsted, så vi snakkede lidt også kørte han ellers. Jeg tullede så ellers lidt rundt også gik jeg ellers bare ned på værelset. Det var så meningen jeg ville have pakket alt mit vintertøj og ting ned, men jeg kunne ikke finde den kuffert jeg måtte få, så det kunne jeg ikke. Har nu også god tid, men ja så var det ude af verden!

Jeg så så TV i lidt over en time også skulle jeg næsten mødes med Ramona. Jeg gjorde mig så klar og gav så hundene mad. Hun kom så herhjem, lidt senere end planlagt, men der var sket et uheld på vejen. Klokken var så 19.30 og vi ville så hen og spise på den restaurant der ligger på stranden. Vi kommer så og der er super mange mennesker. Vi hører så hvor længe det vil tage før der er et bord klar. 1 time og 10 min! OMG! Det gad vi ihvertfald ikke at vente på, så vi kørte på Mill Creek istedet som lå 1 min derfra, og de havde heldigvis et bord til os. Jeg fik så Chicken Pot Pie, det er altid godt! Vi fik så snakket en masse og planlagt i morgen, hvor vi både skal til tatovøren og i byen, wuhuu, det glæder jeg mig til 😀

Det var super hyggeligt og jeg blev dejligt mæt igen 😀 Vi kørte så hjem til mig igen og havde lige hundene ude og tisse. Vi gik så ned på værelset og jeg skulle så have farvet min bund, den er helt hvid. Jeg havde så købt en hårbundsfarve, men da jeg så hvor lidt farve der var tænkte jeg bare nu der er nok! Og ja det var der så ikke… Så endte kun med at få farvet det foran, så skal farves igen i morgen, mega irriterende! Men mens det sad i, sad jeg og viste Ramona billeder fra min com, det var super hyggeligt! Farven skulle så vaskes ud, og jeg prøvede først i vasken, men det virkede ikke, så blev nødt til at tage et bad igen! Efter det farvede jeg så mine øjenbryn også ville Ramona til og hjemad. Så nu er klokken snart 23 og de andre er stadig ikke kommet hjem endnu! Men ja jeg er klar på i morgen, med almindeligt hår og øjenbryn 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *