Dag 331

I dag har været en meget stille og rolig dag, men det har nu også været helt okay. Da jeg vågnede i morges klokken 7.30 var jeg ikke ligefrem udhvilet og jeg havde bare lyst til at sove 14 timer mere! Men det kunne jeg desværre ikke :-( Så jeg stod op og gjorde mig klar og gik så ned i køkkenet. Jeg gik så i gang med at tømme opvaskemaskinen også kom hostmom ned og vi snakkede om dagen. Hun skulle så til pilates klokken 10 så jeg kunne ikke tage til kickboksning. Jeg skulle så køre Annika hen til skolen, så det gjorde jeg så og kørte så hjem igen derefter.

Jeg kom så hjem og chillede bare lidt. Jeg ordenede så nogle ting og satte så drengene i gang med at rydde op på deres værelse. Jeg spiste så morgenmad og de kom så ned. De ville så gerne cykle til sejling camp i dag, så jeg sendte dem afsted. Sylvia kom så og jeg snakkede lige hurtigt med hende også tog jeg ellers hundene med ud og gå en super lang tur. Vi gik længere end stranden som nok er omkring 3,5 km lang tur, og da vi kom til det første træ med skygge på vejen hjem, smed de sig begge og havde lige brug for at ligge og køle lidt af, haha! Der var nu også meget varmt. Vi kom så hjem og vi havde været afsted i over 45 min. Jeg gik så ned og skiftede tøj og puttede solcreme på og gik så ned til poolen og lagde mig i den dejlige sol. Jeg satte så iPoden til dernede og hørte så dejlig musik. Jeg prøvede så at falde i søvn, for var super træt, men jeg blundede kun. Jeg vendede mig så efter en lille time. Efter 10 min gik jeg så ind og jeg kørte så afsted efter Annika. Vi kom så hjem og jeg fik så lidt frokost, som i dag bestod af en appelsin, fordi vi havde ikke lige andet.

Det var så meningen vi ville have gået i poolen, men solen var der ikke længere og Annika var nede og mærke vandet, og hun sagde det var ligeså koldt som i går, så det gad vi ikke! Jeg gik derfor ned på mit værelse og jeg havde bare brug for at ligge. Så det gjorde jeg og jeg tror jeg sov lidt, men ikke dybt. Efter en lille time gik jeg så ned i køkkenet, og Annika var i fuld sving med at bage gulerodskage. Jeg satte mig så med en drink og kiggede på, fordi hun kan ikke lide når jeg hjælper 😀

Mens kagen bagte spille vi en omgang kort og jeg vandt, weee! Vi tog så kagen ud men da vi skar den var den slet ikke færdig, så den skulle lige have lidt mere. Vi spiste så et stykke, og den smagte ikke af noget, men ja 😀 Vi spillede så en mere omgang kort som jeg også vandt, weee 😀 Klokken var så næsten blevet 17 og jeg gik ned på værelset indtil omkring klokken 17.45. Hostmom tog så afsted for at skulle spille lidt golf med hostdad, også skulle jeg tage børnene med hen for at mødes for aftensmad med dem klokken 19. Så mig og Annika gik ned til drengene og vi snakkede med dem. Jeg satte mig så og så dem spille Call of duty. Jeg gik så op og gjorde mig klar og vi fik lavet mad til hundene også skulle vi til og afsted.

Vi spiste så alle på Basil Leaf som er en italiensk resturant og jeg fik derfor pasta bolognese, måms! Efter vi havde spist kørte vi hjem og drengene gik op på deres værelse og hostmom og Annika gik med hundene, så jeg gik ned på mit værelse. Jeg vidste så ikke hvad jeg skulle give mig til, så jeg gik i gang med at finde på ideer til sommerferien, så nu har jeg en lang liste så jeg ikke kommer til og kede mig. Jeg har også kigget på job, men der er godtnok ikke mange! Jeg vil nu til og sove og klokken er snart 22, så er det sengetid for mig nu til dags 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *