Dag 323 – POOOL DAG!

I dag har været en super lækker dag og vejret har bare været helt fuldstændig perfekt, 30 grader og ingen skyer! I dag skulle Seb så starte i Sejling Camp. Jeg var dog ikke sikker på hvornår det startede, så jeg satte bare mit vækkeur til klokken 7.30 og stod så op og gjorde mig klar og gik så ned i køkkenet. Hostmom og Annika var der så, og hostmom sagde så campen først startede klokken 10.30 og at hun nok skulle tage ham derhen. Jeg tømte så opvaskemaskinen og gav bordet en stor rengøring. Jeg ordnede så noget vasketøj også kom Seb ned og jeg sad og snakkede med ham mens han spiste morgenmad. Rengøringsdamen kom så og jeg hilste så lige på hende også kørte jeg afsted til fitness. Jeg kørte så i den røde bil og havde taget nede så den kunne tørre! Jeg kom så derhen og løb så i dag først 3,2 km uden pause også en km mere. Jeg gik så 2 km også var jeg færdig! Jeg kørte så indenom og handlede nogle ting ind på vejen hjem som vi manglede!

Jeg kom så hjem og pakkede ud og kunne så endelig få noget mad, for jeg var godtnok blevet sulten. Jeg sad så og snakkede med Annika imens og hun fortalte mig så at de havde matchet med en pige i dag, så det er super godt for dem at de har fundet en ny! 😀 Jeg spiste så en mango og jeg så ned og scannede mine diplomer ind og sendte til min områderepræsentant fordi dem skulle hun have hurtigst muligt! Jeg gik så ned og skiftede til mit badetøj og jeg bad Annika gøre det samme. Ramona havde så spurgt om hende og hendes hostkid måtte komme over i dag og hygge med os og svømme, og det ville Annika meget gerne, så de kom ved 13.30 tiden. Mig og Annika var så i vandet en time inden de kom og hyggede og der var bare super dejligt varmt, og vi havde derfor også smurt os godt ind i solcreme!

Ramona og Alya kom så og de kom også med i poolen og vi spillede alle smørklat og efter det legede vi en masse andet også og havde det bare super sjovt! Jeg lagde mig så op og tørrede lidt og tog mere solcreme på! Vi gik så i poolen igen og Annika hentede så hundende og vi havde dem i vandet og de var med mig på paddleboardet og jeg gav dem en lille bådtur. Annika og Alya tog dem så ind og vaskede dem, så mig og Ramona satte os op og slikkede sol og snakkede, super dejligt!
hygge i poolen med ramona 22 juni
Weeee!

Jeg faldte så næsten i søvn, puha det var dejligt afslappende! Hostmom kom så og var også lige i poolen og Annika endte til sidste med at smide hende i 😀 Vi hørte så musik og slappede så bare alle af. Jeg hentede så noget frugt til os og vi spiste lidt og jeg slikkede så lidt mere sol. De andre gik så lidt deres vej og Ramona og Alya hoppede på trampolin. Jeg var så bare i poolen alene og dasede bare. Ramona og Alya ville så til og afsted og der var klokken også allerede blevet 17, men vi havde haft en super lækker dag og det var dejligt de kom over! Jeg vaskede så alt mit tøj, hvilket jeg havde glemt at gøre i weekenden! Jeg gik så ned på mit værelse og slappede så bare af i ti minutter. Jeg tog så et bad og efter det sad jeg så lidt med min com. Det var så meningen at jeg ville have skrevet blog, men jeg kom i stedet til at kigge på Yankee billetter og jeg endte med at købe to til mig og Ramona for søndag den 5 juli, weeeeheu 😀

Jeg gik så ned i køkkenet og tømte opvaskemaskinen også sagde hostmom at hun nok skulle hente hostdad ved toget også kunne jeg lave aftensmad imens. Jeg lavede så ovnbagte nudler, for det vil Annika altid så gerne have! Jeg lavede så det og en bette salat også da hostdad kom hjem spiste vi så alle. Efter vi havde spist, tog børnene så det meste af opvasken, mens jeg ordnede mere vasketøj! Mig og Annika gik så en aftentur med hundene og det var super hyggeligt. Vi kom så hjem og jeg gik ned i kælderen og spillede et par spill Call of Duty med Seb! Efter vi havde spillet gik vi så ovenpå, men han gik så op i soveværelset og jeg blev så i stuen og skrev så min blog. Annika kom så ned og vi sidder nu og ser noget underligt serie. Klokken er snart 21.30 og jeg tror jeg går ned på mit værelse her om snart, og går tidligt i seng, for er super træt efter i dag! Men jeg har fået noget sol, så det er feeeedt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *