Dag 322 – Klasse, shopping, sushi og film!

I dag har været en super dejlig dag, lige efter mit hoved (næsten da)! I morges havde jeg sat mit vækkeur til klokken 7.45 og da det ringede stod jeg op med det samme og gjorde mig klar. Jeg fik så morgenmad og snakkede med børnene, som var ved at lave morgenmad i sengen til hostdad, for der var fars dag herovre i dag. Jeg sagde så farvel for jeg skulle hen og have min sidste klasse i dag fra 9-13, så det var lige til at holde til! Jeg kom så hen på skolen lige 8 min før tid. Jeg gik så op i klassen og der var kun 3 andre der. Og da klokken blev 9 var der også kun kommet 5 mere eller sådan noget! Men læren kom så og de sidste kom så. Vi skulle så i dag lave et projekt, og vi blev derfor delt ud i grupper og fik hver tildelt 2 holiday’s. Vi var så fem i hver gruppe og jeg var i gruppe med nogle der alle snakkede spansk, men det var fint nok de var søde, og vi fik så Mardi Gras og Veterans Day. Vi gik så i gang og skulle besvare nogle spørgsmål dertil og snakkede i lang tid om det.

Vi lavede så en masse sjove ting og masker og nogle plakater, så det blev super godt! Det brugte vi så 1,5 time på også skulle alle fremlægge. Så vi sad og lyttede til alle grupper, og vi fremlagde også og det gik super fint og de kunne alle godt lide vores masker som vi tapede fast til vores hoved, haha 😀
maske mardi gras 21 juni

plakat mardi gras 21 juni
Så fint og kreativt, jeg ved det! 😀

Efter det var vi næsten færdige og vi så lige et hurtigt klip og fik så alle tildelt vores diplomer på at vi har været der! Klokken var så 12 og vi måtte gerne gå. Så jeg skrev til Ramona om hun var klar, for så ville jeg komme og hente hende. Jeg ringede og jeg ringede og jeg ringede, men hun tog den ikke, så jeg tænkte jeg bare ville køre derhen for hun sov sikkert! Jeg kom så derhen og jeg bankede på døren og det var hendes hostmom der åbnede og hun så meget underlig ud i hovedet. Jeg spurgte så om Ramona var der, og det var hun så ikke! 😀 Og jeg tænkte bare, hvad?? Så hun sagde jeg bare kunne komme ind også fortalte hun mig at hun havde sagt at hun sov hos Nicole, og det havde hun ikke fortalt mig, og det plejer hun altid så jeg var meget forvirret. Vi prøvede så at få fat i hende begge to. Hun ringede så til mig og sagde hun var hos en anden, men hun ville komme så hurtigt hun kunne. Jeg ventede så hos dem indtil hun kom og snakkede med dem, og det var hyggeligt nok.

Da hun kom skiftede hun lige hurtigt også kørte vi ellers afsted i den røde bil med taget nede og det hele. Der var der blevet super varmt omkring 30 grader tror jeg! Vi kørte så afsted mod centeret, det store shopping center, weee det glædet jeg mig til! Da vi kom kiggede vi så lige på sportssko også gik vi op og spiste frokost og jeg fik Taco Bell, hvilket er meget længe siden jeg har fået 😀 Vi sad så bare og tog os god tid og snakkede og det var super hyggeligt og vi havde en masse at snakke om! Vi gik så videre og shoppede og var i en masse butikker. Jeg var så i en Lady Footlocker, og så bare de fedeste helt nye nike sko, og jeg måtte bare prøve dem! De havde dem så ikke i min størrelse, og jeg spurgte så om de havde den et andet sted eller på nettet, også 10 min efter kommer hun ud med dem! Hun havde lige fået dem, jeg blev super glad og de var bare mega fede på så jeg endte med at købe dem, de bliver så også det sidste par inden jeg skal hjem 😀 Vi gik så videre og jeg ledte efter et par sandaler, og jeg endte med at finde nogle der passede, weee! 😀 Mega dejligt! Men efter det var jeg så også færdig med at bruge penge!
nye sko igen 21 juni
De er sååå fede! 😀

Nå men vi besluttede os så for at køre hen til den tattovør som mig og Andrea også tog hen til, fordi Ramona ville gerne have lavet en mere. Så vi kørte derhen og snakkede med dem om hvad de kunne gøre. Men hun havde glemt sit kort, så hun kunne ikke få lavet noget i dag. Men vi aftalte så med dem om at komme igen næste weekend, så det glæder jeg mig super meget til! Vi kørte så hen for at spise aftensmad. Vi kørte så hen til Wok N Roll, hvor jeg har fået sushi mange gange, for kun 20 dollars og alt du kan spise! Så det var vi totalt klar på! Vi fik så begge spring rolls for forret også fik jeg 4 ruller sushi, som jeg kæmpede med at spise 😀

sushi 21 juni
ramona wok n roll 21 juni

Vi betalte så og vi er på vej ud, da jeg ser der står ned i stænger og jeg skriger det bare til Ramona, for vi har jo taget nede på den røde bil, så vi løber bare ud og bliver totalt våde efter 10 sekunder og står så i regnen og tog taget op på bilen, hold nu op vi blev våde og bilen var bare totalt våd indenfor! Vi gik så ind og spurgte om nogle håndklæder, men de gav os bare et par lommetørklæder, stor hjælp! Men vi blev nødt til bare at sætte os ud i den, puha, og jeg havde hvid trøje på, miss wet t shirt konkurrence!

helt våde 21 juni

regn 21 juni
Så meget regn!

Vi kørte så hjemad til Ramona og var indenom et sted for at lede efter is, men de havde ikke den rigtige, så vi måtte indenom et andet sted og vi endte så bare med at købe en. Vi kom så hjem til Ramona og vi tog noget is med op på hendes værelse, og jeg frøs bare for vi trøje var ved at tørre, så jeg lånede en tør trøje også et tæppe også var jeg glad og tilfreds!
jeg frøs hos ramona 21 juni
Jeg var ihvertfald godt pakket ind 😀

Vi så så filmen Tammy og den var super sjov. Men den var så først færdig klokken 22, også skulle jeg til og køre hjem. Jeg kom så hjem og gik ned på mit værelse. Jeg prøvede så lige mine sko på og gjorde mig så klar til og sove, var bare helt smadret, og mandag det glædet jeg mig ikke ligefrem til, men skulle i det mindste ikke super tidligt op!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *