Dag 324

I dag har været en meget stille og rolig dag, og det har nu også været okay. I morges havde jeg sat vækkeuret til klokken 7.30 og jeg lagde så lidt i sengen og vågnede. Jeg stod så op og gjorde mig klar og gik så ned i køkkenet. Jeg ordnede så nogle ting og hilste på hundene. Jeg vaskede så bordet og ordnede hurtigt noget vasketøj. Seb kom så ned og han spiste så morgenmad og jeg sad og snakkede med ham. Vi tullede så lidt rundt og jeg snakkede med Annika om hvad hun ville i dag. Hun besluttede så for at tage med hostmom i gym og jeg troede så jeg sagtens kunne tage til kickboksning og det havde mig og Ramona aftalt. Men da hostmom skulle afsted skulle jeg køre Seb til sejling klokken 10.30, som ligger 2 min væk, så det ville ikke kunne lade sig gøre, øv.. Mig og Seb tog så hynderne ind og så så bare TV indtil jeg skulle køre ham derned. Jeg satte så ham af og overvejede at køre i fitness, men jeg magtede det bare ikke, så jeg kørte hjem istedet. Jeg fik så endelig morgenmad og jeg var blevet meget sulten!

Efter det gik jeg så i gang med kost og spand nede på mit værelse og badeværelse, og det trængte virkelig til en kærlig hånd. Jeg tømte alle skuffet også og smed det ud der nu skulle smides ud, og det tog noget tid før det hele var rent. Efter det støvsugede jeg så og det tog nok en lille time, puha jeg var svedig efter det, men det var super dejligt at få gjort. Jeg vaskede også mit sengetøj, sååå skønt! Jeg var så kommet i tanke om at jeg havde glemt at give Seb solcreme på, så jeg skyndte mig at køre ned til sejlklubben i håb om at jeg kunne smøre ham ind! Men da jeg kom var de alle ude og sejle og jeg kunne knap kigge så langt. Jeg blev der dog i 10 min i håbet om at de ville komme ind til frokost til klokken 12, men det så ikke sådan ud, så jeg kørte hjem. Der var så super varmt i dag og super klister varmt, mega ulækkert. Men der var 33 grader og høj sol deromkring klokken 12, så jeg lagde mig ud i hængekøjen og lyttede til musik i 45, og det var super skønt!

Jeg gik så ind og tog noget og drikke og gik så ned på mit værelse for at gøre klar til Skype med mor og far, hvilket er meget længe siden! Jeg skrev så lidt frem og tilbage og vi skal også snart Skype! Jeg skypede så med dem og hilste i dag også hurtigt på Niclas, som tager afsted til USA på mandag! SNYD 😀 Nå men vi havde så en hel masse og snakke om og mit fly, og hvordan og hvorledes vi skulle gøre det! Men det var som altid super dejligt at snakke med dem, og kan virkelig ikke vente med at komme hjem mere, det må godt blive i morgen, savner alle dem derhjemme sååå meget!

EFter jeg havde snakket med dem var klokken allerede blevet 15, så jeg gik ned og fik mig lidt frokost, og gik så ned på værelset og slappede af en lille time. Jeg gik så ned igen og tog så hundene med ud og gå en tur. Der var super varmt, så vi fik alle sved på panden, puha! Lige som vi kom hjem, kom hostmom og Annika hjem. Så hjalp dem med at pakke ud også sad vi ellers og snakkede lidt. Mig og Annika kørte så hen og hentende drengene fra sejling camp og de var stadig fulde af energi, utroligt! Hans ven skulle så sove her i nat, så tog også ham med hjem. Jeg gik så ned på værelset kort og ordnede nogle ting, og gik så ned og hjalp hostmom. Jeg dækkede så bord og stillede tingene på bordet. Vi spiste så alle sammen udenfor og vi fik i dag burgers, så det var godt og majs dertil, det bliver næsten ikke bedre efter mit hoved 😀

Vi hjälp så hinanden med opvasken og efter det ordnede jeg mere vasketøj, drengenes trængte til det. Jeg gik så ned på mit værelse, og brugte egentligt det meste af aftenen der. Jeg har nu brugt meget tid på at kigge på resturanter bl.a. i Central Park og inde på Times Square hvor der skulle være super smukt, og som jeg godt gad og se inden jeg skal hjem! Så det er der styr på, så det er skønno, så nu mangler der bare et par sidste ting også er jeg klar parat og hjemme! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *