Dag 315 – Brooklyn Bridge, Ground Zero, MOMA og One World Observatorie!

I dag har virkelig været en super mega fed dag, og der har bare været gang i den! Hold nu op jeg er smadret nu! Nå men i morges havde vi sat vækkeuret til klokken 7.50, for vi skulle med toget klokken 9.20, så vi lå og blundede lidt efter vækkeuret ringede også gik jeg ellers ud og gjorde mig klar og lagde min makeup. Vi skiftede så stationer også skiftede jeg så tøj, og vi var så næsten ved at være klar. Jeg går så ned i køkkenet for at kigge og Annika er der så med hundene. Jeg ser så Happy ligger og tygger på noget, det var så en sko… Ramonas sandal. Det var virkelig ikke godt, fordi jeg vidste det var det eneste par hun havde med… Så jeg gik ned og viste hende det, og hun grinede bare, haha! 😀 Jeg havde blevet sååå sur hvis det var mig (igen).

Men ja hun lånte så bare nogle mine sko, det blev hun jo nødt til. Vi skyndte os så og pakke de sidste ting, også havde vi 10 min til hurtigt at spise morgenmad. men da vi kom ned i køkkenet, var de der allesammen og vi endte med at snakke i stedet for. Så vi kørte så afsted og kom så til stationen. Vi havde heldigvis god tid, så vi gik hen på Dunkin Donuts og købte en bagel, og jeg købte også en donut, hihi. Vi kom så på toget, og der var super mange med toget i dag! Men vi var heldige at få pladser, så vi kunne sidde ned og spise vores morgenmad, der var vi begge nemlig blevet meget sultne! 50 min efter var vi så på Penn station, også gik vores dag ellers i gang. Vi havde jo en hel masse planlagt, og jeg håbede virkelig på at nå det hele!

Det første på listen var at tage over til Brooklyn også gå over broen. Så vi tog en subway derover også gik vi ned på havnen på Brooklyn siden som jeg ikke har prøvet før, men altid gerne vil prøve og det var en super god ide, for det var super flot derfra og mega hyggeligt! Der var bare super mega meget varmt, jeg havde det så varmt, tror vi havde over 30 grader hele dagen i dag!
P1030654 2
Super cool!

Vi gik så over broen og den ide var der mange andre der også havde fået, men det var nu stadig super dejligt at gå den tur, og tror endda også det bliver min sidste tur inden jeg skal hjem, så det var lidt underligt, så prøvede derfor at nyde det så meget som muligt!
P1030677 2
Så fine vi er 😀

Da vi så endelig kom over broen var vi begge to fuldstændig svedige, og jeg trængte bare til at komme indenfor hvor der var koldt og få noget og drikke. Så vi fandt en starbucks og fik os noget koldt og drikke og blev lige kølet lidt af, så det var rart! Vi skulle så videre, så vi gik hen til Ground Zero, for her i sidste uge åbnedede der et observatorie oppe i One World Trade Center, så det skulle vi da lige op og tjekke ud. Vi kommer så og det er super forvirrende hvor man skal købe billetter, men vi fandt så endelig ud af det og måtte så stå i kø en halv times tid. Man kunne så ikke komme ind med det samme, man skulle vælge et tidspunkt og den næste ledige var først klokken 14.30 og der var klokken kun 13, så det gad vi ikke vente på, så vi købte istedet billetter til klokken 17.30, så vi kunne nå at lave noget i mellemtiden.

Vi tog så metroen hen til 49street for vi ville nemlig i MOMA, museum of modern art. På vejen derhen var der så helt vildt mange mennesker, det viste sig så at være fordi der var en kæmpe Puerto Ricco parade, og der var såå mange mennesker. Og det vildeste og klammeste af det hele, der stod mennesker med kæmpe slanger rundt om deres hals, og jeg blev mega bange, for hvis man ikke lige lå mærke til dem, så stod de bare der lige i dit fjæs, mega ulækkert! Nå men vi var så lige hurtigt i Forever 21 fordi Ramona ville gerne købe nogle nye sandaler, så jeg var glad da hun fandt nogle, for jeg havde mine nye nike sko på, og de var begyndt at stramme, så kunne tage den på som hun havde lånt i stedet for, så det var super lettende for mig, for av for pokker hvor havde jeg bare ondt i fødderne!

Vi kom så endelig hen til MOMA, og fik købt billetter, også gik vi ellers i gang og så alle tingene. Meget at det var meget mærkeligt, men noget af det var også super fedt, kan meget bedre lide moderne kunst end ældgammel. Til sidst blev det super fedt og de blev mere og mere ineterassante, hvilket jeg godt kunne lide!
P1030740 2

P1030743
Lidt sjove ting nogle af dem. Den ene var bla også bare et grønt æble, mega underligt 😀

Vi var så begge super sultne og super trætte, og der var klokken blevet 15, så vi gik hele vejen ind til Times Square og spiste så på europa cafe. Jeg fik mig yoghurt og en cupcake, så det var dejligt lige at sidde ned og få tanket benzin på motoren! Kunne godt mærke min krop var fuldstændig smadret og især mine fødder, men ja nu havde vi næsten fået strøget alt af på listen 😀 Da vi havde spist, tog vi så subwayen ned til World Trade center, og jeg haltede så hele vejen derhen, havde så ondt i mine fødder, og de var også begyndt at gnave i min hæl, av av! Men vi kom da derhen og stod så i kø 30 min for så at komme ind. Mega dårligt! Jeg står så og kigger på billetterne, og jeg ser så den ene af dem er til klokken 17.30, men den anden til 14.30 og der når jeg bare og tænke fuck og siger det så til Ramona. Troede virkelig ikke vi ville komme ind der, men hun sagde så de ikke ville ligge mærke til det. Det gjorde de så.. Da de blev scannet og vi blev bare begge mega sure og sagde at det altså var dem der havde lavet en fejl, og til sidst lod han os gå og sagde vi ikke kunne komme derop. Men det endte vi da heldigvis med at gøre, så det var super lækkert!
P1030780 2

P1030791 2
Udsigten var selvfølelig super flot, og vi nød det deroppe, så betagende!

Vi fik så taget en masse billeder, også var det jo det! Vi var så begge super klar til at skulle hjem, så vi tog så subwayen ind til penn station, og tog så toget til Hicksville. Vi kørte så hen og spiste sen aftensmad (klokken 21) på Chipotle, så jeg fik mig en kæmpe burrito, og den smagte super lækkert! Vi kørte så hjem, og jeg satte Ramona af. Jeg kom så hjem og jeg sidder nu og prøver og sætte billeder på Facebook, men det gider ikke virke. Har ondt i mine ben, fødder, skuldre, ryg og ja det hele, så jeg skal putte sove med det samme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *