Dag 314 – poolen + gensyn med Ramona!

I dag har været en super god dag, dog lidt lang, men super god 😀 Jeg havde i dag børnene alene til klokken 15, det fik jeg at vide efter jeg var stået op klokken 8.15 helt bomlet, og jeg troede klokken kun var 7, og gik ned i køkkenet. Hostdad og hostmom tog afsted med det samme, de skulle til golftunering, som ville tage 5-6 timer. Så ja jeg havde børnene alene. Men jeg havde det ikke ligefrem super godt, jeg var utroligt træt og mit hoved gjorde super ondt. Så vi sad bare alle og slappede lidt af og jeg læste lidt mere i min bog og Annika læste en ny bog. Hostdad havde så sagt nogle opgaver vi skulle, så vi gik i gang med den først, og det var at gøre båden ren fra i går, så vi tog spand og klud og det hele og gik så ned og gjorde den ren. Det tog ikke lang tid for os at gøre den ren, Annika havde så valgt at hælde kogende vand i, så man fik sig lige en dejlig overraskelse og en skoldet hånd, når man stak hånden i!

Nå men vi gik så ind igen og jeg fik mig så noget morgenmad, som jeg nød i fred og ro. Børnene var så gået nedenunder for at spille wii sammen, hvilket jeg aldrig har oplevet før, men det var dejligt, for jeg havde lige brug for bare og sidde og slappe af, så jeg gik i gang med at læse i min bog, og jeg endte nok med at læse i en time, og der blev den super spændende, men jeg gik så ned for at kigge til dem. De sad så bare og så TV. Jeg gik så op og læste videre, men Seb kom med det samme og ville have vi skulle i poolen. Jeg sagde så fint det kunne vi godt, også skiftede vi alle til pool tøj. Vi gik så ned til poolen og det tog mig lidt mod før jeg sprang i, fordi jeg vidste det ville være koldt! Og det var det også, hold nu op, puha! Jeg frøs helt vildt, men det tog kun 10 min også var det helt fint. Vi spillede så smørklat og det var super sjovt, især når Seb var i midten, for han var så lille, så han prøvede at kravle op på mig og Annika, men det virkede desværre ikke for vi var for stærke 😀

Det spillede vi så i super lang tid, og vi fik os da også nogle gode grin indimellem, så det var underholdende! Jeg sagde så til Annika hun kunne gå op og hente hundene, så det gjorde hun så og da hun så kommer ned, når jeg kun lige og se at hun har smidt Rocky i vandet og han forsøger at svømme til nærmeste kant for at overleve! 😀 Men han var fin og han svømmede lidt rundt. Det var så blevet Happys tur og hun svømmede også febrilsk ind til kanten med frygt i hendes øjne! Jeg stod så på et surfboard og begge hunde kom op med mig derpå, så jeg tog dem rundt på en lille rundfart. De svømmede så til sidst ind og legede så videre. Børnene ville så gerne til og op, så mig og Seb legede lidt mere, mens Annika tog hundene med ind og gav dem et bad. Vi gik så i hottub og sad der i 10 min, også gik vi ind. Vi gik så direkte i bad, hvilket hurtigt var overstået. Jeg ordnede så en hel masse vasketøj, og bad dem begge to at gøre rent på deres værelser, og der var en masse der skulle ryddes op!

Jeg smed så alt til vask, også gik jeg ned og gjorde mig helt klar og fik ryddet op i køkkenet og fik tjekket om børnene nu havde ryddet op på deres værelser. Vi kørte så afsted til Creek (golfklubben) hvor de så gerne ville spise frokost. Der var nu blevet super varmt, nok 30 grader, og jeg kunne næsten ikke holde til det, puha! Vi fik os så noget frokost og sad og nød det. Seb legede så lidt på legepladsen, også kørte vi sådan set hjem igen. Klokken var så blevet 14.30, så da vi kom hjem gik jeg ned og lagde make up og ordnede mit hår og sådan, for jeg skulle snart mødes med Ramona, når hostmom og hostdad kom hjem om en halv time, troede jeg… Klokken blev 15 og den blev 15.15 og endelig da klokken var lidt over 15.30 kom hostdad hjem, så jeg skyndte mig og sige hej og kørte så afsted efter Ramona.

Jeg kom så endelig til hendes hus og efter 10 min kom hun så og det var super dejligt at se hende, og hun havde en hel masse at fortælle hen til centeret, og det var super sjovt at høre alle hendes vilde historier! Vi kom så hen til centeret, og vi kørte i den røde mercedes derhen, hvilket altid er sjovt! Vi gik så i H&M og snakkede så videre og jeg fik købt nogle super fine ting, to korte buksedragter, en i blå og en mere i sort også en fin grå kjole også sneakers strømper, så det var super dejligt! Vi gik så videre og mit mål var at finde et par sandaler, men kunne jeg finde nogen med min tykke fod, nej og jeg prøvede nok alle i alle butikker! Nå men vi gik så videre og osede lidt. Efter et par timer gik vi så op og kiggede om der var nogle film vi ville se i biografen, og det var der så vi købte billetter til filmen Spy, som skulle være rigtig sjov klokken 21.20. Klokken var så kun 18, så vi kørte hen på vores pizza sted, hvor vi delte en pizza også fik vi en nutella pizza til dessert, måms det var lækkert! Vi snakkede så en hel masse og det var super hyggeligt!

Vi var så mætte og tilfreds og havde så tid til lige og køre i Marshalls for at kigge på flere sandaler til mig, inden filmen. Men ingen held der heller, selvfølelig! Vi kørte så hen til biografen og købte lidt snoller og satte os så til rette i de gode stole. Filmen var virkelig sjov og vi grinede begge højlydt flere gange 😀 Så det var sjovt! Da filmen var slut kørte vi direkte hjem til mig, og nu har jeg lige vist hende de ting jeg har købt mens hun har været væk, og vi har gjort os putte klar, og vi skal nu til og planlægge vores dag i byen imorgen selvom klokken snart er 01.00, hæhæ 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *