Dag 316

I dag har været en super god dag og den er bare fløjet afsted! Både Annika og Seb havde jo officielt sommerferie i dag og havde derfor fri hele dagen begge to! Så jeg vidste ikke helt hvad dagen stod på da jeg stod op, men jeg havde sat mit vækkeur til klokken 7.30 og jeg sov helt indtil det, så det var dejligt. Jeg stod så op og tog sportstøj på, selvom jeg ikke vidste om jeg kunne køre i fitness. Men jeg kunne så ikke høre nogle nede i køkkenet, så jeg lagde bare lidt mere i min dejlige seng. Jeg gik så ned i køkkenet og Annika sad på sofaen med hundene, så jeg satte mig og snakkede med hende. Jeg ordnede så nogle ting i køkkenet og satte ting ned i opvaskerne. Efter noget tid kom hostmom så ned i køkkenet og hun sagde så at jeg godt kunne køre afsted til fitness for hun skulle først afsted senere, så det var super dejligt!

Så jeg tog mine ting og var så i fitness omkring klokken 9, hvilket passede super. Så i dag stod den igen på løb, og jeg endte med at løbe 4 km først uden pause også tog jeg den sidst km med høj fart, også var jeg godt svedig efter det. Jeg gik så 2 km efter det og sluttede af med 30 min på ligge cykel, så det var super skønt at komme afsted, så er jeg for alvor vågen når jeg er kommet afsted, ellers føler jeg mig som en zombie!

Da jeg var færdig kørte jeg så bare hjem igen og hostmom tog så næsten afsted med det samme efter det. Jeg sad så og snakkede med Annika og hundene. Seb kom så ned og ville gerne lege med en af hans venner, så han skulle komme omkring klokken 12. Vi gjorde så rent og lagde ting på plads, og jeg bad dem om at rydde op på deres værelser og ligge deres ting på plads, og jeg ordnede vasketøj, så der var styr på det. Jeg fik mig så noget morgenmad og en mango også kom vennen og jeg hilste på hans mor. De gik så i gang med at lege og jeg gik så ned i et bad. Jeg lagde dog lige 20 min i min seng, for havde lige brug for det. Tog mig så sammen og gik ind i et dejligt langt bad. Da jeg så var klar og det hele var klokken næsten allerede 13. Jeg gik så ned i køkkenet hvor Annika sad og så TV også satte jeg mig til og læse. Eller det var meningen men det endte med jeg sad og havde Happy på mig og hun faldte så i søvn, så jeg kunne ikke rigtig bevæge mig 😀 Hostmom kom så hjem lidt i 14 og hun havde så taget suppe med hjem til frokost, så vi sad alle og spiste sammen, så det var hyggeligt!

Efter vi havde spist skulle de så til og Skype med en au pair, så vi snakkede lidt om det og hvordan jeg huskede at man var super nervøs når man skulle snakke med familier. Men ja de snakkede så med hende, og jeg satte mig ned og slappede af og læste lidt mere i min bog. En halv time efter cirka var de så færdige med at snakke, også ville Seb have os til at spille nurf gun fight. Så vi gjorde os klar og de havde lavet en super fed base. Så mig og Annika gik i gang med a lave vores, som bare endte med at bestå af et par stole og en dug. Vi spillede så capture the flag i dag, hvor man skal hen og få et flag i den andens holds base, så det er lidt svært, men det var super sjovt! Første runde vi havde med våben, men det var for svært, så anden runde var uden våben, så det var bare med at løbe, og det endte med at Seb kom over linjen 2 sek efter jeg gjorde, så øv mig og Annika tabte :-(

Efter det hjälp vi så hinanden med at rydde op, drengene havde dog mere end os, fordi de havde lavet verdens største base. Jeg gik så ind og skiftede til shorts, for jeg havde godtnok fået varmen. Børnene ville så i poolen, så jeg tog min bog og satte mig ned og læste og kiggede på dem. Jeg ville også gerne have været i, men jeg havde bare været i bad! Det begyndte så at små regne og der var faktisk også super koldt, så jeg lagde mig ind i min seng i stedet for og jeg blev næsten færdig med bogen, men lige pludselig kom Ole Lukøje bare og jeg blev super søvning, så jeg lagde mig bare til og sove. Tror jeg sov 20 min da jeg vågnede. Jeg kiggede så på klokken og den var kun 17.30, så jeg lukkede mine øjne igen og vågnede så 20 min senere. Jeg gik så ned i køkkenet og hostmom var i gang med at lave mad. Vi snakkede så og Annika var der også. Jeg dækkede så bordet og vi gjorde så klar til at spise.

Vi spiste så og efter det tog hostmom afsted og jeg tog så opvasken med hjælp fra Annika. Vi tullede så lidt rundt og drengene havde bygget et bjerg af puder… 😀 Nå men jeg sendte så Annika ud med hundene. Vi så så American Ninja Worriers, så det var sjovt! vennen blev så hentet da klokken var lidt i 21, og mig og Annika havde så sat en pigefilm på. Den var okay god, kan bare ikke huske hvad den hed. Vi fik også lidt is, så det var hyggeligt. Hostmom kom så hjem, ligesom filmen næsten var slut. Så vi snakkede lidt om i går og hun har så golf tunering og noget om aftenen, så jeg skal have den det meste af dagen. Er lidt øv over jeg går glip af kickboksning, men det går nok, måske jeg kan komme afsted onsdag! 😀
Jeg sidder nu og er super træt og klokken er 22.30, så vil til og sove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *