Dag 298

I dag har været en hel udemærket dag. I morges havde jeg faktisk ikke svedt om natten så det var dejligt. Jeg gjorde mig klar og gik så ned i køkkenet. Hyggede så med hundene også kom hostmom og gav mig en lille opdatering. Hun skulle så ind til byen det meste af i dag også hele dagen i morgen, så det var dejligt lige at få at vide hvad planerne var. Vi snakkede så om hvad der ellers var af planer og sådan, så der var lidt mere styr på det! Nå men jeg fik så ryddet nogle ting op og tømt vaskemaskinen også gjorde vi så småt klar til at køre afsted mod skole. Jeg fik så børnene sat af i skole, og kørte så videre i fitness. Her stod jeg på skimaskine i 40 min også gik jeg 45 min, også kørte jeg ellers videre til kickboksning. Jeg kom så lidt før og ventede så bare på Ramona kom. Hun kom så 5 min efter og det var super dejligt at se hende, så vi havde en hel masse at snakke om! Vi gik så ind og snakkede videre og gjorde os klar. Timen begyndte så og opvarmingen var okay hård i dag, der blev ihvertfald gentaget nogle ting som gjorde ondt det samme sted, så skal nok kunne mærke det i morgen 😀 Efter det strakte vi ud også gik vi ellers i gang med runderne. Og jeg gav den virkelig gas i dag og jeg havde bare super meget energi og sparkede røv, så det var virkelig super fedt, især også når det ikke gik særlig godt i tirsdags. Vi parrede så til sidst og havde en maveøvelse også var vi ellers færdige.

Mig og Ramona tog så vores ting og gik udenfor og snakkede og vi havde jo en hel masse ting vi skulle snakke om. For vi kommer ikke til at se hinanden i weekenden for der har jeg børnene, og næste weekend er hun i Hawaii, så det er lidt skod. Men vi blev enige om at mødes en aften, hvis jeg altså kan finde tid til det. Jeg kørte så hjem og jeg var godt sulten så jeg spiste min morgenmad og efter det tog jeg hundene med ud på en lang gåtur, vi gik helt ned til stranden i dag, og der var bare super varmt og mega klamt lummer varmt udenfor, så hundene var helt fuldstændig færdige og måtte også holde en pause i skyggen. Rocky valgte så at ligge en poop lige foran politistationen og heldigvis havde jeg en pose med, ellers ville jeg muligvis have blevet anholdt hvis jeg ikke fjernede den 😀 Men det betød så også at jeg skulle bære den hele vejen hjem, ad ad. Nå men jeg kom så hjem og klokken var allerede blevet 12.30, og jeg havde bare brug for at slappe af, så jeg gik ned på mit værelse og lagde mig. Jeg kunne så mærke jeg godt kunne bruge en lur, så jeg satte min alarm en time senere. Men skulle jeg så ikke lige have hosteanfald, jooo da. Så jeg endte med ikke at sove, men istedet ligge en halv time og hoste. Jeg tror så jeg faldte i søvn i 10 min. Jeg vågnede så også skrev hostmom så at Sebastian skulle hjem hos en og lege efter skole, så jeg behøvede ikke at hente ham, så det gav mig lige en time mere.

Så jeg tog min computer frem og fik nogle flere ting på plads, og jeg så så at den klasse jeg gerne ville tage på LIU (college), det var blevet lavet helt om og nu var der kun en klasse tilbage man kunne tage og jeg var derfor næsten lige ved at gå i panik, for jeg SKAL have den klasse, så jeg printede den ud med det samme og udfyldte den også håbede jeg bare på hostmom snart kom hjem, så hun kunne hjælpe mig med at betale, fordi jeg har ikke selv penge nok, for jeg havde ikke fået min løn fra sidste uge. Nå men jeg slappede så bare lidt mere af og sad og så TV. Jeg gik så ned i køkkenet og tog lidt og spiste, også vaskede jeg mine nikesko, som blev fine og rene! Jeg hyggede så med hundene, indtil jeg skulle afsted og hente Annika.

Jeg fik så hende hentet og vi kom så hjem og der var hostmom også kommet hjem. Vi satte os så og fik en appelsin hver og snakkede så bare. Hun gik så i gang med at lave lektier og jeg sad og tegnede lidt ved siden af. Jeg tænkte så at jeg bare ville skrive mit eget kortnummer på den seddel der skulle sendes til LIU, for ja det var nemmere, fordi jeg tænkte jeg nok skulle få min løn om aftenen så det skulle nok gå det hele! Så jeg fik den scannet ind også sendte jeg den afsted, også skulle der ret gerne være styr på det, hvilket var ret lettende! Hostmom bad mig så om at tage afsted og hente hostdad ved stationen også skulle vi indenom Seb. Så jeg fik ham hentet og vi fik hentet Seb hos hans ven også var vi lige indenom banken hvor han gav mig min løn fra sidste uge og for næste uge, så det var super dejligt!

Da vi kom hjem var maden næsten klar, så vi sad alle og spiste, hvilket er lang tid siden vi har gjort! Efter vi havde spist tog mig og børnene opvasken. Jeg sad så lidt med Seb og kiggede på ting over Amazon også gik jeg ellers ned på mit værelse og jeg kiggede så på Nike sko og Iphones, for har jo en masse ting jeg gerne vil købe inden jeg skal hjem! Seb kom så ned på mit værelse og ville have min opmærksomhed, så vi endte med at spille spil på min computer, indtil han ikke gad mere og ville se svambebob. Jeg sagde så vi kunne gå ned i køkkenet og han spiste så dessert og jeg gik så ned på mit værelse igen. Klokken er nu snart 21.30 og jeg ser nok lidt TV og går så tidligt i seng, nu når jeg ikke fik min lur 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *