Dag 297

I dag har været en super god dag, som bare er fløjet afsted. Jeg opfattede næsten slet ikke at det allerede var onsdag, tiden går så stærkt også især når jeg var afsted mandag! 😀
Nå men morgenen forløb som den plejer, og jeg var også i dag badet i sved da jeg vågnede, så det passede fint at jeg skulle i fitness 😀 Mig og børnene kørte så afsted mod skole, og jeg fik sat dem af. Jeg kørte så videre i fitness, hvor der i dag skulle løbes og jeg var lidt spændt på at se hvor længe jeg kunne løbe, nu når det er en uge siden sidst. Men det gik super fint og jeg endte med at løbe 4 km uden pause også gik jeg efterfølgende 4 km med højt tempo og høj hældning. Så var jeg også færdig efter det, og kørte så indenom og handlede nogle småting og noget til frokost til mig selv. Jeg kom så hjem og hostmom var så ikke hjemme, så efter jeg havde spist min morgenmad, tog jeg hundene med ud og gå en tur, og der var super varmt, sådan rigtig lummer varmt, så ingen af os kunne holde til at gå særlig langt.

Da jeg så kom hjem igen gik jeg i gang med at gøre mit værelse rent og smed mit sengetøj til vask, den skulle have hele turen! Da jeg var færdig med det ordnede jeg vasketøjet og fik strøget det hele og sådan. Jeg var så blevet godt svedig, så jeg gik ned og tog mig et bad og lå så bare og slappede af en times tid også var det blevet tid til at Skype med mor og far, og det havde vi begge glædet os meget til! Vi havde jo en hel masse at snakke om, og vi snakkede også meget om når jeg snart skal hjem, og har nu valgt mine datoer hjem, så det bliver engang i slut juli, weee kan ikke vente! 😀 SÅ det var vi alle meget spændte på! Det gav mig super meget god energi at snakke med dem og jeg tog så med det samme afsted for at hente børnene.

Da jeg havde hentet dem, tog vi så direkte hen til tandlægen og hentede Sebs bøjle. Hostmom skrev så hun ikke ville komme hjem før efter aftensmad, så vi var lige indenom for at købe ind til Bolognese, som de altid gerne vil have 😀 Vi kom så hjem og vi slappede så lige lidt af og jeg sendte dem så begge to i et bad. Jeg sad så bare lige og skrev lidt med dem derhjemme imens, også gik jeg ellers i gang med at lave mad, som ikke tog særlig lang tid! Vi spiste så og hyggede og efter tog jeg opvasken med hjælp fra Seb. Jeg sendte så Annika ud og gå med hundene og efter det gik hun så op på hendes værelse og mig og Seb gik ned i kælderen og spillede alt muligt. Vi startede med at spille Call of Duty. Så spillede vi et par runder bordtennis og sluttede af med lidt pool. Han ville så gerne bare se Svambebob så det gjorde vi også, også var det faktisk allerede blevet sengetid. Hostmom kom så åbenbart først meget sent hjem, så jeg skulle putte dem. Seb gav sig til og læse og Annika ville så gerne have at jeg puttede hende imens, så jeg gik ind og snakkede med hende, og det var faktisk super hyggeligt.

Seb kom så ind og ville puttes, så jeg sagde godnat til hende og gik så ind og puttede Seb. Vi fortalte så lidt historier, men så blev klokken mange og han skulle til og sove. Jeg sad så med min com og skrev lidt mere på min blog. Han sov så og jeg sneg mig ned på mit værelse. Jeg havde så kommet til at lade mit vindue åbent, fordi jeg håbede det ville køle det ned. Men det betød så bare at der sværmede 30 myg rundt omkring det hele, så dem skulle jeg i gang med at slå ihjel. Jeg lagde mig så ned og tænkte yes nu har jeg endelig slået alle ihjel også hører jeg bare en summen, og jeg må op og slå ihjel igen, og der var stadig mange, så jeg tog bare min myggespray og fyrrede løs, over det hele! på mig selv på gardinet, det hele! Også kunne jeg endelig ligge mig til og sove og der var klokken blevet lidt over 23, langt over min sengetid 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *