Dag 299

I dag har været en hel fin dag, jeg har dog næsten ikke arbejdet, men det har jeg også været glad for jeg har virkelig haft det dårligt. Min næse har været stoppet hele dagen og det er bare ligeså langsomt gået op i mit hoved, så jeg har bare haft en trykkende hovedpine hele dagen, øv. Men jeg stod da op og gjorde mig klar og fik tingene ordnet i køkkenet og kørte så børnene i skole. Jeg kørte så stadig i fitness bagefter, jeg ville bare afsted og se hvordan det gik og jeg fik presset mig op i 4 km løb efterfulgt af 4 km hurtig gang, så det var jeg super glad for! Havde dog noget kun hovedpine og var lidt svimmel da jeg var færdig, men så var det godt jeg bare skulle hjem derefter!

Jeg kom så hjem og fik mig så noget morgenmad og tog mig bare god tid i dag. Efter jeg havde spist tog jeg hundene med ud og gå og de kunne næsten ikke holde til det i dag, for der var super varmt, tror vi havde 28 grader og høj sol! 😀 Jeg kom så hjem med dem og snakkede så hurtigt med hostdad som arbejder hjemmefra i dag, han sagde så han ville hente Seb efter skole og tage ham til golf også skulle jeg hente Annika og tage hende hjem fordi hun havde klaver, så det var jo helt fint! Jeg gik så ned på mit værelse også stod den ellers på slappetid og det havde jeg virkelig brug for. Jeg fik mig så en bette lur på en halv times tid og da jeg vågnede gik jeg lige ned i køkkenet og fik lidt ananas også snakkede jeg med rengøringsdamen som jo altid har noget at snakke om 😀

Jeg gik så ind i et bad, og i dag måtte jeg sidde helt ned, fordi vi havde en elektriker der gik lige udenfor mit badeværelse, og fordi der ikke er blade op kan man kigge lige ind… Så det var ikke særlig behageligt! 😀 Nå men jeg gjorde så klar til at Skype med Andrea, og det var super dejligt at snakke med hende og vi har jo altid så meget at indhente. Og vi blev igen begge enige om at det var dejligt jeg snart kommer hjem! Vi kan ikke vente 😀 Efter vi havde snakket gik jeg ned i køkkenet og hyggede med hundene, indtil jeg skulle afsted efter Annika. Jeg fik så hende hentet og vi kom så hjem og sad lidt med hundene, hun gik så nendenunder og ville øve klaver og passede egentligt bare sig selv. Jeg tog så hundene med udenfor og jeg lagde mig lidt i hængekøjen, men det var ikke længe jeg kunne holde til det, for der var super varmt!

Jeg gik så ind og sad lidt med min computer og kiggede på billetter til en Yankee kamp, som jeg bare super gerne vil til inden jeg skal hjem og det ser vist også ud til at det kan lade sig gøre, så det er super! Jeg gik så ned på gæsteværelse, for jeg havde simpelthen bare brug for at ligge ned, der var min hovedpine den værste og det trykkede simpelthen bare så meget, at det føltes som om at mit hoved ville eksplodere! Men det gjorde det heldigvis ikke. Da Annika var færdig med klaver gik jeg så ned i køkkenet og vi sad så og snakkede. Hostdad og seb kom så hjem og vi snakkede så lidt. Men så satte Seb sig ellers og så TV og chillede. Så mig og Annika så med og sad bare og snakkede. Jeg skrev så med Ramona for jeg skulle hjem til hende om aftenen og bare hygge, fordi hun er også lidt syg, så der skulle bare hygges. En halv time efter kørte jeg så afsted hjem mod hende og jeg købte så lidt McD til os på vejen, ups 😀

Jeg kom så hjem til hende og vi gik så op på hendes værelse og snakkede bare og spiste, det var super hyggeligt. Vi satte så en film på “Wunderlust” tror jeg den hed, og den var super sjov. Vi holdte så en pause midt i filmen hvor hendes hostmom og hostkid kom hjem, så vi snakkede lige lidt med dem. Vi gik så op og så filmen færdig også snakkede vi lidt efter også skulle jeg ellers til og hjemad. Det bliver lidt underligt for hun tager til Hawaii på onsdag i 10 dage og vi ser ikke hinanden i den her weekend, så det var rart nok lige at se hende i dag :-) Jeg kørte så hjem og var hjemme 20 min efter. Jeg sagde så hej til de andre som så en film og gik så ned på mit værelse. Jeg har nu prøvet at lufte ud på mit værelse fordi der er så varmt, men der kommer bare myg ind, så den står på sauna igen i nat, jubii!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *