Dag 267!

I dag har været en rigtig god dag! I morges vågnede jeg noget tidligt men lå så i sengen så længe jeg kunne også stod jeg op og tog tøj på og gik ned i køkkenet. Seb sad så selv og spiste morgenmad, så det var fint. Jeg sad så og snakkede med ham og efter det sad vi og så lidt TV for vi var i god tid i dag. Det var så tid til de lige skulle have børstet tænder og ryddet op og sådan og jeg gik så ned og tog mine ting også kørte vi ellers afsted! Jeg fik så sat dem af i skole og jeg kørte så videre til fitness, var dog ikke helt sikker på hvordan det ville gå for hold nu op hvor jeg havde jeg ondt, især i mine arme, men jeg ville bare afsted! Endte så med at løbe 4 km og gik nok 3 også kunne jeg ikke mere, det gjorde simpelthen for ondt! Jeg kørte så indenom og kørte stort ind på vejen hjem og handlede bl.a. ind til aftensmad til de næste par dage, for det er jo mig der står for det, yay! Jeg kørte så videre hen til banken og fik sat min løn ind også kunne jeg ellers køre hjem!

Da jeg kom hjem, satte jeg alle tingene på plads også tog jeg hundene direkte med ud og gå en tur. Vi gik så bare en lille tur også havde jeg dem med ude i haven bagefter. Mor havde så skrevet at hun rigtig gerne ville Skype i dag, så det gjorde jeg derefter og det var super dejligt at høre om Magnus’s konfirmation og hvad de ellers har lavet i weekenden, hun kunne simpelthen ikke vente med at fortælle det, så må Skype med far en anden dag i ugen :-) Vi snakkede så lidt over en time og det var simpelthen så dejligt, nød hvert sekund også bare at høre hvilken dejlig dag de havde i går! Savnede godtnok alle alt for meget lige for tiden, det er jo også lige om snart jeg kommer hjem, yay! Efter jeg havde snakket med mutti, havde Ramona så skrevet om hende og hendes hostkid måtte komme på besøg, og det måtte de selvfølelig gerne, så de kørte afsted og jeg havde så en halv time. Så jeg skyndte mig at tage et bad også derefter sætte en vask over også kom de ellers nærmest lige derefter!

Så vi hyggede lidt med hundene og snakkede, jeg viste dem så at de kunne være udenfor og det hele uden snor. Jeg begyndte så så småt at bikse noget middagsmad sammen til os, jeg lavede så pasta med sovs til dem også bagte vi nogle små brød. Så det var super hyggeligt og mig og Ramona sad så og snakkede. Efter vi havde spist tog vi hundene med ud og gå en tur og det var dejligt med noget luft! Vi kom så hjem og hendes hostbarn legede så lidt med hundene mens mig og Ramona lige kunne snakke lidt alene. De skulle så til og hjemad og der var klokken blevet lidt over 14, så jeg skyndte mig ned på mit værelse og tog en halv times lur, det havde jeg bare brug for!

Jeg kørte så afsted og fik Seb hentet og han var i forrygende humør i dag, så det var dejligt! Vi kom så hjem og gik i gang med hans lektier mens jeg lavede en snack til os, bestående af vindruer, måms! Nå men vi skulle så afsted efter Annika. Vi fik så hende hentet og da vi kom hjem, Skypede de med hostmom så jeg tømte vaskemaskinen og snakkede så hurtigt med hostmom. Efter det ville Seb have mig med ned og spille Call of Duty så vi spillede to spil, også skulle jeg op og lave aftensmad. Jeg havde lidt travlt og kun 2 kogeplader at arbejde med, så det var lidt stressende, men mad på bordet det kom der da! Menuen i dag stod på kyllingefrikadeller, pasta og sovs, måms :-)

Hostdad kom så også hjem og spiste med os og vi snakkede så om børnenes dag og det hele. Efter vi havde spist, tog jeg opvasken og fik da lidt hjælp fra Seb. Efter jeg var færdig med det, gik mig og Seb ned og spillede tabletennis, og jeg vandt 1 ud af 3, desværre 😀 Hostdad synes så vi alle skulle spille en omgang pool, men det var noget svært at få Annika overtalt, hun var jo lige ved at se hendes TV serie… Men vi fik hende da overtalt og mig og hende var på hold sammen. Vi spillede så bedst ud af tre. Og hvem vandt, ja det gjorde vi sørme, wuhuuuu! 😀 Nå men hun løb så op på værelset og drengene spillede så videre og jeg gik så op på mit værelse. Så nu sidder jeg bare og chiller og klokken er kun 21 så vil se lidt TV også gå tidligt i seng 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *