Dag 268

I dag har været en dejlig sommervarm dag, dog lidt stressende! I morges vågnede jeg klokken 6 og lå bare i sengen i en halv times tid. Jeg gjorde mig så klar til og gik ned i køkkenet. Jeg gik så op og bad Seb om at tage et bad også sad jeg ellers lidt og kælede med hundene. Jeg tog dem så med ud og gå en tur, fordi jeg først kommer hjem senere pga kickboksning. Nå men jeg kom så hjem fra gåtur med hundene og gik så i gang med at tømme opvaskemaskinen. Jeg fik så børnene klar og vi kørte så afsted mod skole. Jeg satte dem så af og kørte så videre til fitness. Her stod jeg på skimaskine 30 min, gik i 40 min og sluttede af med crosstrainer i 15 min. Jeg kørte så videre til kickboksning. Jeg var lidt bange for at det ville gøre meget ondt i dag når jeg slog, pga mit kæmpe blå/brune mærke på min arm, av av. Men det gik faktisk fint og klassen var super fed så det var dejligt!

Da klassen endelig var færdig var de tyske au pairs der og de spurgte om jeg ville med på Starbucks, og det sagde jeg da ja til, så vi kørte hen på Starbucks og sad og snakkede. 10 min efter bliver jeg så ringet op af min hostdads sekretær, han havde nemlig glemt hans mobil derhjemme, så jeg skulle tage hjem og sende noget fra hans computer til ham. Så jeg skyndte mig at køre hjem og sende det via hans computer! Vi skrev så lidt frem og tilbage om planerne de næste par dage og weekenden og sådan, så det var faktisk super rart at få styr på det! Da jeg fik styr på det, skyndte jeg mig at tage hundene med ud og gå en tur. Vejret var virkelig lækkert i dag 18 grader og høj solskin, måms! Så da vi kom hjem fra gåturen lod jeg dem løbe i haven, mens jeg spiste min morgenmad udenfor. Efter det tog jeg mine høretelefoner og lagde mig i hængekøjen også slappede jeg ellers af en 40 mins tid med musik og dejlig solslikning 😀 Efter de 40 min havde jeg det meget varmt og kunne mærke jeg godt kunne trænge til en lur, så jeg gik ind på mit værelse og sov 30 min, dejligt!

Jeg vågnede så og skulle så lige hurtigt ordne nogle ting inden jeg skulle afsted efter Seb. Jeg var så lige indenom med hostdads skjorter, som skulle til rens! Jeg kørte så videre hen og da jeg holdte i køen til skolen kunne jeg se Annika, hendes sport var så aflyst så det var faktisk rart så kunne vi alle køre hjem sammen. Vi var så lige indenom og tanke bilen også kørte vi ellers hjemad. Da vi kom hjem snakkede de lige hurtigt med hostmom på Facetime, mens jeg fik en bette yoghurt. Jeg hjalp så Seb med hans lektier, som tog lidt tid i dag. Efter det gik vi alle en tur med hundene (fik dem slæbet med), hvilket var super dejligt! Seb cyklede så på hans fine nye cykel 😀 Vi kom så hjem og Seb ville meget gerne have mig og Annika med ud og spille basketball, så det gjorde vi og vi havde det rigtigt sjovt og hyggeligt, og jeg var super overrasket over at Annika ville være med (dog ikke helt uden tving).

Nå men Annika gik så ind og mig og Seb spillede så lige et hurtigt spil fodboldtennis, jeg vandt, hihi. Vi gik så ind og slappede lige af hurtigt i 20 min. Jeg gik så i gang med at lave aftensmad, som i dag bestod af ovnbagte nudler, og hold nu op det var bare lækkert, måms! Efter vi havde spist tog vi en masse dyr ud af Rocky, rigtig ulækkert… Vi så så et afsnit af noget de synes er rigtig sjovt, noget køkken halløjsa. Nu sidder mig og Seb og ser Svambebob og skal snart til og putte ham. Vi er alene i nat, så er lidt spændt på hvordan det går, må have min dør åben eller et eller andet så han kan komme ned til mig, hvis han vågner, det skal nok gå! I morgen bliver der 22 grader og kan se for de 40 min jeg lå ude at jeg rent faktisk fik meget sol, så skal helt sikkert også ud og tanne i morgen 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *