Dag 259 – Hoboken, Sejltur + Hard Rock Cafe!

I dag har været en utroligt fed dag, som er blevet planlagt ned til sidste detalje, hæhæ 😀 Nå men i morges ringede vækkeuret klokken 7.30, så vi stod op og gjorde os klar. Vi gik så op og fik morgenmad og jeg fik hilst på hendes hostmom, som var rigtig sød. Vi spiste så vores cornflakes og skulle være meget stille for de andre sov stadig. Da vi var færdige gik vi ned på værelset igen og jeg lagde så min make-up og hår. Jeg ventede så på at Laura var færdig og da vi begge var klar gik vi ovenpå og hostmom’en kørte os så hen til stationen, som kun lå 5 min væk. Hun spurgte så lidt ind til mig på turen hvilket var rart, og vi kom så til stationen og vi fik købt billetter også kom toget ellers 5 min efter. Vi kom så ind på Penn en time efter og skulle så finde Ramona. Hun stod så, så fint og ventede på os foran Starbucks. Vi fik så sagt hej til hende også begyndte vores program ellers! 😀

Så vi gik hen hvor man kunne taget metroen hen til Hoboken, New Jersey, for jeg ville vise dem udsigten udover Manhatten og Carlos Bakery. Så vi endte med at gå hen til Carlos Bakery først, så hvis de havde en lang kø, kunne vi droppe det eller ej. Vi kommer så ind og der virker ikke til at være mange mennesker. Vi tager så et nummer, mit er 81, fint nok. Jeg kigger så op og de er kun ved nr 36… Så vi endte med at beslutte os for at gemme vores numre også gå ned og se udsigten også komme igen, så det gjorde vi. Og de var virkelig mundlamme over udsigten, de synes det var super cool og det er jo også bare mega smukt og helt vanvittigt at stå der og kigge på det!
selfie hoboken 19 april
mig laura og ramona carlos bakery 19 april
Weeeee!

Nå men da vi havde set udsigten og fået taget en masse billeder, gik vi igen hen til Carlos Bakery for at se hvilket nummer de var kommet til, men det havde kun rykket sig 15 numre og vi havde ikke mere tid til at vente, for vi skulle nå og være et sted klokken 12, så jeg gav mit nummer til en lille pige som havde et nummer der var noget med 102! 😀 Haha, så gjorde det da lidt nemmere for hende 😀 Vi tog så metroen igen tilbage, også skulle der ellers sættes en powerwalk ind, for vi ville gerne ned og tage en bådtur rundt om manhatten klokken 12 og der var klokken 11.30, og vi skulle altså gå 7 avenues og 11 bloks, hvilket er et stykke vej, så vi powerwalkede hele vejen, og vi endte alle med at svede helt vildt til sidst! Vi kom så endelig dertil og var nærmest helt udmattede, men vi kom lige 5 min før tid, så vi hoppede på båden og fik os en god plads ude foran, weee! Der blæste så helt vildt, så vi endte kun med at stå der i en 20 mins tid. Vi gik så indenfor resten af tiden og fik en god vindues plads, så vi kunne tage en masse billeder og se den fantastiske udsigt!
sejltur 19 april

sejltur 3 19 april

mig og ramona sejltur d 19 april

frihedsgudindden 19 april
Super fedt at se manhatten fra båd også, plus nu kan det slettes fra bucketlisten 😀

Efter 1,5 time var vi så færdige med bådturen også stod den næste ting så på listen, som nok var det jeg havde glædet mig mest til, nemlig at spise frokost på en dansk resturant kaldet the Copenhagen, som sælger smørrebrød og nogle små desserter og kage og sådan, mega cool! 😀 Vi tog så metroen fra Times Square, og missede lige præcis det første tog. Jeg sad så og prøvede at finde adressen på den og Laura siger så: “Hvorfor står der lukket søndag?” og jeg kigger så og der står de har lukket søndag. Jeg havde ellers booket et bord i går for i dag og det var fint. Men ja de var så lukket, så det var mega skuffende, men derimod godt at vi ikke tog metroen derhen også fandt ud af at de havde lukket! Nå men vi skulle så have noget andet at spise, så vi valgte at gå hen og spise på Hard Rock Cafe, som er første gang jeg har prøvet her!

Vi bestilte så en forret til deling alle sammen også en burger til hovedrret, alt for meget mad, puha, så vi havde det helt dårligt bagefter, selvom maden smagte super godt!
hard rock 19 april

hard rock cafe new york 19 april

hard rock guitars 19 april
Mega fedt sted og ikke mindst fed stemning!

Nå men efter det var vi lige hurtigt i LOFT for at kigge og de havde en masse fede ting, og de havde også 40 %, men så begyndte min mave ellers og skabe sig og der skulle findes et toilet hurtigst muligt, så det fandt vi så heldigvis og hold nu op jeg havde ondt i mavsen. Efter det gik vi ellers langsomt ned mod penn, vi havde alle godt ondt til maven, av av. Mig og Laura tog så toget hjem og vi sagde farvel til Ramona og en time senere var jeg så ved stationen og havde sagt farvel til Laura. Jeg kørte så hjem og børnene havde en hel masse at fortælle mig.

Jeg var kommet hjem for vi skulle hen og spise hos deres gode venner som også bor på Centre Island, for at spise aftensmad, så vi kørte næsten lige som jeg kom hjem. Så vi fik god mad der, rigtig god mad og dessert og det var super hyggeligt og jeg fik nusset om deres søde hund. Ved 21 tiden kørte vi så hjem og hostdad har så conference call indtil klokken 1 i nat, og han er lige under mit værelse, men tror helt bestemt godt jeg kan falde i søvn, er fuldstændig smadret, men det har virkelig været en super lækker dag, flere af dem tak!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *