Dag 258 – 24 grader + sleep-over!

I morges havde jeg sat mit vækkeur til klokken 8, så jeg kunne da sove lidt længe. Men jeg endte selvfølelig med at vågne før tid, bl.a. fordi det larmede fra køkkenet, også ja bare fordi jeg ikke kan sove længere 😀 Jeg lå så lige en halv time og vågnede også tog jeg ellers tøj på og gik ned i køkkenet. Her var hostdad og vi snakkede lige hurtigt om hvad der skulle ske i dag. På vejrudsigten stod der at der skulle blive 24 grader og der klokken 8.30 var der allerede 14 grader, sååå! Nå men jeg hældte så nogle cornflakes op i en skål og skal til og tage mælken, men der var ingen… Så måtte nøjes med en mini yoghurt til morgenmad. Seb ville så have mig med ned og spille wii, så vi spillede lidt over en halv times tid, også sagde jeg at jeg skulle til og i bad, for han skulle til at sætte nogle ting frem, for senere får han 4 venner på besøg som skal sove her. Nå men jeg gik så ned på mit værelse og skrev så til mine søde forældre, at jeg havde tid til at Skype, for det ville de gerne lige igen 😀 Så vi endte med at Skype en hel time, og det var rigtig hyggeligt! Kunne godt Skype med dem hver dag hvis det skulle være, men det går vist ikke 😀

Nå men efter jeg havde snakket med dem gik jeg direkte ind i et bad, og gjorde mig så klar til at skulle med ud og se Seb spille kamp. Jeg gik så ud i haven for jeg kunne se Seb og hostdad var ved at sætte krokket op. Så jeg gik hen og vi spillede en kamp og Annika kom også og spillede med os. Det var super hyggeligt og det endte da også med at jeg til sidst fik overhalet Seb og kom på en anden plads, wuhu! Nå men efter det hjalp jeg Seb med at få sig helt klar til fodboldkamp også kørte mig, ham og hostdad ellers afsted i den røde mercedes med taget nede, totalt cool 😀 Vi kom så hen til stadionet og jeg spillede lidt bold med Seb indtil hans kammerater kom. Så gik jeg hen og satte mig ved siden af hostdad, læste lidt avis, så lidt pigefodbold, også en halv time efter var det Seb holds tur til at spille!
fodbold i amerika
Alle forældrene havde bare stole med, jeg tror der var nok 2 der stod op ud af 30, det var virkelig sjovt, det ser man virkelig ikke på samme måde i DK, med mindre man er til en cup, den her kamp tog kun en time 😀 Men ja jeg sad nu godt nok der, med en kold cola og det hele. Kampen gik så i gang og de sejlede fuldstændig og spillede mod et meget dårligt holdt, og det endte med at blive 2-2, men ja sådan går det jo når de har en elendig træner 😀 Hæhæ.

Nå men da de var færdige med at spille igen kørte vi så hjem, og mig og Seb spiste noget middagsmad sammen og vi sad så og snakkede, også sammen med Annika. Jeg sendte så Seb i et bad, og der blev så gjort klar til at Seb fik 4 venner på besøg klokken 15. De første begyndte så at komme og deres forældre kom med ind og vi snakkede så en hel masse med dem og så hvad drengene fandt på at lave. Mine arme var så blevet godt og grundigt solbrændt for at sidde udenfor i 2 timer, i 24 grader uden nogen solcreme, tænkte ikke lige over at det var nødvendigt, av av. Så jeg var ikke så meget udenfor. Men vi snakkede og fik lidt snacks og sådan. Jeg blev så nødt til at gå ned på mit værelse for at pakke min taske, for jeg skulle med toget klokken 16.30 hen til Laura, hvor jeg skulle sove hos 😀

Da jeg havde pakket færdig gik jeg udenfor til de andre, og der havde de fundet golfkøllerne frem, mega cool. Så alle drengene fik hver især lov til at skyde ud i vandet, og det synes det jo bare var super fedt 😀 Jeg smuttede så og sagde farvel til de andre. Jeg kom så hen til stationen, fik købt en billet og hoppede så på toget. 15 min senere var jeg ved den rigtige station og jeg steg så ud og der holdte Laura så, klar til at hente mig! Vi kørte så hjem til hende, og jeg fik mødt hendes hostkid og jeg fik set hendes hus, hvilket er rigtig flot, de har utrolig mange pynteting! Vi gik så ned på hendes værelse nede i kælderen og jeg fik sat mine ting. Vi gik så ovenpå og snakkede lidt med hendes hostkid, som også havde en ven på besøg. Vi hyggede så lidt med deres søde hund, en flot stor hvid golden retriver!
Vi gik så igen ned på værelset, for vi skulle jo i gang med at planlægge vores roadtrip, og det første vi begyndte med at var kigge på biler vi kunne leje. Det er mega besværligt fordi vi er under 21 også fordi den dag vi gerne vil aflevere bilen på er en helligdag, men der har alle steder næsten lukket, såååå det ender at sammen med at blive rigtig dyrt, fordi det koster ekstra når man er under 21, meget ekstra! Nå men vi begyndte så at kigge på hvor vi skulle køre hen og hvad der var vi gerne ville se, så jeg tror i det store hele, at vores plan er at køre op langs massachusetts og connecticut, hvor vi så den ene nat vil sove i en park, den næste dag køre til Boston også den sidste dag i Vermont, hvor der er de fedeste bjerge, mega cool national park, så det tror jeg bliver vildt! 😀 Vi var begge to mega spændte, problemet er bare den dumme bil, fordi det bliver rigtig dyrt, men hvad pokker, nu ser vi!

Vi gik så ovenpå for der var blevet bestilt pizza, så vi gik ovenpå med de andre for at spise og det var nu hyggeligt. Efter vi havde spist gik vi så ned på Laura’s værelse for at se en film. Vi tog så begge slappe tøj på og valgte så at vi ville se filmen Wild, så hun gik op og hentede noget is til os også hyggede vi ellers med film og is. Jeg endte desværre med at falde lidt i søvn sidst i filmen, men den var super god anyway! 😀 Nå men efter filmen lå vi så ellers og snakkede en hel del også var det blevet tid til at vi skulle sove, for vi skulle tidligt op i morgen for at skulle med toget indtil byen klokken 8.45! 😀 yay det bliver godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *