Dag 257!

I morges havde jeg lidt svært ved at stå op da vækkeuret ringede, og jeg havde ellers mest bare lyst til at skippe træningen i dag og det hele. Meeeen det var jo trods alt fredag, så jeg fik mig da taget sammen efter jeg havde kørt børnene i skole, kørte jeg videre i fitness og fik min træning gjort. Jeg endte så med kun at løbe 3,5 km, men jeg løb de første 3,2 km og det var sådan set mit mål for dagen. Efter det gik jeg i nok 20 min også cyklede jeg 20 min også kørte jeg ellers hjem igen. Dejligt alligevel at jeg fik mig taget sammen til at tage afsted!

Da jeg kom hjem var komfur manden der igen for og se om han kunne fikse det. Jeg satte mig så og spiste min morgenmad og da jeg havde spist gik jeg ned og tog min com og satte mig så i stuen og Skypede med far. Han skulle lige hjælpe mig med noget problemer der var mht til min ansøgning på idrætsuddannelsen. Vi fik så styr på det og snakkede så ellers videre. Tror vi snakkede i nok 40 min og det var super hyggeligt! Meen vil nu hellere have dem begge to sammen, så man ikke får dårlig samvittighed og ja bare fordi det er rart at have dem begge der! 😀 Men som jeg siger til dem, nu skal jeg snart hjem, så kan vi snakke nok så meget, selvom jeg mindst skal Skype med dem en gang om ugen for at holde det ud 😀

Nå men nok om det. Da jeg havde snakket med farmand gik jeg ned i køkkenet, og hostmom var kommet hjem og hun spurgte så om jeg ikke ville tage hundene ud og gå en tur, så det gjorde jeg så og vi gik en dejlig lang tur, og i dag var der super lummert udenfor bare ingen sol. Da jeg havde gået med dem ordnede jeg lige nogle ting, også tog jeg ellers slappe tøjet på og lagde mig i min dejlige seng. Var noget kun smadret, både fordi min krop var meget brugt men også fordi jeg var blevet vækket i morges hvor jeg cirka var vågen i en time, fordi der skulle gæsterne afsted, og de har jo værelse lige ved siden af mig, og det larmede rimeligt meget! Så jeg satte min alarm en time frem, og da vækkeuret var jeg totalt rundforvirret og nærmest endnu mere træt. Det endte da også med at jeg faldte i søvn igen og kom til at sove 20 min mere. Men jeg måtte åbenbart have haft brug for det. Jeg gik så ned og lavede noget frokost og da jeg havde spist kørte jeg så afsted efter børnene i skole. Jeg fik så hentet dem og vi kom så hjem og hyggede alle med hundene i sofaen. Vi fandt så en tæge på Happy, som jeg tog ud, puha det var godtnok lidt ulækkert, den var kæmpe! ad ad. Nå men Seb ville så have mig med nedenunder for at spille Call of Duty, så vi spillede det i en lille time, også var det blevet tid til at han skulle gøre sig klar til fodboldtræning klokken 18.

Så hostmom laved mad til ham og jeg fik ham i tøjet. Mig og børnene spiste så sammen, og hostmom havde lavet kylling og pasta og det var skam fint, jeg var bare ikke særlig sulten, så hundene fik mine rester. Nå men jeg fik så kørt Seb derhen og jeg blev så fordi jeg skulle lige se hvad ham træneren havde tænkt sig. Sidste sæson blev jeg der også tit og så deres træning, og det var virkelig elendigt. Og det har ihvertfald ikke ændret sig siden sidst. De første 20 min spillede de kamp, jeg var fuldstændig målløs. Ingen opvarmning ingenting. Så jeg sad bare og ventede på hvor længe han kunne få sig til at lade dem spille kamp. Efter de 20 min sad jeg bare og tænke, omg, også tænker jeg nå men næste øvelse må da være bedre. Næh de skal da lave jungleringer. Der blev jeg godtnok helt sur, og havde lyst til at gå ud og sige noget til ham. Men i stedet kørte jeg hjem. Det er nok en af de værste trænere jeg længe har set! Nå men jeg kom så hjem og slappede så lidt af. Hostdad kom så ned på mit værelse for at sætte nye lamper i mit loft, så nu har jeg endelig fult lys igen! Efter det gik jeg med ned i køkkenet og snakkede med dem, indtil jeg igen skulle afsted efter Seb. Vi kom så hjem og kiggede så på hvilken film vi ville se. Vi endte så med at se Interstaller, en rum film, som varede 3 timer!!! Så nu er klokken snart 23.30 og jeg skal bare til at sove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *