Dag 256

I dag har været endnu en dejlig dag! Morgenen forløb som den plejer og vi kørte så afsted mod skole. Jeg fik så børnene sat af også kørte jeg ellers selv videre til fitness. Her brugte jeg 30 min på skimsskine, 40 min gang også til sidst 15 mins cykling også kørte jeg ellers videre til kickboksning. Jeg troede så Ramona ville være der, men hun kom først da klassen var gået i gang!
I dag var opvarmningen rigtig irriterende for mig for vi lavede en hel masse planke og det hader jeg bare. Så det var selvfølgelig hårdt som altid! Vi strakte så ud og gik i gang med vores 6 runder. I dag var der fokus på hook, altså et slag fra siden. Så det var fedt nok, men dog hårdt, tror helt sikkert jeg kan mærke det i mine skuldre i morgen! Nå men efter 6 benhårde runder skulle vi parre og vi lavede to runder af hooks med vores partner og sluttede så af med nogle burpees og mavebøjninger, puha der var jeg godtnok færdig derefter. Nå men vi var så færdige og man sad bare tilbage med den her fede følelse! Mig og Ramona snakkede så en hel del efter, hun havde så glemt sin drikkedunk der, så vi gik tilbage og instruktøren var der stadig og hun sagde så til might jeg kunne betale noget af det, så det gjorde jeg, haha!

Nå men vi fik så snakket færdig og jeg kørte så hjemad. På vejen hjem var jeg lige indenom for at købe bananer og da jeg kom hjem sad hundene bare i deres bur, så jeg gik lige hurtigt op og gæsterne var der, også tog jeg ellers hundene med ud og gå en tur i det dejlige vejr. I dag har vi haft 15 grader og høj solskin, mega dejligt!

Nå men jeg gik så en lille halv time med dem og da jeg kom hjem fik jeg mig noget morgenmad. Da jeg havde spist gik jeg ned på mit værelse og jeg tog mig så et bad. Jeg skrev så til Andrea at jeg var klar til at Skype, så 15 min efter Skypede vi. Og vi havde som altid alt muligt at snakke om så vi endte med at snakke i næsten to timer. Men det var som altid super rart at få snakket med hende, og få lidt råd og sådan, det er dejligt! Da vi var færdige med at snakke havde jeg kun 10 min til jeg skulle afsted efter seb så jeg håbede på hostmom var nede i køkkenet for så skulle jeg lige høre hende efter nogle datoer og weekender, og det var hun så heldigvis! Så nu fik jeg en masse ting på plads og det var dejligt, bla hvilken weekend jeg skal tage min sidste klasse og at mig og Laura godt kan tage på roadtrip så det var super fedt, og det skrev jeg også til hende med det samme og hun blev super glad!

Jeg kørte så afsted efter Seb. Vi kom hjem og lavede så hans lektier mens vi spiste en snack. Det var så blevet tid til at jeg skulle afsted efter Annika. Da hun så kommer ind i bilen siger hun at hun skal bruge et stykke pap, men jeg siger så vi ikke har ret meget tid, fordi vi skulle være hjemme inden 17 og det var klokken 16.35, nå men jeg bad hende så spørge hostmom om vi ikke havde det derhjemme og det havde vi heldigvis, så vi var bare lige hurtigt inde og få bilen tanker op også nåede vi lige hjem til at de skulle køre! Heldigt!

Da de var kørt ville Seb have mig med ud og spille basketball så vi spillede i et stykke tid, indtil jeg fik ham lokket til at spille fodbold tennis, hihi. Vi spillede så det lidt og gik så op og lage os i hængekøjen hvor Seb skulle vælte mig ud af hele tiden, så det gad jeg ikke og vi gik derfor ind. Vi gik så ned i kælderen hvor Annika var og var i gang med at lave hendes lektier. Jeg hjalp hende så med dem fordi hun skulle printe en masse ting ud.

Klokken var så blevet lidt over 18 og vi skulle derfor have noget at spise. Inden hostmom gik sagde hun hvad der var vi kunne lave og da børnene hørte der kun var kylling sagde de bare, nå men så laver vi æg. Så vi endte med at have morgenmad til aftensmad. Røræg, pølser og toast! Super lækkert, haha 😀
Efter vi havde spist fik jeg dem overtale til at gå en tur med hundene, så vi gik en lille aftentur med dem, super hyggeligt! Vi kom så hjem og der var en masse der skulle vaskes op, så det fik vi ordnet! Seb ville så igen se Svambebob med mig, så det endte med at vi resten af aftenen hyggede med Svambebob og lidt is, hihi. Jeg har nu puttet ham i seng, det gik overraskende hurtigt i dag, klokken er kun 21.30, men jeg skal helt sikkert på hovedet i seng, er virkelig træt, så godnat <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *