Dag 236 – Back in NYC, yay!

Efter en lang nat i bus, kunne jeg ikke sove mere da klokken var blevet 8-9 stykker. Det var jo meningen at vi skulle have været ankommet klokken 9, men pga tidsforskellen blev det først klokken 10, troede vi… Vi kom først til afsætningsstedet klokken 11, og jeg var lidt sur over at vi var blevet så forsinket. Tænk nu hvis jeg stadig skulle have fløjet til Las Vegas i dag, så skulle jeg nå hjem inden klokken 12, hvilket ville være umuligt! Nå men pyt det var der jo ikke noget at gøre ved! Vi tog så vores ting og gik hen til den nærmeste metro og tog den ind til 42 street. Jeg ville lige i Footlocker inden vi skulle hjem for at se på sneakers. Men de havde ikke dem jeg ville have så vi tog ned på Penn Station. Meeeen vi kom så 5 min for sent til vores tog, så vi måtte vente 2 timer før vi kunne komme med det næste tog. Mega skod!

Nå men vi satte os så på McD, i nok en lille time, vi turde nemlig ikke at sidde der længere, for der stod på et skilt at man kun måtte sidde der i maks 20 min.. Haha, så vi smuttede og gik ind og kiggede i lidt butikker. Vi stod så og kiggede i en 20 min indtil toget kom. 1,5 time senere kom vi så til Locust Valley og den røde holdte der sørme stadig 😀 På vejen hjem var vi lige indenom for at købe lidt ind, for vi havde ingenting at komme hjem til! Vi kom så hjem og jeg pakkede så lidt af mine ting ud. Jeg ordnede så mine negle mens Andrea var i bad. Jeg slappede så lidt af og skrev med dem derhjemme. Hun var så færdig og jeg hjalp hende med at pakke lidt. Klokken var så allerede blevet 18, og Andrea skulle flyve hjemad klokken 23.30, så hun ville gerne have vi kørte hjemmefra klokken 20, så det satsede vi på. Vi gik så ned for at lave aftensmad, og den stod på nachos og buritos, måms!

Jeg lavede så nachos og satte dem i ovnen og gik så i gang med at lave guacamole. Mens vi spiste nachos satte vi så filmen Teorien om alting på, og det var ren hygge! 😀 Bare at få noget god mad og slappe af, stille og roligt! Da vi havde spist en masse nachos, blev vi enige om at vi ikke kunne spise buritos også, så vi satte os i sofaen i stedet. Klokken var så blevet lidt i 20, så vi fik gjort de sidste ting klar og vi kørte så afsted mod lufthavnen. Vi fik så parkeret og vi gik ind og stod så lidt i kø for at få hendes kuffert chekket ind, for der var åbenbart mange der skulle med flyet til lille Danmark. Nå men vi fik så chekket hendes kuffert ind og vi stod så og snakkede lidt inden hun gik ind til security. Så var det blevet tid til at sige farvel, og det skulle bare gøres hurtigt også skyndte jeg mig og gå, for blev godtnok lidt ked af det.. nå men jeg kørte så hjem og jeg var godtnok lidt træt på vejen hjem, men jeg kom dog hjem i sikker behold! Jeg var nok hjemme ved 23 tiden og smed mig med det samme på sengen da jeg kom hjem og faldte i søvn meget hurtigt!

Det har været 9 super fede dage sammen med Andres, og vi har oplevet så meget! Glæder mig til en tur til Florida til sommer 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *