Dag 222!

I dag har været en super lækker dag, og noget kun bedre end de andre dage og helt uden uheld, så det var dejligt! 😀

I morges stod jeg lidt før op og gjorde mig klar og skulle så tjekke til Seb og Andres og de var så vågne og var ved at tage tøj på, også sagde jeg så til Seb at han skulle i et bad, for sidst var altså mandag… Det brokkede han sig noget kun over, men det var der ikke noget at gøre ved. Jeg lavede så morgenmad til Andres og Seb kom så ned og de spiste så imens jeg tømte opvaskemaskinen. Det var så blevet tid til at vi skulle afsted til skole så vi fik samlet tropperne og kørte så afsted! Jeg satte så dem af og kørte videre i fitness.

Kunne godt mærke at jeg var noget kun øm i armene og ikke mindst benene fra gårsdagens strabadser, men løbes det skulle jeg stadigvæk! Så jeg løb mine 4,8 km og i dag hvor jeg løb de første 3,2 km uden pauser, så jeg var helt stolt! Jeg var så godt svedig og sluttede så af med 3,2 km’s gang i højt tempo, også var jeg helt klar til at tage hjem. Jeg var så lige indenom hostdads skjorter ved renseriet og kørte så ellers hjem.

Da jeg kom hjem satte jeg lige mine ting og tog så hundene med ud og gå en tur. Skulle dog igen i dag tvinge Rockie ud af hans seng, aner ikke hvorfor han gør det, det er mega irriterende! Nå men, jeg tænkte så vi kunne gå ned til vandet i dag, bare fordi der var så dejligt vejr også fordi at sneen er nu smeltet de fleste steder, så det var skøøønt og det så også ud til at hundene nød det!
gåtur med hundene til stranden længe siden 13 marts
Dejlig med noget frisk luft!

Jeg kom så hjem igen og fik mig så noget morgenmad. Rengøringsdamen kom så i mellemtiden og vi snakkede så en del og jeg lege så lidt med hundene og prøvede at lære dem tricks, men lidt dumme det er de godtnok. Efter lidt tid tog jeg så et håndklæde og smuttede ned på mit værelse, hvor jeg tog noget slappe tøj også smed jeg mig ellers på min dejlige seng. Jeg slappede så af en lille halv times tid, og det var så meningen jeg skulle have taget mig sammen og gå i et bad, men det udsatte jeg så jeg fik mig en lur på en 20 mins tid og så tog jeg mig så sammen og jeg gik så i et dejlig varmt bad. Efter jeg havde fået mig et bad, gik jeg ned i køkkenet og tullede lidt rundt. Jeg lavede så noget frokost, som stod på rester fra i går, så pizza, måms! Jeg legede så lidt mere med hundene og gik så igen ned på mit værelse, havde virkelig bare brug for at slappe af i dag! Jeg nåede så at slappe af i en 30 min mere og jeg skulle så gøre mig klar, så jeg tog noget ordenligt tøj på og fladet mit hår for engangs skyld og lagde make-up.

Jeg kørte så afsted efter børnene. Og jeg fik så dem hentet, det var dog lige før vi var kommet med i et biluheld, fordi jeg holder og skal dreje og jeg kigger i mit sidespejl og ser bare en bil komme i fuld fart og bremser voldsomt da den så for sent ser at vi holder stille, så den skrider over i den anden vejbane for ikke at ramme os, pyha det var tæt på! Vi kom så hjem og børnene skulle så Facetime med deres mor og jeg snakkede også lidt med hende. Efter det gik mig og Seb ud og spillede baseball, mens Annika gik med hundene. Efter nok 20 min gik vi ind igen og han ville så have mig med nedenunder for at spille call of duty, så vi nåede lige at spille 2 spil også skulle jeg i gang med at lave aftensmad, fordi jeg skulle køre børnene hen på skolen til klokken 18.15 også ville jeg køre videre for at mødes med Laura. Så jeg gik i gang og menuen var nem i dag, kylling med pasta og sovs, for det skulle jo bare være hurtigt! Vi kørte så afsted og jeg fik sat dem af også kørte jeg ellers videre. Mig og Laura skulle så mødes ved en tysk restaurant, for hun er jo fra Tyskland så vi tænkte det kunne være sjovt at prøve!

Nå men efter en halv times kørsel var jeg tæt på sagde GPS’en men det var en stor gade hvor der ikke var plads til at parkere, så jeg fandt en pakeringsplads i nærheden. Laura skrev så at hun ikke vidste helt hvor restauranten lå og hun var ved en stor parkeringsplads. Vi snakker så sammen og til sidst siger hun hun kan se mig, så vi finder så sammen hen til restauranten. Det var et super hyggeligt sted og vi får s menukortet og vi går begge to over det, og der var fx tyske nachos, og jeg spurgte Laura hvad i alverden er det, men det sagde hun så ikke fandtes og det var der flere ting på menukortet der ikke gjorde. Nå men til forret bestilte vi en bratwurst til deling!
tysk restaurant 13 marts
Det smagte faktisk super lækkert!

Og til hovedret stod den selvfølelig på Wienerschnitzel, som kom med noget kaldet Spetzel, som var en blanding af pasta, æg og ost og smagte sådan lidt dej agtigt, en brun sovs også gulerødder
tysk resturant 13 marts
Kææææmpe schnitzel, men det smagte nu mega godt så det endte med at vi begge to spiste op, også var vi godtnok også mætte derefter! Vi betalte så og kørte så i hver vores bil hen til centeret for jeg ville gerne købe nogle trænings thights. Meeen jeg endte så med ikke at købe dem, så ja vi gik så en tur i JC Penny, som minder lidt om en billigere form for Salling og da vi havde været her gik vi ud igen og ville så se om vi kunne få en lille øl et sted. Efter at havde kigget på nettet og var henne og kigge på et sted udenfor centeret besluttede vi os bare for at tage hen til en lille bar i Glen Cove, som Laura havde været på før.

Så det endte med at vi kørte i røven af hinanden hele vejen derhen næste, og det gjaldt jo om at komme først, og jeg vandt, haha! Nå men vi kommer så derhen og der er kun et bord igen så der var vi heldige. Vi endte så med at bestille en Tequila Daquri hver, dog uden alkohol også fik jeg en lava chokolade kage, som var okay, men man kunne godt smage den havde været frossen, for den var lidt vandet, men skidt pyt!
dessert 13 marts
Nå men vi hyggede os så og snakkede en hel del, og det var mega sjovt fordi vores tjener spurgte hvor vi var fra og vi sagde så Tyskland, så hver gang han gik forbi snakkede vi tysk, og vi var virkelig ved at flække af grin hele tiden 😀 Nå men da klokken var lidt over 23 kørte vi så hjemad og klokken er nu 00.16 og jeg skal så meget sove, ovenpå en super skøn dag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *