Dag 223 – Diner, god mad og bio tur!

I morges sov jeg for en gangs skyld længe, tror først jeg vågnede ved 8.30 tiden og det var super dejligt ikke at blive vækket, eller der kom nogen og bankede på min dør. Jeg lå så lige og vågnede lidt og tog så tøj på og gik ned i køkkenet. Her skypede de andre med hostmom og jeg hilste derfor også lige på hende. Efter vi havde snakket med hende, snakkede vi om at tage hen på dineren og spise morgenmad, så det gjorde vi så! I dag skulle det så regne hele dagen og det gjorde det sådan set også, lidt øv men derfor da vi kom hen til dineren snakkede vi om hvad vi skulle lave resten af dagen fordi det skulle jo være noget indendørs. Jeg fik mig så scramble æg, toast, pølser og bacon, en god solid omgang morgenmad! Hostdad snakkede så om at køre op til Connecticut og besøge noget af hans familie og det lød skam som en hel fin ide, selvom jeg ikke var så vild med tanken om 3 timer i alt i bil. Nå men efter vi havde spist kørte vi hjem igen og han prøvede så at ringe til dem som han gerne ville besøge der. Jeg kunne så godt høre at der var flere af dem der ikke var hjemme, men så i morgen var der en af dem der holder fødselsdag, så det endte med at de istedet for i morgen kører derop.

Det passede min nu også fint nok. Nå men hostdad bestilte så bord og biografbilletter til om aftenen, så det var planlagt. Hostdad tog så Seb med for at kigge på en vens hus, og mig og Annika kørte i en legetøjsforretning for at kigge efter et specielt spil vi kunne spille senere, men vi kunne ikke finde det, så vi kørte i en anden legetøjsforretning, men det havde det heller ikke, så vi endte med bare at køre hjem igen. Mig og Annika slappede så bare af en lille time og så TV. Vi fik os så lidt frokost, og jeg fik bare lidt cornflakes, hihi. Vi gik så nedenunder for at spille wii, og imellemtiden kom hostdad og Seb hjem. Efter vi havde spillet i noget tid, gik vi en lang tur med hundene i regnen og det var rart at få noget luft, det trængte jeg til!

Vi kom så ind igen og jeg gik så ned på mit værelse og slappede bare lidt af og så TV. Seb kom så ned og vi snakkede lidt, også gik han ellers igen. Jeg hyggede så lidt med hundene i stuen og hostdad kom så og sagde at vi skulle til og køre. Så jeg skyndte mig ned på værelset for at skifte tøj også kørte vi ellers afsted. Vi skulle så spise klokken 17.30 fordi vi skulle se filmen klokken 19, så vi parkerede og gik så hen til en bogforhandler fordi skulle købe en gave til i morgen, og der var en masse fede bøger om New York, der kunne jeg godt finde på at køre hen igen, super fed forretning, nærmest som et lille bibliotek. Nå men vi gik så hen i en legetøjsforretning, og der havde de endelig det spil vi gerne ville have! Vi fik så det købt og gik så hen til restauranten som hedder Samurai og det er en japansk restaurant, hvor de laver maden foran dig, super sjovt!
samurai 14 marts
Det handler så altid om at få en sjov og god kok, fordi de plejer og lave tricks og det hele, og vi var heldige i dag vi fik en god en. Først fik vi suppe og salat også laver de så hovedretten foran dig. Jeg var virkelig ved at flippe af grin fordi han sprøjtede noget vand i hostdads mund og de blev bare ved og ved og ved, haha det var så mega morsomt, og det skulle Seb også prøve og jeg græd næsten, så meget grinte jeg! Vi fik så ris, med æg også fik vi ellers steak og kylling, også grøntsager og det smagte alt sammen super lækkert. Kokken skar så noget brocolli ud og spurgte hvem der var klar til at gribe det med munden, og det var Seb, så han kastede det med hans kniv og Seb greb den i første hug. Også var det min tur og jeg fik ikke den først men nummer 2 fik jeg, hahaha så sjovt! 😀

Vi var så alle super mætte, så vi betalte og gik så hen til biografen. Vi havde så noget tid inden så vi ventede imens hostdad lige hurtigt var i en forretning. Han kom så og vi gik op og tog pladser. Mig og Annika gik så nedenunder for at købe snacks, hihi, også begyndte filmen så. Vi skulle se the DUFF, som handler om en high school pige der er den pige i en veninde gruppe som ingen vil være kærester med eller som nogen synes er pæn. Og den var skam også sjov nok, meeen lidt for teenager film til min smag, sjovt nok! 😀

Nå men vi kørte så hjemad og efter 30 min var vi hjemme. Det endte så med at mig og Seb slåssede på sofaen i jeg ved ikke hvor lang tid, haha, også ville han have mig med op og spille basketball, meeen det følte jeg ikke lige for, så jeg flygtede ned på mit værelse og han fulgte efter. Senere prøvede han så at bryde ind ved at låse låsen op udefra, men det lykkedes ham ikke. Jeg gik så ud og sagde så godnat til ham. Så nu sidder jeg og slapper den lidt med noget TV og klokken er snart 23 så jeg er klar til at skulle putte sove :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *