Dag 213

I morges vågnede jeg ved 6.30 tiden og lå som altid lige og vågnede. Jeg stod så op og gjorde mig klar. Jeg gik så ned i køkkenet hvor Annika var og jeg snakkede så lidt med hende. Efter det tømte jeg opvaskemaskinen. Seb kom så ned og fik morgenmad og hostmom spurgte så om jeg ville med på skolen til en assembly (alle eleverne optræder med noget), så det sagde jeg ja til og jeg kørte så børnene i skole og da jeg havde sat dem af ventede jeg så et stykke tid og gik så ind. Hostmom kom så også og vi satte os på plads.

Den næste time stod så på søde optrædener i alderen fra 3-12 år, de mindste var bare så søde! Og der var en første klasse der dansede salsa, de var godtnok nuttede! Seb optrådte så med en sang og lidt klappen også sluttede det så og jeg kørte så videre i fitness. Her løb jeg mine 4,8 km men mine ben var lidt tunge og trætte i dag så det var med flere pauser, men jeg klarede det! Efter det gik jeg med højt tempo i 35 min som gav 3,2 km. Jeg sluttede så af med 10 mins cykling.

Jeg kørte så hjem og da jeg kom hjem snakkede jeg så lidt med hostmom og gik så med og slappede lidt af og gik så i bad. Efter jeg havde været i bad ordnede jeg lige vasketøjet og fik mig så noget frokost. Jeg gik så med på mit værelse for at Skype med Andrea, og vi endte med at Skype i 2 timer!! Og det skal lige siges at der i dag er to uger til at hun kommer og vi kan begge to ikke fatte det, glæder mig så meget! :-Da vi havde snakket gik jeg ned og ordnede mere vasketøj og jeg gik så en dejlig tur med hundene, og det var skønt at få noget frisk luft! Vi kom så hjem og jeg skulle så afsted efter børnene som begge havde fri klokken 16.30 og hostmom gav mig så en huskeseddel med.

Jeg fik så børnene hentet men på vejen sagde seb han havde glemt hans bøjle i skole så vi måtte vende om og hente den. Vi kørte så så indenom og handlede en masse ting og vi kom så endelig hjem da klokken var 17.30 også stod den på lektier. Jeg hjalp så seb med hans matematik lektier og da han var færdig dækkede jeg bordet og vi var så klar til at spise. Menuen stod i dag på linse burgere og de smagte super lækkert! Da vi havde spist hjalp mig og hostmom hinanden med at tage opvasken og jeg skulle så køre Annika til bible study. Fik så hende sat af og kørte så hjem igen. Da jeg kom hjem var seb og hostmom i gang med at vælge en film og det endte så med at vi så exedous en film om
Moses og guder. Jeg var bare mega træt så så nok kun halvdelen af filmen. Nu er klokken snart 22 og filmen er lige sluttet og jeg skal sove med det samme da! I morgen er skolen muligvis lukket fordi der skal komme mere sne i nat, så nu må vi se!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *