Dag 214 – snowday!

I dag vågnede jeg klokken 5.45 fordi jeg fik en besked og det var fra Annika hvor der stod at skole var aflyst. Så jeg satte mit vækkeur til 8.00 istedet for 6.30, så det var dejligt og lagde mig så til at sove. Vågnede så inden vækkeuret ringede og lagde som altid bare lige og vågnede. Jeg stod så op og tog tøj på og gik så ned i køkkenet. Her var hostmom og Annika, og vi snakkede lidt. Jeg tømte så opvaskemaskinen og mig og Annika snakkede så om at gå en tur med hundene. Så det gjorde vi så da jeg var færdig med opvasken tog vi en hel masse tøj på og gik så ud i sneen med hundene. Vejr guiderne havde sagt at de skulle sne hele dagen, og ja da vi var ude var der allerede sne til over vores sko, sååå. Og det sneede en del da vi var ude, men vi gik alligevel en lang tur med hundene, dog ikke uden brok fra Annika, men ja vi gik ned til vandet og det så super sejt ud!

is på vandet 5 marts

mig og rockie snestorm 5 marts
Det var noget af en gåtur, men jeg nød at komme ud og det samme gjorde hundene, som hoppede for vildt i sneen! Vi kom så hjem og fik alt vores tøj af og gav så hundene et bad for de rystede begge og havde kæmpe sne klumper på poterne og mavsen, så vi gav dem et dejlig varmt bad!
Efter vi havde givet dem et bad fik jeg mig noget morgenmad og der var klokken allerede blevet 9.30. Efter det gik jeg lige ned på mit værelse for at slappe den hurtigt, men jeg gik så ned i køkkenet igen og Annika spurgte så om jeg ikke ville være med til at spille wii Mario, og det gjorde vi så! Vi endte nok med at spille en times tid og det var super sjovt og vi fik grinet en del! Seb kom så ned og ville gerne spille xbox, så der skiftede jeg lige børn og spil og mig og Seb spillede så Call of Duty i en 30 mins tid og jeg var derefter blevet sulten, så vi gik ovenpå for at spise frokost. Vi spiste så alle sammen frokost sammen og efter det spillede vi et kortspil som hedder Cover your Assets, og det synes jeg er super sjovt så det var godt det blev det!

Jeg tabte så stort, men ja… Efter det fik vi os noget kage/snask som hostmom havde lavet og det smagte nu helt fint, det var noget havregryn med sirup bagt, og det smagte lidt som muslibars. Nå men mig og børnene havde så snakket om at gå ud og lege i sneen så det gjorde vi så og pakkede os alle godt ind. Vi tog så hundene med og de fik lov at rende frit, hvilket ikke var en god ide for de var tæt på at løbe væk 2 gange, så vi endte med at sætte dem ned på tennis banen hvor de kunne brænde en masse energi af! Vejret var super lækkert da vi var ude, for der sneede ikke, og hold nu op hvor var der bare dybt af sne, det gik ihvertfald til op over knæene. Nå men hostmom kom så ud og vi optagede nogle videoer af hundene, de så så søde ud når de var på spring i sneen. Seb begyndte så at smide lidt sne på mig og det endte med at han smed en masse i mit hoved og jeg gav gengæld også til sidst nedlagde han mig og gav mig den sygeste vasker, jeg endte så bare med at tage hævn, hihi. Vi prøvede så at dække Seb til med sne, meen det virkede ikke så godt, for han kunne ikke rigtig få luft 😀
seb begravet i sneen 5 marts
hihi, begravet levende i sne!

Vi gik så i gang med at lege gemmeleg, og det var Seb der startede med at være den. Jeg endte så med at gemme mig bag ved et træ og han fandt så først Annika, og jeg blev ved med at bevæge mig så han ikke kunne se mig og han gik nok hele haven rundt og ledte efter mig, men han kunne simpelthen ikke finde mig, så efter nok 10 min opgav jeg og gav mig til kende, hahah! Det var så Annikas tur og jeg fandt et endnu bedre gemmested nemlig ned af nogle trapper som leder til en gang udenfor mit værelse. Og hun kunne selvfølelig heller ikke finde mig, så jeg stod og skrev med Andrea imens, haha, og det endte med at jeg til sidst stod og fløjtede og kastede mine vanter op så de måske ville finde mig, men neeej, så måtte også give mig til kende der! I mellemtiden var Seb så gået indenfor, han var åbenbart blevet for træt af at vente. Vi gik så indenfor og det var blevet tid til at slappe lidt af, så jeg satte mig på sofaen og spillede wordfeud med far derhjemme og skrev lidt med dem derhjemme. En time efter gik jeg nedenunder og mig og Annika spillede lige lidt mere wii mario. Vi gik så ovenpå og 30 min efter spiste vi aftensmad. Vi snakkede så og hyggede bare efter og jeg tog så opvasken og vi satte os så til at se en film. Havde håbet på at vi kunne se filmen der hedder Teorien om alting, meeen den ville Annika ikke se, så vi endte med at se en åndssvag film som jeg ikke aner hvad hed, og er sådan set også ligeglad 😀 Under filmen fik vi så besked fra skolen at børnene først skal møde klokken 10.15 i morgen, også selvom det stoppede med at sne klokken 18… Lidt øv for så kan jeg heller ikke komme til kickboksning i morgen :-(

Nå men det er der jo ikke noget at gøre ved! Da filmen var slut, hyggede vi med en omgang is og gik så derefter alle i seng, så nu er klokken 22.30 og jeg er grydeklar, så godnat!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *