Dag 211

I dag skulle børnene først møde klokken 10.15 fordi der var kommet sne i går, såå her i amerika skal der altid enten lukkes for skole dagen efter eller så skal de møde sent. Men det var nu fint nok, for så kunne jeg sove lidt længere. Men klokken 6.45 da jeg vågnede af mig selv gik jeg ind på skolens hjemmeside for at kigge om der stod noget og der stod ikke noget med at de først skulle møde senere. Så jeg gik ned i køkkenet og der var Annika nede og spise morgenmad og jeg spurgte hende men hun sagde de først skulle møde senere så jeg tænkte fint nok og gik ned og prøvede og sove igen den næste times tid. Jeg stod så op ved 8 tiden og gik ned i køkkenet og jeg så så lidt TV med Seb, også tømte jeg opvasekmaskinen mens Seb spiste morgenmad. Efter vi begge var klar gik vi så ned i kælderen for at spille Call of Duty, efter vi havde spillet lidt kom Annika ned og ville gerne spille wii mario med os. Så vi spillede et spil mere også gik Seb ovenpå og mig og Annika spillede sammen lidt. Det var så blevet tid til at vi skulle afsted, så jeg gik ovenpå og gjorde mine ting klar mens børnene børstede deres tænder!

Vi kørte så afsted mod skole, og jeg fik sat dem af og kørte så videre i fitness, hvor jeg var omkring klokken 10. Det er altid underligt ikke at komme på det tidspunkt som jeg altid plejer at komme på, fordi så er der så mange mennesker jeg aldrig har set før, og det er nu meget sjovt, haha! Nå men jeg løb så 4,8 km, med pauser, og mine ben i dag var ret tunge så det var en tough workout, men jeg fik det gjort så det var fedt! Efter det gik jeg i højt tempo i 30 min og sluttede af med 15 mins cykling. Jeg kørte så hjemad igen og var lige indenom for at købe nogle bananer og noget mere kyllingesalat til min frokost 😀 Jeg var så i banken for at sætte min løn ind og jeg skulle så tjekke min saldo, men i går da jeg var i H&M kunne jeg ikke huske koden, så i dag var mit kort åbenbart spærret… Så det var ikke så godt, og hostdad er ikke hjemme før fredag, sååå det er endnu værre, men ja skal nok få det til at virke igen, forhåbentligt! 😀

Jeg kom så endelig hjem og der var klokken blevet 12.30 og jeg gik så op for at vaske mine nikesko, de var næsten blevet helt grå, sååå. Jeg gik så i gang med at biske min frokost sammen og nød den så i min seng, hihi. Efter jeg havde spist slappede jeg bare lidt af i min dejlige seng og så TV, også tog jeg mig sammen og gik så i bad. Da jeg kom ud af badet gik jeg ned i køkkenet og hostmom var kommet hjem i mellemtiden. Jeg tog så hundene ud for at gå en tur. Vi gik i nok 15 min og vejret i dag var virkelig lækkert med høj sol og faktisk 4 graders varme, yay, foråret er på vej! Nå men da jeg kom hjem skulle jeg så direkte afsted efter Seb da jeg kom hjem med hundene, så jeg fik hentet ham og vi kom så hjem. Vi skulle så til og lave lektier, men jeg fik så en besked fra Annika at der ikke var nogen til sport, så jeg måtte direkte afsted efter hende. Så jeg fik hentet hende og vi kom så hjem da klokken var omkring 16.45. Vi snakkede så lidt og hyggede med hundene og jeg prøvede så at finde Seb, men han var ikke på sit værelse eller i kælderen, så til sidst gik jeg op på hostmoms og hostdads værelse og der var han, haha! Vi gik så nedenunder og vi spillede Call of Duty i et stykke tid. Vi gik så ovenpå og hostmom var på vej ud af døren og hun havde sat kylling i ovnen. Så jeg dækkede bordet og lavede så noget pasta, og jeg kunne så se der var frikadeller så dem varmede jeg til mig selv, måms!

Vi hyggede så og spiste og jeg tog så opvasken bagefter. Vi gik så nedenunder for alle og spille wii så vi spillede nok i omkring 45 min og det var super sjovt alle at spille sammen for en gangs skyld! Nå men vi gik så ovenpå og Seb gik ovenpå for at læse og mig og Annika så så lidt TV sammen i stuen. Da klokken var 21.45 gik jeg så ovenpå for at putte Seb og vi lå og snakkede som vi plejer, og han vil altid have at jeg fortæller en historie, og det er nu så hyggeligt, det er bare ikke altid jeg lige har en god historie, men ja 😀 En time senere sov han så og jeg sneg mig ud og gik så ind til Annika og ville så have jeg skulle nusse hende og klø hende på ryggen og holde om hende, men det sagde jeg godtnok nej til, for det er bare ikke noget jeg føler mig tilpas med og er heller ikke noget som jeg burde gøre. Nå men jeg snakkede lidt med hende og gav hende så en krammer og gik så ned på mit værelse. Nu er klokken så lidt over 22 og jeg er klar til at sove, puha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *