Dag 210 – kirke, bowling, cheesecake factory og sneee!

I dag har været en super god dag og sjov, så det har været rart med en dag hvor der er sket lidt!
I morges vågnede jeg ved 8 tiden og lå så lidt og chillede i sengen. Gjorde mig så klar og gik ned i køkkenet og fik mig noget morgenmad. Vi skulle så afsted mod kirke, og jeg skyndte mig lige hurtigt at stryge den trøje jeg havde på, også var vi ellers ude af døren. Vi var så i kirke i en 1,5 times tid, stille og roligt, lidt kedeligt efter min smag, men ja. Efter kirke kørte vi hen på en rigtig amerikansk diner for at spise brunch og det var nu meget hyggeligt. Men mens vi sad der begyndte det at sne udenfor, og jeg tænkte bare neeeej jeg troede endelig vi var kommet af med det! Nå men vi kørte så hjem, og jeg fik det lidt dårligt i bilen, for var meget træt og blev lidt køresyg, så ja da vi kom hjem blev jeg lige nødt til at ligge 10 min bare og kigge ud i luften. Jeg skrev så hurtigt med dem derhjemme, det er mega irriterende, fordi mit internet på min au pair telefon virker ikke længere når jeg har wifi, så jeg kan ikke se nogle beskeder eller noget når jeg ikke er hjemme. Mega skod!

Nå men jeg gik så ned for at høre hvilken bil jeg kunne tage, for jeg skulle mødes med Laura og Ramona, og jeg kunne heldigvis godt tage den store, for der sneede stadig, så det var den mest sikre at køre i! Jeg kørte så afsted og hentede Laura ved stationen og vi kørte så hen efter Ramona hjemme hos hende og vi kørte så sammen hen til et bowling sted i Syosset. Og da vi gik ind var det et mega cool sted, det fedeste bowling sted jeg har set! Det dumme var så at man enten kun kunne købe et spil bowling eller 2 timers bowling! Vi endte så med at købe 2 timer, for da vi kom var klokken kun lidt over 2 så vi havde massere af tid!
bowling lanes 1 marts

bowling selfie 1 marts
Vi hoppede så i bowling skoene og gjorde så ellers klar til 2 timers bowling! Vi endte med at spille næsten 6 spil, hvor jeg vandt de 5 af dem, haha! 😀 Så jeg var stolt!
bowling kæmpe sodavand 1 marts
Mig og Ramona med rigtig amerikansk størrelse sodavand, det her er kun en mellem størrelse og den er altså gigantisk! 😀

Nå men efter vi havde bowlet, gik vi udenfor og hold nu op der var bare kommet meget sne, men vi var ligeglade så vi kørte videre i centeret. Det tog dog noget tid fordi man skulle køre meget stille og roligt for vejene var overhovedet ikke blevet ordnet, sååå!

Vi kom så til centeret i god behold og jeg skulle bare tisse noget så grusomt, men først var vi lige i Dicks for at kigge på sportstøj og jeg fandt alt for mange ting, som jeg godt gad at købe, bl.a. nogle tights som kostede 50 dollars… men sagde nej! Vi gik så på jagt efter et toilet i centeret, men der var ingen skilte, så vi måtte spørge 3 personer, og nok efter 10 min fandt vi endelig et toilet, og det var meget heldigt for var alt for tæt på at tisse i bukserne! Nå men vi gik så lidt rundt i centeret og jeg fik købt mig nogle solbriller, som var det jeg gerne ville have, så det var godt! Vi var så alle blevet sultne, og vi besluttede os så for at køre hen til Cheesecake Factory som kun ligger 5 min fra centeret. Vi kom så derhen (mens der stadig sneede) og der plejer altid at være mange mennesker, men i dag var der næsten igen og ingen kø, så det var rart! Jeg fik mig i dag en pulled pork burger, som i dag var lidt skuffende desværre og til dessert fik vi alle en cheesecake, og jeg fik en med snickers, måååms!
cheesecake 1 marts
Mååååms en basse! Vi smagte så også lige alle på hinandens og til sidst kunne man bare ikke mere, lige pludselig når man bare til et punkt hvor man får det dårligt!

Nå men vi betalte så og var klar til at komme hjem. Det tog mig så 50 min at køre hen til toget i Oyster Bay med Laura, som nok normalt vil tage 25 min… Vi satte så hende af også skulle jeg tilbage med Ramona, fordi vi skulle være sikker på Laura nåede toget, som så også tog 20 min også kørte jeg hjem derfra som cirka tog 35 min… Så i alt 1,5 times kørsel som normalt vil tage 40… Var helt ødelagt i mine skuldre og min nakke da jeg kom hjem. Så gik direkte i seng, og nu har Seb lige været nede og sige at de først skal møde klokken 10.15 i morgen pga sne, så det er fint med mig så kan jeg sove lidt længere, hahah, for er godtnok smadret nu, så godnat herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *