Dag 209

I dag har været en meget langsom og lidt lang dag, men ja sådan er det jo også en gang imellem. Jeg blev i morges vækket af Seb klokken 7.30 der kom og bankede 10 gang på min dør for at sige at der var pandekager, og der sov jeg altså stadig. Men jeg skyndte mig alligevel og stå op fordi jeg vidste han gjorde det for min skyld, havde bare ikke regnet med at de skulle være så ualmindeligt tidligt. Nå men jeg tog så hurtigt noget tøj på og gik så ned i køkkenet hvor alle de andre også sad og vi spiste så et par pandekager og hyggede. Efter det gik jeg direkte ned i seng igen for var simpelthen så træt! Jeg faldt så heldigvis i søvn igen i en lille times tid og stod så rigtigt op. Jeg fik kun en lille pandekage så jeg gik ned og tog noget cornflakes og snakkede med Annika imens. Efter det gik vi ned i kælderen og hostdad og Seb spurgte om vi ikke skulle spille pool, så jeg var med Seb mod Annika og hostdad, men de vandt desværre. Da vi så skulle i gang med nr 2 spil, kom der en teknikker som skulle se på xboxen da den driller lidt for tiden.

Vi skulle så spille på den fordi den plejer at gå ud efter vi har spillet noget tid, så mig og Annika spillede wii mario også spillede jeg lidt fifa og sådan skiftede det ellers lidt i noget tid, også gjorde det den endelig så han kunne se hvad der var galt. Han prøvede så at fikse den, men så kunne vi ikke spille længere. Så jeg gik ned på mit værelse for at slappe lidt af. I mellemtiden kunne jeg høre sebs legekammerat var kommet og da klokken var 13 gik jeg ned i køkkenet og blev spurgt om jeg ikke ville tage børnene til skøjtning, og det sagde jeg ja til. Så vi kørte afsted og kom så til klubben hvor vi først spiste frokost og efter det skulle jeg hjælpe dem og stramme deres skøjter. Jeg kiggede så bare på dem skøjte i dag for tror jeg ville falde om på isen af træthed hvis det var, så det droppede jeg. Da børnene havde haft deres lektion ville de gerne hjem så vi kørte hjem igen.

Eftermiddagen blev så bare brugt på at slappe af og ikke rigtig lave noget, og det var rart bare at kunne trække stikket helt ud også når jeg vidste jeg havde børnene alene hele aftenen fordi hostmom og hostdad skulle ud. Annika kom så ned på mit værelse ved 5 tiden og hørte mig om vi ikke skulle tage hen og fået lavet en pedicure og det kunne jeg da ikke sige nej til så det gjorde vi og det var super dejligt. Og man sidder i et massage sæde så jeg fik også en dejlig massage, aaaarh, dejlig afslappende og skønt, for mine fødder trængte til en kærlig hånd, især nu når jeg gør kickboksning og løb 😀

Vi kørte så hjem igen og det tog nok en lille times tid så da vi kom hjem tog hostmom og hostdad afsted og jeg begyndte så småt på at lave aftensmad. Menuen i dag stod på spaghetti bolognese, det var hvad børnene gerne ville have også lavede jeg også en omgang guacamole dertil måms. Vi spiste så og snakkede og efter det tog jeg opvasken og drengene gjorde hvad de nu havde lyst til og mig og Annika havde besluttet os for at skulle se en pigefilm. Så jeg fik hende overtalt til at se The Best of Me, mega god og sørgelig film! Så den så vi og hyggede og fik lidt is også. Jeg kiggede så også til drengene flere gange for at se om de var ordentlige!
Efter vi havde set den var klokken nok blevet 21.30 også kiggede jeg igen til drengene som var rykket ind på Sebs værelse. Jeg sad så med Annika og snakkede på hendes værelse en times tid også var klokken blevet 22.30 og drengene snakkede en hel masse om at de gerne ville blive oppe til midnat, men det fik de altså ikke lov til, så da klokken blev 23 (og lille nanse var blevet godt træt) fik de lov til at få lidt is, men så skulle de også gå direkte op og børste deres tænder også gå i seng, og det gjorde de så. Jeg sagde så godtnat til Annika og jeg blev så oppe indtil hostmom og hostdad kom hjem ved 23.45 tiden også gik jeg bare direkte ned og tog nattøj på og lagde mig til at sove!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *