Dag 208

I dag har været en super god dag. Morgenen forløb som den plejer og børnene var super tidligt klar til at køre afsted til skole og vi kørte allerede da klokken var 7.25 og vi plejer altså at køre klokken 7.40, så de var super tidligt på skolen og jeg var i fitness inden klokken 8, hvilket jeg aldrig har været før! 😀 Nå men i fitness stod den på løb i dag, og jeg løb først 4,8 km med 2 pauser, men så kunne jeg mærke der var mere i benene i dag (underligt nok når jeg havde været til kickboksning i går, men ja), så jeg løb lige en mile mere (1,6 km), så det var super lækkert! Jeg sluttede så af med 30 min powerwalk også var jeg helt svedet til og kørte derfor hjem. På vejen hjem var jeg indenom for at købe lidt snacks og is til weekenden, for børnene brokkede sig over i går at der ikke var noget, og det ville jeg faktisk give dem ret i, så købte lidt lækkert!

Da jeg kom hjem fik jeg min havregrød og gik så derefter ned på værelset for at slappe af. Da jeg så fik taget mig sammen gik jeg så i et dejligt og velfortjent bad. Da jeg havde været i bad, gik jeg ned for at hente ting til at gøre rent med, også gik rengøringsmutter ellers i gang og den fik ikke det hele! Gjorde mit badeværelse og værelse rent og støvsugede og det er jo altid lækkert når det er gjort!

Jeg tog så en slapper på alt det hårde arbejde og skrev lidt med alle dem derhjemme. Var så blevet sulten og gik derfor ned og biksede en omgang frokost, en kongefrokost, måms! Hostmom kom så hurtigt hjem og jeg snakkede med hende, men hun skulle så afsted igen. Jeg gik så ned på mit værelse og slappede af indtil jeg skulle hente Annika. I dag skulle Seb nemlig til skak tunering og en fra klassen tog ham med, så jeg skulle kun hente Annika. Vi kom så hjem og tog hundene ud på en dejlig lang gåtur i det smukke vejr!
alt er frossen 27 feb

smuk solnedgang 27 feb
Det er jo super smukt, men super koldt! Godt det snart vender

Nå men vi kom så hjem og snakkede lidt også satte hun sig ellers til og se TV. hun havde så klaver time og jeg sad bare og chillede lidt. Var dog ude og jage gæs væk, de er over alt! Nå men hun var så færdig og 10 min efter kom hostmom hjem og 10 derefter kørte jeg afsted, for jeg skulle mødes med Laura, eller jeg hentede hende ved toget og vi kørte så sammen til centeret, hvor vi havde planlagt at skulle ind og se Svampebob, hihi. Så vi kom til centeret og bestilte billetter til filmen klokken 7.55, vi fik os så noget og spise og gik så i Target for at købe snacks til filmen. Vi købte så begge ritter sport og jeg købte en cola og vi gik så op i biografen. Da vi sad og så reklamer ringer Ramona at hun vil komme, så hun er så på vej, men der er filmen startet og hun måtte ikke komme ind fordi de sagde der var udsolgt, hvilket der ikke var. Men ja hun kom aldrig. Men filmen var super sjov og god, hihi, dejlig børneagtig lige efter min smag! 😀 Da vi havde set filmen kørte vi hen til Ramona som var på den bar vi plejer at komme til, og der er altid om fredagen live musik og i dag var der super mange mennesker, så vi hyggede bare og snakkede i en times tid, indtil mig og Laura blev nødt til at køre afsted for hun skulle nå hendes tog, som var det sidste tog der gik i aften, så vi sagde farvel og kørte så afsted mod toget. Jeg fik så hende sat af og kørte så hjem så nu er klokken 00.10 og jeg skal til og putte sove 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *