Dag 207

I dag har været en helt almindelig, stille og rolig, men god dag! I morges vågnede jeg med et sæt da vækkeuret ringede og var lidt træt, mega underligt når jeg næsten har fået 10 timers søvn, men ja. Jeg gjorde mig så klar og gik ned i køkkenet. Her var Annika og hundene og jeg tænkte jeg ville gå en tur med dem, for hostmom ville være væk det meste af dagen, så det gjorde jeg og vi gik en frisk morgentur ned til postkassen og tilbage igen, uh det var godtnok lidt køligt, så havde dejlige røde kinder da jeg kom ind. Jeg tømte så opvaskemaskinen og vi kørte så afsted mod skole. Fik sat dem afsted og kørte så videre i fitness. Her stod jeg på skimaskine i 50 min efterfulgt af 40 min på løbebånd!

Jeg kørte så afsted mod kickboksning og da jeg kom, var der nok 10 min inden, var der ingen der og jeg tænkte bare nå jeg er den eneste i dag, super. Men jeg vidste dog at Ramona ville komme, hun kom så 2 min efter men var bare blevet lidt forsinket. Vi snakkede så lidt og der var nok 3 min til timen startede, men så kom der heldigvis 3 lige på falderebet. Timen startede så og vi startede med at løbe, som vi plejer også i dag havde vi en masse øvelser som vi skulle gøre i 15 sekunder og ja det var selvfølelig hårdt som det plejer. Helvede var så endelig slut og vi strækkede ud, også begyndte vi at slå og sparke, yay! I dag var der fokus på round house kick, som bare er et almindeligt side spark, men heldigvis var der også en masse slag med i dag, så det var godt! Efter de 6 runder havde vi en 4 øvelser med en anden person, som lige gjorde at man blev ekstra smadret, så bagefter var det bare dejlig at få overstået, men også en fed følelse! 😀

Nå men efter det snakkede vi hurtigt med instruktøren og skulle lige betale lidt penge også snakkede mig og Ramona lidt sammen bagefter. Jeg kørte så direkte hjem i dag og da jeg kom hjem skyndte jeg mig at gå en tur med hundene. Da jeg kom hjem var klokken allerede blevet næsten 12, så jeg gik ned i et varmt baaad. Efter det gik jeg ned for at fikse noget frokost og spiste så det mens jeg chillede i sengen. Jeg skulle så Skype med Andrea, og vi snakkede som sædvanlig i en hel masse tid. Men hun hjalp mig så med at udfylde min ansøgning på nettet som selvfølelig var lidt kompliceret, men nu er det officelt jeg har søgt ind på sygeplejerske uddannelsen, som nummer 1 og Idræt som nummer 2, så nu er det bare at vente indtil d. 30 juli med at høre svar, totalt nervepirrende, og mega irriterende at der skal gå så lang tid! Men ja nu må vi se :-)

Da vi havde snakket (nårh ja, der er nu 20 dage til hun kommer, weee) skulle jeg afsted med det samme for at hente Seb. Jeg fik så hentet ham og vi kom hjem, lavede hans lektier og skulle så afsted igen for at hente Annika. På vejen hjem var vi lige indenom og tanke bilen op og vi kom så hjem og lavede Sebs lektier færdige. Mig og Annika gik så ned på mit værelse, for jeg havde set en video på facebook, hvor en pige krøller sit hår vha sølvpapir og et fladjern, så det skulle jo prøves! Og resultatet var bare vanvittigt flot, mit krøllejern kan ikke lave så flotte krøller og det var super nemt, så det er helt sikkert ikke sidste gang jeg laver dem 😀 ville have taget et billede af det, men min mobil som altid havde ikke mere plads. Nå men jeg gik så op på Sebs værelse og spillede så basketball med ham. Jeg gik så ned for at lave aftensmad som hostmom havde købt, så den stod på meatballs og spaghetti og det var nu meget lækkert, og heldigt for mig, dejlig nemt!

Nå men vi snakkede så om hvad vi skulle lave efter vi havde spist, meeen den ene ville jo ikke hvad den anden ville, så jeg sagde, okay hvorfor gør vi så ikke alle hvad vi gerne selv vil, og den var de med på. Så Seb gik ned og spillede xbox jeg Annika så TV i stuen, og jeg har siddet med Annika og søgt lidt på nettet og sådan og bare slappet af, så det har været dejligt! Nå men jeg skal putte Seb i dag, så kommer nok lidt senere i seng end normalt, men det går nok! 😀 Og i morgen er det fredag, weee ser virkelig frem til den her weekend, hvor jeg fredag aften skal mødes med Laura, lørdag med Frederikke og om aftenen skal jeg passe børnene og søndag skal jeg være sammen med Ramona og Laura hvor vi skal ud og bowle, wee! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *