Dag 201!

I dag har været en lækker men til sidst også lidt stresset dag, men vi nåede det hele til sidst! Nå men jeg vågnede så i morges nok 20 min før vækkeuret ringede, og der var min hjerne åbenbart klar til at stå op, så jeg lå og blundede lidt og stod så op og gjorde mig klar. Gik så ned i køkkenet og ordnede vaskemaskinen og lagde lidt tøj på plads. Vi kørte så afsted til skole, og i dag var der virkelig ekstremt koldt udenfor, minus 14 grader og det skulle føles som minus 20 grader, og det gjorde det i den grad også!

Nå men jeg fik så sat dem af og jeg kørte så videre i fitness. Her løb jeg 4.8 km og gik derefter med højt tempo og hældning i 30 min (3,2 km) også sluttede jeg af med 15 min på ligge cykel. Derefter var mine ben godt ømme, også når jeg var til kickboksning i går! Jeg kørte så hjem og jeg snakkede lidt med hostmom mens jeg spiste min havregrød. Jeg tog så et godt lag med tøj på og gik en tur med hundene. Men jeg kunne simpelthen ikke gå længere end til postkassen, fordi vinden var simpelthen så bidende kold, at jeg måtte holde mine hænder for ansigtet! Da jeg kom hjem gik jeg så direkte ned i et dejlig varmt bad, arh, det var virkelig skønt og lige hvad jeg havde brug for! Jeg ordnede så hurtigt noget vasketøj og gik så ned for at Skype med Andrea. Endelig kunne vi snakke, og vi havde også en hel masse at snakke om, jeg havde faktisk skrevet en liste med ting jeg skulle huske og sige og spørge om, haha! Vi endte så med at snakke i 2 timer! Hel vanvittigt, men ja nu snakker vi jo heller ikke sammen hver dag, så har vi en masse at samle op på når vi så endelig snakker sammen! Også nu når hun snart kommer på besøg, det går der nok 10 min med hver gang at snakke om, fordi vi begge to er så spændte!

Da jeg havde snakket med hende, hvilket var super hyggeligt, var min mave begyndt at rumle, så jeg gik ned i køkkenet og jeg tog lidt suppe som hostmom havde lavet også tog jeg en kyllingesandwich med ned på værelset. Her tilbragte jeg så resten af tiden på bare at slappe af indtil jeg skulle hente børnene fra skole. Jeg kom så på skolen og hentede børnene, men da Annika kom ind i bilen sagde hun at vi skulle køre Sebs ven hen til hans mor som også er på skolen, og det prøvede vi så, men vi kunne ikke komme derhen for der var fyldt op med busser! Så vi besluttede for bare at tage ham med hjem også kunne moren hente ham senere. Da vi så næsten er hjemme ringer hostmom og siger at vi skal huske og køre til tandlægen for at hente Sebastians bøjle. Så vi vender om og henter den, hvilket var lidt hektisk, fordi der ingen parkeringspladser var… Så måtte sende Annika ind efter den! Nå men vi kunne så endelig køre hjem og da vi kom hjem var vennens mor der, så det var lidt spild at vi tog ham med, men ja! Hostdad havde så skrevet at vi skulle i biografen om aftenen, så det var super! Jeg spillede så call of duty med Seb, mens Annika havde klaverlektion. Det var så allerede blevet tid til at vi skulle afsted til biografen, hvor vi skulle være klokken 18.15. Det var så meningen at vi skulle have set en ny film kaldet the DUF, men hostdad ringede så og sagde at der var sket en fejl da han købte billetterne, så de var ikke gået igennem og nu var der udsolgt, så vi skulle finde på noget andet.

Han endte så med at købe billetter til Kingsman klokken 18.30, og vi kom 18.28, og ingen af os havde fået aftensmad så jeg købte en nachos og Annika en hotdog. Filmen var okay, men Annika var ikke helt tilfreds med at vi ikke så den film som hun gerne ville have set. Men ja det var der jo ikke noget at gøre ved! Så efter filmen var hun lidt mut og irritabel, men vi kørte så hjemad og vi kom så hjem og hostdad, seb og mig fiksede så lige en pizza sammen hurtigt og delte så den, super hyggeligt og godt med noget mad! Vi gik så alle i seng og jeg tog en pose frosne vindruer med ned på værelset, måms, det er virkelig ligesom slik! 😀 Nå men nu er klokken snart 23 og jeg skal i seeeeeng! Nighty 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *