Dag 200 – 200 dag omg!

Wooow 200 dage, troede sku aldrig jeg ville komme hertil, det er jo vanvittigt! Kan slet ikke følge med, tiden går alt for stærkt :-) Det føles jo slet ikke som om jeg har været væk fra lille Nørresundby i 200 dage, nej puha. Men ja nu er der jo snart ikke længe til jeg skal hjem for real denne gang, og jeg kan slet ikke vænne mig til tanken! 😀 Ser bare frem til alle de skønne ting som skal ske de næste par måneder, Andrea kommer på besøg om mindre om en måned (OMG), hvor turen går til Chicago (og Lion King, endelig), så skal jeg til Las Vegas i en dag og se Circus de Sole med deres show kaldet O, også skal jeg til Arizona, weee. Så kommer jeg hjem og turen går til Philidelphia også er der cirka 3 måneder til jeg skal hjem derfra, wow!

Nå men nok om det 😀 I dag har været en dejlig stille og rolig dag, eller ja jeg gav den gas med træningen! Morgenen forløb som den plejer, jeg havde dog lidt svært ved at komme op af sengen i morges, men ja, haha, det synes jeg sker oftere og oftere især når jeg træner så meget, min ømme krop! I dag da jeg havde sat børnene af i skole, gik turen til fitness hvor jeg stod på ski maskine, hvor jeg øgede modstanden hvert 10. min, så her stod jeg i alt en time på også sluttede jeg af med at gå i normalt tempo i 30 min. Det var så blevet tid til at jeg skulle køre videre til kickboksning, og ligeså snart jeg kom kom Ramona også så vi gik ind sammen og snakkede lige hurtigt inden timen startede. I dag havde vi som altid opvarmning i 15 min med løb, burpees, squats, en masse syge maveøvelser, høje knæløftninger osv. Så det var benhårdt som altid! Så gik runderne i gang og de første 3 var fokus på slag og de sidste tre på spark, så der gav jeg den for alvor gas! Til sidst sluttede vi af med lidt parring også sluttede vi af med en benhård maveøvelse, fy for pokker! Nå men jeg var så totalt smadret og svedig, så snakkede lidt med Ramona inden jeg kørte hjem. Vi snakkede om måske at skulle i byen i weekenden, så det håber jeg! Jeg kørte så lige indenom Stop and Shop for at købe nogle vindruer og ananas til mig og hostmom.

Jeg kom så hjem og tog med det samme hundene ud på en gåtur. Der var super koldt udenfor i dag, nok minus 12, så det var ikke en lang tur vi gik, det kunne jeg simpelthen ikke! Vi kom så hjem og jeg gik ned for at tage et dejligt varmt bad. Da jeg kom ned i stuen igen, var hundene sluppet ud af deres bur, så jeg spiste min frokost mens de var oppe også tog jeg dem så ned igen. Jeg gik så ned på mit værelse og det var så meningen at jeg skulle have Skypet med Andrea, men heller ikke i dag kom det til at passe, desværre, så i morgen må det være! Jeg skrev så lidt med dem derhjemme og lagde mig så bare og chillede lidt. Jeg kunne så mærke at mine øjne blev tungere og tungere, så jeg satte mit vækkeur til 10 min inden jeg skulle afsted efter Seb. Så jeg fik mig lige en lille time på øjet, skønt, og lige hvad jeg havde brug for!

Nå men jeg gik så ned i køkkenet og snakkede lige hurtigt med hostmom og jeg tog så hundene med ud for at jage gæs! Jeg kom så ind og skulle så afsted efter Seb. Jeg fik så hentet ham og da vi kom hjem blev der lavet lidt lektier, indtil jeg skulle afsted efter Annika. Jeg fik så hentet hende og vi slappede alle lidt af på sofaen da vi kom hjem. Mig og Annika gik så en lille tur med hundene, og der var bare blevet endnu koldere, især vinden er bare isnendes kold, puha, så vi var hurtigt inde igen! Seb spurgte så om vi ikke skulle spille bordtennis, så vi gik nedenunder for at spille. Vi spillede først 2 kampe, som jeg vandt også mente Seb bestemt at han ikke havde spillet hans bedste (som han siger hver gang han taber) så vi spillede en sidste kamp, som han lige præcis vandt 21-19… Nå men vi var så godt færdige og gik så ovenpå og 10 min efter var der aftensmad, som i dag stod på kyllingesuppe. Efter vi havde spist tog jeg opvasken og vi satte så en familie film på, som handlede om James Brown, soul sangeren og den var faktisk meget god, så det var hyggeligt, men den var bare meget lang, så nu er klokken 22 og jeg skal i seng med det samme, hvis jeg skal kunne komme op i morgen! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *